x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Vize Fiyatları 2020

M. Göymen 22/01/20, 16:40
Merhaba, ben ekspres İngiltere vize fiyatları konusunda bilgi almak istiyorum. Yakın bir zamanda toplantı amacıyla İngiltere’ye seyahat etmem gerekiyor, normal başvuruların yaklaşık 1 ay sürdüğünü duydum ve benim bu kadar vaktim yok. Şu andaki takvimime baktığımda en hızlı şekilde randevumu gerçekleştirmem gerekiyor çünkü 8 gün sonra yine iş amacıyla Azerbaycan’a seyahat edeceğim ve pasaportum gerekli. Azerbaycan’da 1 hafta kalacağım, döndüğümde 3 gün içerisinde Londra’da olmam gerekiyor. Bu durumda hangi vize türü benim için uygun olur? Yardımlarınızı rica ederim ve işlemlerimi hemen başlatmak istiyorum.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, İngiltere vize fiyatları 2020 yılı hizmet listesinden ekspres vize (Priority visa ya da Öncelikli vize) veya süper ekspres vize (Super priority visa ya da Süper öncelikli vize) sizin için uygun olacaktır. Eğer takviminiz bu kadar sıkışık olmasaydı pasaportsuz başvuru hizmetini kullanmak yeterli olabilirdi. Bu başvuru şeklinde randevu günü pasaportunuz kontrol edilir ve sonra size iade edilir. Değerlendirme bitiminde mail ile pasaportunuzu ulaştırmanız gerektiği belirtilir, pasaportunuz ulaştıktan 3-4 iş günü sonra da vizeli şekilde iade edilir. Ancak Azerbaycan’dan dönüşten birkaç gün sonra İngiltere’ye seyahat etmeniz gerektiğinden bu tür bir başvuru riskli olabilir.

İngiltere vize ücreti, 5 günde sonuçlanan hizmet için normal ücrete ek olarak 220 Pound tutmaktadır. 6 aylık standart vizenin bedeli ortalama 130 USD, evrak taratma ücreti 210 TL, öncelikli vize 220 Pound ve randevu önceliği sağlayan Flexi Appointment, Randevusuz başvuru (Walk-In) veya Premium Lounge hizmetleri de 500 ila 650 TL arasında değişmektedir. Başvurunuzu Euroasia ile gerçekleştirmeniz halinde evrak taratma ücretini ödemenize gerek kalmayacağını da belirtiriz. Dilediğiniz saatte 1 günde İngiltere vizesi (24 saatte İngiltere vizesi) hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Bu durumda ödemeniz gereken tutarlar; 130 USD vize ücreti, 210 TL evrak taratma ücreti, 956 Pound süper öncelikli vize ücreti ve seçeceğiniz randevu önceliği tanıyan hizmetin toplamı olacaktır. Acil İngiltere vizesi işlemlerinde bu tutarların hepsinin ayrı ayrı satın alınması gerektiğini unutmayınız. Örneğin, 956 Pound tutarında öncelikli vize hizmeti almanız, size randevu önceliği tanımamaktadır, yalnızca başvuru değerlendirmeniz hızlanır.

İngiltere vize fiyatları güncel listesi ve size özel masraf hesaplaması için lütfen uzmanlarımızla iletişime geçiniz.

Saygılarımla,

Yusuf Üzümcü

A.K. 19/03/20, 16:07

Merhaba ben İngiltere vize fiyatları 2020 zamlarıyla ilgili bilgi almak istiyorum. Daha önce 2019 yılında vize başvurusu yapmıştım ve 6 aylık vize aldım. Bu vizeyle 2 defa İngiltere’ye seyahat ettim. Şimdi tekrar gitmem gerekiyor. Eşim ve çocuğum Birleşik Krallık’ta yaşıyor, her ikisi de İngiltere vatandaşı. Ben henüz Türkiye’deki şirket devir işlerimi tamamlayamadığım için aile birleşimi işlemlerine başlayamadım. Takvimim çok sıkışık olduğundan acil bir şekilde seyahat etmem gerekiyor, 2019 yılında da ekspres vizeye başvurmuştum ve toplamda yaklaşık olarak 3500 TL ödemiştim. Bunun ayrıntılarını, yani nereye ne kadar ödediğimi hatırlamıyorum ama vize ücreti, danışmanlık ücreti, randevu önceliği ve ekspres İngiltere vizesi ücreti ödemiştim. 2020 yılında bu ücretlerde ne gibi değişiklikler oldu? Bu ayın ortasında bir Avrupa seyahatim olacak ve 3 gün kalacağım, ay sonunda da İngiltere’de olmam gerekiyor, bu yüzden gelince hemen başvuru yapmalıyım. Bunun doğru şekilde organize edilmesi gerekiyor bu yüzden yardımlarınızı rica ediyorum.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 19/03/20, 16:10

