x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Turist Vizesi Ücreti 2020

H. Yiğit 20/01/20, 15:05
Sayın ilgili önümüzdeki yaz ailemle İngiltere’ye seyahat etmeyi planlıyorum, İngiltere turist vizesi ücreti 2020 yılı için ne kadar? Biz 4 kişi seyahat edeceğiz ben, eşim ve 2 çocuğum. Çocuklarımdan biri 4 yaşında diğeri ise 9 yaşında, ilkokul 2. Sınıfa gidiyor. Daha önce İngiltere’ye seyahat etmedik. Çocuklardan da ücret alınıyor mu? Schengen vize başvurumuzda küçük çocuğum için vize ücreti ödememiştik, 9 yaşındaki oğlum için ise yarım ücret ödemiştik. İngiltere vizesinde de benzer bir durum geçerli mi? Ayrıca gerekli evraklar konusunda da bilgi almak istiyorum, ben devlet memuruyum, eşim ise eczacı, bu yüzden standart bir özel sektör çalışanından farklı evraklar hazırlamamız gerekiyor sanırım. Konular hakkında yardımlarınızı rica ederim, teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, daha önce İngiltere’ye seyahat etmediğiniz için ve önünüzde vize başvurusu yapmak için vakit olduğunu düşündüğümüzde standart, 6 aylık genel ziyaretçi vizesine başvurmanız uygun olur. Herhangi bir ek hizmetten yararlanmanıza gerek kalmadan yalnızca esas tutarı ödeyerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. İngiltere vize ücreti 2020 yılı için 6 aylık 125 ila 135 USD arasında oynamaktadır. İngiltere vize fiyatları, döviz kurlarının birbirine göre değişiminden etkilendiğinden küçük oynamalar yaşanabiliyor. Bu ücretlere ek olarak başvuru merkezinde alınan kişi başı 210 TL tutarındaki tarama ücretini de eklemeliyiz. Başvurunuzu Euroasia GVS ile ilerletmeniz halinde bu tarama ücretini ödemenize gerek kalmayacağını da belirtirim.

İngiltere Vize Ücreti

Eczacılar için İngiltere vizesi başvuru işlemlerinde, İngiltere vize ücreti konusunda yaşa bağlı indirim ya da tamamen ücretsiz başvuru şansı bulunmamaktadır. Her iki çocuğunuz için de standart başvuru ücreti ödenecektir. Gerekli evraklar konusuna gelince devlet memuru kişinin başvurusunda, özel sektör çalışanı bir kişinin hazırladığı SGK işe giriş Bildirgesi ya da şirket evrakları (faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi, vergi levhası, imza sirküleri) gibi evraklar bulunmaz. Bunun dışında neredeyse aynı liste geçerlidir. Eczacı kişi ise Eczacılar Odası yazısı ile eczane kendi üstüneyse vergi levhası ile imza sirkülerini sunmalıdır.

Kişi eczanede çalışan ise, evraklar farklılaşmaktadır. İngiltere turist vizesi ücreti 2020 güncel tutarları ve ailenizin durumuna uygun detaylı evrak listesi için lütfen uzmanlarımızla iletişime geçiniz.

Saygılarımla,

Yusuf Üzümcü

Y.N. 23/06/20, 11:15

Merhaba, İngiltere’ye turistik amaçlı bir gezi planlıyorum İngiltere turist vizesi ücreti 2020 yılında ne kadar oldu acaba? Ben daha önce hiç İngiltere’ye gitmedim orada herhangi bir tanıdığım falan da yok başvuru yaparsam bana vize çıkar mı acaba? Bir de bu ücreti ödersem kesin vize alır mıyım? Nasıl oluyor bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 23/06/20, 11:18

Merhaba değerli ziyaretçimiz Euroasia Global Visa Services sayfasını ziyaret ettiğiniz ve bizlere danıştığınız için teşekkür ederiz. Uygun bir vize için başvuru işlemlerinizin tamamını dikkatle yapılması gerekmektedir. Seyahat amacınıza yönelik olarak uygun vize kategorisine başvuru yapılmalıdır. Seçilen vize kategorisine göre vize harcı ödemesi yapılmaktadır. Bu yüzden oldukça dikkatli olmanız gerekmektedir. Başvuru sahibi seyahat amacına ve mevcut çalışma durumuna uygun olarak hazırlaması gereken evraklar güncel ve eksiksiz olmalıdır. Vize başvuru ücreti başvuru yapmak istediğiniz vize süresine ve vize kategorisine göre değişiklik göstermektedir. İngiltere turist vizesi ücreti 2020 yılındaki fiyatlar genel olarak şu şekildedir.

  • 6 aylık vize başvuru harç ücreti 128 ile 130 USD (Amerika Doları)  arası değişiklik göstermektedir.
  • 2 yıllık vize başvuru harç ücreti 486 USD’dir.
  • 5 yıllık vize başvuru harç ücreti 885 USD’dir.
  • 10 yıllık vize başvuru harç ücreti ise 1110 USD’dir.

Bu ücretlerde günlük kur farkından dolayı ufak değişiklikler olabilmektedir. Belirtilen İngiltere turist vizesi ücreti 2020 yılında da genel olarak ziyaretçi vizesi kapsamına dahil olan, ticari ve aile arkadaş ziyareti vizesi ücretlerini de kapsamaktadır. Bu ücretler yalnızca vize harcı için ödenmesi gereken ücrettir. Ayrıca talep edilen diğer hizmetler için ek ödeme yapılması gerekmektedir. Ve İngiltere vizesi başvurusunda bulunurken verilen bütün evraklar tek tek taranarak sistem üzerinden yüklenmektedir. Başvuru merkezi bunun için de ek ücret almaktadır. İşlemlerinizi bizim aracılığımızla yapmanız durumunda bizler tarama için ayrıca ücret talep etmemekteyiz.

İngiltere Vize Ücreti 2020

Ödeyeceğiniz İngiltere vize ücreti vize almanızı garantilememektedir. Bu ücret yalnızca vize başvurunuzu değerlendirmeye almak için alınan ücrettir. Vize alabilmeniz için uygun bir başvuru yapmalı ve mevcut durumunuzun da bu vize için uygun olması gerekmektedir. İngiltere de bir akrabanızın olması herhangi bir şekilde bir gereklilik değildir. Bu sebepten dolayı vize başvurunuz olumsuz etkilenmez. Fakat seyahat geçmişinizin olması büyük avantajdır. İngiltere’ye seyahat geçmişiniz yoksa bile diğer ülkelere olması başvurunuzda olumlu etki yaratacaktır.  İngiltere vize ücreti 2020 yılındaki güncel bilgiler genel olarak böyledir. Dilerseniz işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirmek, uygun bir başvuru yapmak ve gerekli evraklarınızı eksiksiz olarak  hazırlamak için bizlerden hizmet alabilirsiniz. İngiltere turist vizesi ücreti 2020 yılındaki en güncel bilgileri öğrenmek ve hizmet almak için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak vize uzmanlarımızdan gerekli desteği alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

İngiltere Turist Vizesi Ücreti 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';