x
Dubai

Vize İşlemleri

Dubai

Dubai Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

N. Arıcı 18/09/19, 10:44
Ocak 2020’nin ilk haftası Dubai’ye turistik gezi yapmak istiyoruz. Limited Şirket sahipleriyiz. Dubai vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020 listesini mail adresimize iletir misiniz? Randevu nasıl alınıyor?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba,
Dubai vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı listesi: pasaportunuzun ön yüzü, nüfus cüzdanınızın arkalı önlü yüzünü renkli taratarak, size ileteceğimiz vize süreniz dahilinde BAE’yi terk edeceğinizin taahhütünü içeren taahhütname belgesini imzaladıktan sonra taratarak ask@eagvs.com mail adresimize veya Dubai online vize formuna kaydetmenizle birlikte aynı gün içinde işlemlerinizi başlatmaktayız. İşlemler 2 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. 
Saygılarımızla, 
Evrim

 

Ö. Can 11/10/19, 11:44

Selam yazın düğünüm var nişanlım ve ben balayı için Dubai’ye gitmek istiyoruz. Düğün yaklaşırken telaşımız da çok olacağı için şimdiden Dubai vizesi için gerekli evrakları öğrenmemiz vize almamızda bizlere kolaylık sağlayacaktır. Dubai vize başvurusu için gerekli evraklar nelerdir, bu süreçte ne gibi noktalara dikkat etmemiz gerekmektedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 11/10/19, 11:45

Merhaba, Aslına bakıldığında Dubai vize başvurusu için gerekli evraklar çok uzun bir listeden oluşmamaktadır. Birleşik Arap Emirlikleri Göçmenlik ofisi Dubai’yi ziyaret edecek pek çok kişiye ayrıcalık taşımaktadır. Birleşik Arap Emirlikleri başta Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olmak üzere diğer farklı ülke vatandaşlarına da e-vize kolaylığı sağlanmaktadır. Yapacağınız e-vize başvurunuz başvuruyu gerçekleştirdiğiniz firmaya göre 2-6 iş günleri içerisinde neticelenir. Dubai vizesi için gerekli evraklar 2019; Dubai vizesi için gerekli evraklar listesinin en başında pasaport gelmektedir, renkli taranmış arkalı önlü Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanı, vize ücreti için yatırmış olduğunuz ücreti gereklidir.

Detaylı bilgi için bize +90 (212) 963 39 80 numaralı hattımızdan ulaşınız. 

Eurosia GVS İstanbul,

Evrim

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';