Merhaba, İngiltere vize ücreti 2020 yılında yalnızca dolar kuruna bağlı olarak güncellenmiş, ciddi bir zam olmamıştır. İngiltere hükümeti, Türkiye’den yapılacak vize başvurularının ücretlerini Amerikan Doları üzerinden belirlemektedir. 6 aylık standart genel ziyaretçi vizesi için, 2020 yılında yaklaşık 125 ila 135 USD arasında ücret ödenir. Bu tutar, bildiğiniz gibi toplam ödemenin bir kısmıdır. Başvurunun detaylarına göre birtakım ek ücretler oluşmaktadır. Sizin durumunuzda bir önceki yıl başvurduğunuz şekilde yeni bir başvuru yapmak gerekecek ve standart vize ücreti, randevu önceliği hizmeti, Priority visa (5 günde İngiltere vizesi, acil vize ya da ekspres vize) hizmeti ve danışmanlık bedeli ödenecektir. Topladığımızda 6 aylık vize için 130 USD, randevu önceliği için 100 USD, ekspres vize için 290 USD ve Euroasia hizmet bedeli olarak da (danışmanlık, evrak kontrolü, başvuru, randevu, karşılama, evrak tarama ve takip) 90 USD ödemeniz olacaktır. Vermiş olduğumuz İngiltere vize fiyatları, ortalama ücretlerdir ve küçük oynamalar olabilir. Toplamda yaklaşık 610 USD tutan bu ücreti Mart 2020 Dolar kuru üzerinden Türk Lirası’na çevirdiğimizde yaklaşık 3700 TL yaptığını görebiliriz. Sonuç olarak geçen seneye göre yalnızca Türk Lirası’nın değer kaybettiğini, vize ücretlerinde bir artış olmadığını söylemek yanlış olmaz. İngiltere’ye 1 hafta içerisinde seyahat etmek durumunda kalanlar bu hizmetleri almak durumundadır, aksi takdirde vizeniz seyahat planınıza göre sonuçlanmaz, hatta yanlış seyahat tarihi belirlemekten vize reddi de alabilirsiniz. İngiltere vize fiyatları 2020 hakkında detaylı bilgi almak ve başvurunuzu başlatmak için lütfen iletişime geçiniz.

U.M. 23/06/20, 13:07

iyi günler, İngiltere vize fiyatları 2020 yılında ne kadar oldu? İstanbul’da ikamet ediyorum. Bir özel bir firmada sigortalı olarak çalışıyorum kız arkadaşımla birlikte gezi amaçlı gitmeyi düşünüyoruz. Kaç günde sonuçlanıyor? Bilgilendirme için teşekkür ederiz.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 23/06/20, 13:11

Merhaba değerli ziyaretçimiz Euroasia Global Visa Services sayfasını ziyaret ettiğiniz ve bizlere danıştığınız için teşekkür ederiz. İngiltere vize fiyatları 2020 yılında başvuru yapmak istediğiniz vize süresine ve vize kategorisine göre değişiklik göstermektedir. Sizler kısa süreli ziyaretçi vizesi kapsamında yapacağınız bu vize başvurusununun süresini de belirtmeniz gerekmektedir. Çünkü İngiltere vizeleri en az 6 ay olmak üzere 2 yıllık, 5 yıllık ve 10 yıllık olarak verilmektedir. Ne kadar uzun süreli vize talep ederseniz vize fiyatı da o kadar yükselmektedir. Sizlere ek hizmetler dışında yalnızca harç ücreti bilgilenmesi yapacağız, kısa süreli ziyaretçi vizesi harç ücretleri şu şekildedir:

  • 6 aylık vize başvuru harç ücreti 128 ile 135 USD (Amerika Doları) arası değişiklik göstermektedir.
  • 2 yıllık vize başvuru harç ücreti 486 USD’dir.
  • 5 yıllık vize başvuru harç ücreti 885 USD’dir.
  • 10 yıllık vize başvuru harç ücreti ise 1110 USD’dir.

İngiltere Vize Fiyatları

Belirtmiş olduğumuz bu İngiltere vize fiyatları 2020 yılında pek değişikliğe uğramamıştır. Fakat kur farkından dolayı bu fiyatlarda yer yer ufak değişiklikler olabilmektedir. Sizler en güncel  İngiltere vize fiyatlarını bizlerden öğrenebilirsiniz. İngiltere vize başvuruları normal başvuru olması durumunda başvurudan sonra 3 hafta (21 gün) içerisinde neticelenmektedir. Fakat bu süre bazı istisnai durumlarda daha da uzun sürebilmektedir. Sizler dilerseniz ek hizmetlerden yararlanarak vize başvurunuzu daha hızlı sonuçlandırabilirsiniz. Bu hizmetlerden birincisi vize başvurunuzu başvurudan sonra 5 iş günü içerisinde sonuçlandıran Express vizedir. Bir diğeri ise vize başvurunuzu başvurudan sonda 24 saat içerisinde sonuçlandıran Süper Express vizedir. Bu hizmetlerden yararlanmak için mutlaka ek ücret ödemeniz gerektiğini unutmayınız. Kız arkadaşınız ile birlikte yapacağınız bu İngiltere seyahatinde başvuru yapmadan önce hazırlamanız gereken gerekli evraklar bulunmaktadır. Sizler sigortalı çalışan evrakları kız arkadaşınız ise kamu çalışanları için talep edilen evrakları hazırlamalısınız. Evraklarınız eksiksiz bir şekilde hazırlanmalıdır.

En güncel ve eksiksiz evrak listesini bizlerden öğrenebilirsiniz. Hiçbir zaman kaybı yaşamadan vize işlemlerinizi kolaylı yapmanız için bizlerden destek almanızı tavsiye etmekteyiz. İngiltere vize fiyatları 2020 yılındaki en güncel bilgileri öğrenmek ve hizmet almak için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak vize uzmanlarımızdan gerekli desteği alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

İngiltere Vize Fiyatları 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';