x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Hakkında Sorular & Yorumlar

İngiltere ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

İngiltere Vize Başvuru Ücreti
G. İçten 22/01/20, 17:00 Cevabı Görüntüle
İyi günler ben İngiltere vize başvuru ücreti ve başvuruların sonuçlanma süreleri hakkında bilgi almak istiyorum. Yaklaşık 1 ay sonra İngiltere’de olmam gerekiyor, konferans amacıyla gideceğim. Başvurumu kendim yapmaya çalıştım ama formun finansal konularla ilgili bölümünde takılıp kaldım, hata yapmak istemiyorum, duyduğum kadarıyla çok kolay ret veriyorlarmış eğer bir sorun olursa hem başvuru ücretim yanar hem de önümde zaman kalmamış olacağı için ekspres hizmetlere başvurmak zorunda kalırım ki onlar da aşırı pahalıymış sanırım. İşlemlere sizle devam etmek istesem ne yapmam gerekir? Ben özel bir hastanede doktor olarak çalışıyorum ve Pediatri ile ilgili bir konferansa dinleyici olarak katılacağım. Şimdiden teşekkürler.
İngiltere Aile Birleşimi
A. Hilmi 22/01/20, 16:45 Cevabı Görüntüle
İyi günler ben Bulgaristan vatandaşıyım İngiltere aile birleşimi ile ilgili bilgi almak istiyorum. Şu anda İngiltere’de yaşıyor ve çalışıyorum buraya 1 yıl önce geldim. Eşim Türkiye’de bir mağazada satış temsilcisi olarak çalışıyor. Onu da yanıma aldırmak istiyorum ama şu anda nitelikli bir işe sahip değilim, restoranda çalışıyorum. Maaş bordrolarımı sunabilirim ama aile birleşimi için yeterli olur mu bilmiyorum. İngiltere’de şu anda paylaşımlı bir evde kalıyorum kendime ait bir odam var, bankamda da bir miktar para birikmiş durumda. İlk etapta işlemlere direkt aile birleşimi olarak değil de eşim beni ziyaret edecek gibi başlasak sorun olur mu? EEA Family Permit vize türüyle başvurmak istiyoruz nasıl bir yol izleyelim ret almak istemiyoruz teşekkürler.
İngiltere Vize Fiyatları 2020
M. Göymen 22/01/20, 16:40 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben ekspres İngiltere vize fiyatları konusunda bilgi almak istiyorum. Yakın bir zamanda toplantı amacıyla İngiltere’ye seyahat etmem gerekiyor, normal başvuruların yaklaşık 1 ay sürdüğünü duydum ve benim bu kadar vaktim yok. Şu andaki takvimime baktığımda en hızlı şekilde randevumu gerçekleştirmem gerekiyor çünkü 8 gün sonra yine iş amacıyla Azerbaycan’a seyahat edeceğim ve pasaportum gerekli. Azerbaycan’da 1 hafta kalacağım, döndüğümde 3 gün içerisinde Londra’da olmam gerekiyor. Bu durumda hangi vize türü benim için uygun olur? Yardımlarınızı rica ederim ve işlemlerimi hemen başlatmak istiyorum.
İngiltere Vizesi Ne Kadar 2020
B. Yıldırım 20/01/20, 15:19 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben ekspres İngiltere vize fiyatları konusunda bilgi almak istiyorum. İngiltere vizesi ne kadar 2020 yılında fiyatlara zam geldi mi? Yakın bir zamanda toplantı amacıyla İngiltere’ye seyahat etmem gerekiyor, normal başvuruların yaklaşık 1 ay sürdüğünü duydum ve benim bu kadar vaktim yok. Şu andaki takvimime baktığımda en hızlı şekilde randevumu gerçekleştirmem gerekiyor çünkü 8 gün sonra yine iş amacıyla Azerbaycan’a seyahat edeceğim ve pasaportum gerekli. Azerbaycan’da 1 hafta kalacağım, döndüğümde 3 gün içerisinde Londra’da olmam gerekiyor. Bu durumda hangi vize türü benim için uygun olur? Yardımlarınızı rica ederim ve işlemlerimi hemen başlatmak istiyorum.
