x
Dubai

Vize İşlemleri

Dubai

Dubai Hakkında Sorular & Yorumlar

Dubai ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Dubai Vize Ücreti 2020
D. Solgun 20/09/19, 11:28 Cevabı Görüntüle
Bolu’da öğrenciyim. Önümüzdeki ay okuldan iki arkadaşımla birlikte video kurgu projesi için Dubai’ye gideceğiz. Dubai vizesi için gerekli evrak bilgisi ve Dubai vize ücreti 2020 yılı güncel TL karşılıklarını öğrenebilir miyim?
Dubai 96 Saatlik Vize Ücreti
D. Sunar 19/09/19, 12:33 Cevabı Görüntüle
Dubai 96 saatlik vize ücreti nedir, transit seyahatin gerçekleştirileceği uçak biletini sunmak zorunlu mu
Vize Dubai
E. Gözde 19/09/19, 12:21 Cevabı Görüntüle
Merhaba Vize Dubai için kalış gün sayısı ücreti değiştirmiyor sanırım ancak bizim şirket yetkilinin için Dubai vize işlemlerini başlatmak istiyoruz. Dubai vize kaç günde çıkar
Dubai Günlük Vize
N. Öz 18/09/19, 14:31 Cevabı Görüntüle
Eşim ve 5 yaşındaki oğlumla tatile çıkacagım türkiye’den dubaiye geçip 1 gün konaklayıp daha sonra oradan Roma’ya aktarma yapacagız sonrasında türkiyeye dönüş yapacagız bu durumda Dubai günlük vize mi almamız gerekiyor simdiden teşekkürler.
Dubai Transit Vize Gerekiyor Mu
U. Demir 18/09/19, 12:10 Cevabı Görüntüle
THY ile Dubai ardından Sri Lanka gidiş dönüş aynı şekilde Dubai aktarmalı Sri Lanka’ya uçacağım. Terminal değişikliği yok. 4 saat Dubai Havalimanında bekleyeceğim. Dubai transit vize gerekiyor mu? Dönüşte de Dubai transit vize almam gerekiyor mu? Dönüşte bekleme sürem 12 saat Dubai şehir merkezine gidebilir miyim? Transit vizeyi gidiş dönüş için ayrı ayrı almalı mıyım? Dubai transit vize ücreti nedir?
Dubai Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020
N. Arıcı 18/09/19, 10:44 Cevabı Görüntüle
Ocak 2020’nin ilk haftası Dubai’ye turistik gezi yapmak istiyoruz. Limited Şirket sahipleriyiz. Dubai vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020 listesini mail adresimize iletir misiniz? Randevu nasıl alınıyor?
Dubai Vizesi Ne Kadar
M. Temiz 17/09/19, 12:10 Cevabı Görüntüle
İyi günler Ben 1,5 yıldır Dubai şehrinde işçi vizesiyle çalışmaktayım. Erkek kardeşim Bolu’da öğrenci. Okulu açılmadan benim yanıma gelecek 5 günlüğüne gezmeye. Vizesini nasıl alırız? En uygun fiyatlı Dubai vizesi ne kadar? Bu konularda bilgi verebilir misiniz?
Dubai Vize Bedeli
E. Aslan 17/09/19, 11:19 Cevabı Görüntüle
İki devlet memuru arkadaş ay sonunda Dubai’ye seyahat etmek istiyoruz. Henüz yeşil pasaportumuz yok. Dubai vizesi için gerekli evraklar nedir? Vize bedeli ne kadar? Nasıl tahsil edilir? Randevuyu nasıl alacağız?
Fly Dubai Vize
N. Kahraman 16/09/19, 16:59 Cevabı Görüntüle
Merhaba, biz iki arkadaş Dubai’ye gitmek istiyoruz ve bunun için vize alırken uçak bileti aldığımız firma aracılığıyla işlemlerimizi yapmak istiyoruz. Gidiş dönüş tarihleri için en uygun havayolu firması Fly Dubai olduğu için onu tercih etmek istiyoruz ancak bu firma Dubai vizesi veriyor mu bilmiyoruz. Eğer bu firma aracılığıyla vize alabiliyorsak bunun süreci nasıl? Fly Dubai vize işlemleri hakkında sizden bilgi alabilir miyim?
Dubai Vize Dilekçe
