x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Vizesi Ne Kadar 2020

B. Yıldırım 20/01/20, 15:19
Merhaba, ben ekspres İngiltere vize fiyatları konusunda bilgi almak istiyorum. İngiltere vizesi ne kadar 2020 yılında fiyatlara zam geldi mi? Yakın bir zamanda toplantı amacıyla İngiltere’ye seyahat etmem gerekiyor, normal başvuruların yaklaşık 1 ay sürdüğünü duydum ve benim bu kadar vaktim yok. Şu andaki takvimime baktığımda en hızlı şekilde randevumu gerçekleştirmem gerekiyor çünkü 8 gün sonra yine iş amacıyla Azerbaycan’a seyahat edeceğim ve pasaportum gerekli. Azerbaycan’da 1 hafta kalacağım, döndüğümde 3 gün içerisinde Londra’da olmam gerekiyor. Bu durumda hangi vize türü benim için uygun olur? Yardımlarınızı rica ederim ve işlemlerimi hemen başlatmak istiyorum.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, İngiltere vizesi ne kadar 2020 yılında vize fiyatlarına zam geldi mi sorunuza cevaben hazırladığımız detaylı yazımızı okuyarak İngiltere güncel vize ücretleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

İngiltere ekspres vize (Priority visa ya da Öncelikli vize) veya süper ekspres vize (Super priority visa ya da Süper öncelikli vize) sizin için uygun olacaktır. Eğer takviminiz bu kadar sıkışık olmasaydı pasaportsuz başvuru hizmetini kullanmak yeterli olabilirdi. Bu başvuru şeklinde randevu günü pasaportunuz kontrol edilir ve sonra size iade edilir. Değerlendirme bitiminde mail ile pasaportunuzu ulaştırmanız gerektiği belirtilir, pasaportunuz ulaştıktan 3-4 iş günü sonra da vizeli şekilde iade edilir. Ancak Azerbaycan’dan dönüşten birkaç gün sonra İngiltere’ye seyahat etmeniz gerektiğinden bu tür bir başvuru riskli olabilir.

İngiltere vize ücreti, 5 günde sonuçlanan hizmet için normal ücrete ek olarak 220 Pound tutmaktadır. 6 aylık standart vizenin bedeli ortalama 130 USD, evrak taratma ücreti 210 TL, öncelikli vize 220 Pound ve randevu önceliği sağlayan Flexi Appointment, Randevusuz başvuru (Walk-In) veya Premium Lounge hizmetleri de 500 ila 650 TL arasında değişmektedir. Başvurunuzu Euroasia ile gerçekleştirmeniz halinde evrak taratma ücretini ödemenize gerek kalmayacağını da belirtiriz. Dilediğiniz saatte 1 günde İngiltere vizesi (24 saatte İngiltere vizesi) hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Bu durumda ödemeniz gereken tutarlar; 130 USD vize ücreti, 210 TL evrak taratma ücreti, 956 Pound süper öncelikli vize ücreti ve seçeceğiniz randevu önceliği tanıyan hizmetin toplamı olacaktır. Acil İngiltere vizesi işlemlerinde bu tutarların hepsinin ayrı ayrı satın alınması gerektiğini unutmayınız. Örneğin, 956 Pound tutarında öncelikli vize hizmeti almanız, size randevu önceliği tanımamaktadır, yalnızca başvuru değerlendirmeniz hızlanır.

İngiltere vizesi ne kadar 2020 yılında vize ücretlerine zam geldi mi? sorunuza detaylı yanıt vermeye çalıştık. İngiltere vize ücretleri dışında merak ettiğiniz vize bilgilerine İngiltere vizesi 2020 sayfamızdan ulaşabilirsiniz. 

Saygılarımla,

Yusuf Üzümcü

 

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';