İngiltere Turist Vizesi Ücreti 2020
H. Yiğit 20/01/20, 15:05 Cevabı Görüntüle
Sayın ilgili önümüzdeki yaz ailemle İngiltere’ye seyahat etmeyi planlıyorum, İngiltere turist vizesi ücreti 2020 yılı için ne kadar? Biz 4 kişi seyahat edeceğiz ben, eşim ve 2 çocuğum. Çocuklarımdan biri 4 yaşında diğeri ise 9 yaşında, ilkokul 2. Sınıfa gidiyor. Daha önce İngiltere’ye seyahat etmedik. Çocuklardan da ücret alınıyor mu? Schengen vize başvurumuzda küçük çocuğum için vize ücreti ödememiştik, 9 yaşındaki oğlum için ise yarım ücret ödemiştik. İngiltere vizesinde de benzer bir durum geçerli mi? Ayrıca gerekli evraklar konusunda da bilgi almak istiyorum, ben devlet memuruyum, eşim ise eczacı, bu yüzden standart bir özel sektör çalışanından farklı evraklar hazırlamamız gerekiyor sanırım. Konular hakkında yardımlarınızı rica ederim, teşekkürler.
Londra Vizesi
B. Gucancık 20/01/20, 14:57 Cevabı Görüntüle
Sayın yetkili ben Londra vizesi almak istiyorum. Kuzenlerim Londra’da restoran işletiyorlar gidip onlarla çalışacağım ama çalışma vizesi alıp gitmem mümkün olmuyormuş. Turist vizesiyle gidip çalışmaya başlayacağım sonra da oturma işlemleri başlatacağım. Şu anda İstanbul’da çalışıyorum 2 yıldır bir restorandayım ama sigortam geçen yıl yapıldı. Aslında 2 yıldır orada çalıştığımı kanıtlayabilir miyiz? Ayrıca 3000 TL maaş alıyorum ama maaşım asgari ücretten yatıyor. Akrabalarım bana davet yollasa tüm masrafları da karşılamaya garanti verseler olur mu? Türkiye’de İstanbul’da yaşıyorum ve evliyim ama eşim ilk etapta benimle birlikte gelmeyecek, onu sonra aldıracağım. Londra vize işlemleri sizin üzerinizden mi yapılıyor yoksa direkt konsolosluğa mı gidiyoruz? Teşekkürler
İngiltere Öğrenci Vizesi
B. Kanzu 20/01/20, 14:33 Cevabı Görüntüle
Sayın yetkili ben İngiltere öğrenci vizesi ile ilgili bilgi almak istiyorum. Daha önce İngiltere’ye 3 defa öğrenci vizesiyle gittim bunların hepsini Short-Term Study Visa (Kısa dönem öğrenci vizesi) olarak almıştım. İlkinde bir yaz kampı için gitmiştim o dönem lisedeydim. İkincisinde üniversite hazırlık sınıfının sonunda 1 aylık dil eğitimi için gittim. Son gidişimde ise üniversiteden mezun olmuştum ve 7 aylık uzun süreli İngilizce dil eğitimine gittim. Şimdi ise İngiltere Tier 4 vizesi almak istiyorum, yüksek lisans yapacağım. Bu vize türünün kısa dönem öğrenci vizesinden daha farklı prosedürlere sahip olduğunu duydum. İngiltere’deki eğitim kurumumdan Confirmation of Acceptance (CAS) belgemi almış durumdayım, eğitimim 2 yıllık olacak. Bankada ne kadar para göstermem gerekli? Bu vizeyle İngiltere’de çalışma hakkına sahip olabiliyor muyum? İşlemler ne kadar sürüyor? Teşekkürler.