B. Taşkın 16/09/19, 16:37 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, iki hafta sonrası için Dubai bileti aldım ama vize başvurusu ne kadar sürede sonuçlanır emin olamadım. Bunun dışında birkaç sorum olacak. Dubai vize dilekçe talebinde bulunuyor mu ve Dubai vize dilekçe örneği nereden temin edebilirim? Dubai vize dilekçe örneği İngilizce mi doldurulmalı? Ben Dubai’ye turist olarak gideceğim için Dubai vize talep dilekçesi örneği turistik vize başvurusu için mi doldurulmalı? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.
Dubai Vize Reddi 2020
A. Amine 12/09/19, 11:52 Cevabı Görüntüle
Merhaba,
Dubai’de abimi ziyaret amaçlı hem gezmek hem de aile ziyareti amaçlı seyahat etmek istiyorum. Suriye vatandaşıyım. 2 yıl önce vize başvurusunda bulunmuştum ancak Dubai vize reddi almıştım. Ancak şimdi abim Dubai’de küçük bir restoran işletiyor. Onun referansıyla başvuru yapsam çıkma ihtimali var mı? Bu süre içerisinde T.C. vatandaşlığına geçtim ve T.C. pasaportumu da edindim. Türk pasaportumla başvuru yapcam. Sitenizde yabancılardan ek olarak 274 USD alındığını duydum. 274 USD ek bedel verince vize kesin çıkar mı? Yardımlarınızı ve cevabınızı bekliyor olacağım.
Dubai Vizesi İle Hangi Ülkelere Gidilir
F. Akkuş 11/09/19, 17:04 Cevabı Görüntüle
Merhaba,
Ekim’in ilk haftası Dubai’de tarım fuarına katılacağım. Fuar süresini kapsayacak olan 5-6 günlük iş gezisi için vize talebinde bulunmak istiyorum. 30 günlük çok girişli vize alınabildiğini gördüm. Dubai vizesi alsam başka hangi ülkelere Dubai vizesi ile gidebilirim. Fuardan sonra 4 günlük bir boşluğum olacak eğer başka bir ülkeye Dubai vizesi ile girilebilirse, 30 gün çok girişli Dubai vizesi almak isterim. Gerekli evrakları ve prosedürü açıklayabilir misiniz lütfen?
Dubai Vize İşlemleri Bolu
D. Z. 11/09/19, 14:54 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Ekim ayında Dubai'de gerçekleştirilecek olan GITEX fuarına, firmamın temsilcisi olarak katılmak istiyorum. Bu konuda vize başvuru formunu nereye ne şekilde iletmem gereklidir? Bolu’da ikamet ediyorum. Dubai vize işlemleri Bolu’dan nasıl yürütülüyor? Varsa fazladan sunmam belgeler nelerdir? Teşekkürler.
Dubai Ziyaret Vize Ücreti
M. Bal 11/09/19, 14:52 Cevabı Görüntüle
Dubai’de dayımın oğlu işletme sahibi. 2 yıldır Dubai’de yaşıyor. Akrabamı ziyarete gideceğim sorunsuz seyahat icin vize almam gerekir mi davetiye gerekli mi, ne kadar teminat göstermek gerekir, dubai ziyaret vize ücreti kaç tl, teşekkürler
Dubai Vizesi İle Abu Dhabi
A. Yüksel 10/09/19, 14:33 Cevabı Görüntüle
Merhaba,
Eşimle birlikte 25 Eylül-30 Eylül 2019 tarihleri arasında Dubai Cruise seyahatimiz olacak. Tur Dubai’den başlayacak daha sonra Abu Dhabi’ye geçecek, diğer günler Doha (Katar), Bahreyn, Sir Bani Yas Adası ve İstanbul’a dönüş olacak.Dubai limanından Abu Dhabi’ye geçiş olacak Abu Dhabi’de karaya da inilecek. İlk olarak sormak istediğim soru Dubai vizesi ile Abu Dhabi’ye de girilir mi? İkinci olarak gidilecek diğer ülkeler için vize almam gerekir mi? Tur şirketi vizesiz olduklarını söyledi, ancak uluslararası bir tur, Dubai’den başlayacak az sayıda Türk vatandaşı olacak herhangi bir sorunla karşılaşmamak adına teyit etmek istiyorum ve Dubai için gezi programıma en uygun vize başvurusunu gerçekleştirmek istiyorum.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';