İngiltere Çalışma Vizesi
Y. Kimer 20/01/20, 14:25 Cevabı Görüntüle
İyi günler İngiltere’den bir iş teklifi aldım, İngiltere çalışma vizesi ile ilgili bilgi almak istiyorum. Uluslararası bir şirket bu ve hem Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde hem de Türkiye İstanbul’da ofisleri var. Şu an hali hazırda bir işte çalışıyorum. Detayları görüşmek üzere İngiltere’ye seyahat etmem gerekiyor ama şimdiki iş yerime bunu bildiremem. Şirket izin dilekçemde turistik amaçla seyahat edecek diye yazsalar olur mu? Ayrıca başvurmam gereken kategori nedir? İngiltere Tier 2 vizesi mi yoksa genel ziyaretçi (General Visitor) vizesi mi? Dediğim gibi şu an için direkt olarak çalışmaya başlamayacağım, iş görüşmesi yapacağız gibi bir şey olacak diyebilirim. Sonrasında anlaşırsak İngiltere’ye taşınacağım ve direkt şirketin merkezinde çalışmaya başlayacağım. Yardımlarınızı rica ederim.
İngiltere Vizesi İçin Gerekli Belgeler
D. Hüseyin 20/01/20, 13:57 Cevabı Görüntüle
Selamlar İngiltere vizesi için gerekli belgeler konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. Turizm ve aile ziyareti amacıyla seyahat edeceğim. İngiltere’de halamlar ve kuzenlerim yaşıyor, hem onları görmek hem de ülkeyi dolaşmak istiyorum. Daha önce yurtdışına çıkmadım bu sorun yaratır mı? Üniversite’den geçen yaz mezun oldum ve 5 aydır çalışıyorum. Maaşım asgari ücret ve birikimim yok. Okuduğum kadarıyla bankada bir miktar para göstermek gerekiyor, aslında ailemden aldığım destek var ama bunu kanıtlamak için elimdeki parayı bankaya koymam gerekir. Onun yerine babam bana sponsor olabilir, kendisi emekli. Annem ise ev hanımı. Çalışıyor olmama rağmen sponsorla başvuru yapabilir miyim? Ayrıca halamların durumu çok iyi, enişten şirket sahibi, onlar tüm masraflarımı karşılayacaklarına dair garanti yollasalar iyi olur mu? Evraklar konusunda dikkat etmem gereken bir durum var mı? Şimdiden teşekkürler.
İngiltere Vize Başvuru Merkezi
R. Ovye 20/01/20, 13:11 Cevabı Görüntüle
İyi günler İstanbul İngiltere vize başvuru merkezi hakkında bilgi almak istiyorum. Başvuruları konsolosluğa yapabiliyor muyuz? Vize işlemlerinin özel şirketlere devredildiğini duydum sizin üzerinizden vize işlemimizi gerçekleştirebilir miyiz? Hafta sonu başvuru yapmak mümkün mü? Ve işlemler ne kadar sürüyor? Yaklaşık 3 hafta sonra İngiltere’de olmamız gerekiyor 3 kişi seyahat edeceğiz toplantı sebebiyle. Davetiyelerimiz ulaştı. Konu hakkında bilgilendirmelerinizi rica ederim, teşekkürler.
İngiltere Vize Merkezi
B. Kutanay 20/01/20, 13:01 Cevabı Görüntüle
Merhaba İngiltere vize merkezi neresi acaba? İnternette farklı konumlar belirtilmiş başvurular nereye yapılıyor? Tüm başvuru online olarak mı yapılıyor? Mülakat var mı? Başvuru formunu gönderdikten sonra evrakları göndermemiz gereken merkez neresi? Ben İstanbul’da ikamet ediyorum ama kız arkadaşım Eskişehir’de en yakın nereden başvurusunu yapabilir? Yardımlarınızı rica ederim teşekkürler.
İngiltere Turist Vizesi
K. A. 20/01/20, 12:50 Cevabı Görüntüle
İyi günler dilerim ben İngiltere turist vizesi ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorum. Özel bir şirkette çalışıyorum eşimle birlikte İngiltere’ye turistik olarak seyahat etmeyi planlıyoruz. Başvurumuzla ilgili sormak istediklerim var, öncelikle maaşım 4500 TL fakat bordromda asgari ücret görünüyor ve bankama da asgari ücret yatıyor. Forma maaşımı 4500 TL olarak mı yoksa 2000 TL olarak mı yazmalıyım? Düşük maaşla başvuru yapmamın sorun olacağını düşünüyorum. Bununla birlikte elimizde döviz birikimi var, şu anda herhangi bir hesapta değil. Bankaya yatırmamız sorun olur mu? Eşimle daha önce Yunanistan’a gittik vize konusunda bir sorun yaşamadık ben sponsor olmuştum ama İngiltere vizesinin zor olduğunu söylüyorlar. Bir de eşimin kuzeni İngiltere’de yaşıyor gitmişken onları da göreceğiz bunu başvurumuzda belirtmemiz daha mı iyi olur yoksa daha mı kötü olur? Ayrıca İngiltere turistik vize için gerekli evraklar konusunda da yardımlarınızı rica ederim.
İngiltere Vizesi Neden Reddedilir
D. Fedai 20/01/20, 12:07 Cevabı Görüntüle
İyi günler ben İngiltere vizesi neden reddedilir merak ediyorum. Geçen ay yapmış olduğum İngiltere vize başvurum reddedildi. Türkiye’de bir teknoloji şirketinde çalışmak üzere iş anlaşması yaptım. Şirketim İngiltere merkezli ve işe alımım sonrası genel kurul ile tanışmak ve merkezimizi görmek üzere ülkeye davet edilmiştim. Davetiyemde tüm seyahat masraflarımın karşılanacağı da yazıyordu ancak başvurumda herhangi bir şirket banka hesap dökümü sunulmadı. Ben sadece şahsi banka hesabımı sundum. Ret mektubumda bankamdaki TL hesabında bir toplu para girişinden bahsetmişler, USD hesabımdaki birikimimi de şüpheli bulmuşlar. Ayrıca sizi işe alan şirketin finansal durumuyla ilgili kanıtlayıcı evrak yok demişler. Büyük bir teknoloji şirketi olduklarından banka detaylarını sunmak istememişlerdir ve davetiyeye masrafların garanti altında olduğunu yazmak yeterli olur demişlerdi ama sonuç İngiltere vize reddi oldu… Bu konuda ne yapılabilir yardımlarınızı rica ediyorum.
İngiltere Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020
M. Alkol 20/01/20, 11:49 Cevabı Görüntüle
İyi günler İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2020 listesine ulaşmaya çalışıyorum. Önümüzdeki yaz dil eğitimi amacıyla İngiltere’ye seyahat edeceğim. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyim. Daha önce ingiltere’ye 1 defa seyahat ettim, liseden mezun olduğum yıl ailemle turistik olarak gitmiştik. Bunun dışında Schengen ülkelerini birkaç defa ziyaret ettim. Bu seyahatim dil eğitimi amacıyla olacak, eğitim kurumuyla görüşmelere başladım, 2 aylık kabul gönderecekler. Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Bankamda ne kadar para bulunması gerekiyor? Annem ve babam avukat, kendileri bana sponsor olabilir. Tüm süreç hakkında bilgi iletmenizi rica ederim.
İngiltere Vize Fiyatları
Y. Ceren 20/01/20, 11:38 Cevabı Görüntüle
Güncel İngiltere vize fiyatları hakkında bilgi alabilir miyim? İş amaçlı seyahat edeceğim fakat davetiyem henüz gelmedi. Netleşmesi gereken bazı noktalar olduğundan davetiye biraz daha gecikebilir ve bu durum açıkçası takvimimi sıkıştırabilir. Hızlı İngiltere vizesi gibi bir hizmet var mı? Daha önce İngiltere’ye gitmedim ve ticari seyahatlerim yıl boyunca sürebilir, uzun süreli vize alma şansımız var mı? 4 tane eski Schengen vizem var sonuncusu Fransa’dan 6 aylık aldım bunun yararı olur mu?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';