x
Dubai

Vize İşlemleri

Dubai

Dubai Vize Reddi 2020

A. Amine 12/09/19, 11:52
Merhaba, Dubai’de abimi ziyaret amaçlı hem gezmek hem de aile ziyareti amaçlı seyahat etmek istiyorum. Suriye vatandaşıyım. 2 yıl önce vize başvurusunda bulunmuştum ancak Dubai vize reddi almıştım. Ancak şimdi abim Dubai’de küçük bir restoran işletiyor. Onun referansıyla başvuru yapsam çıkma ihtimali var mı? Bu süre içerisinde T.C. vatandaşlığına geçtim ve T.C. pasaportumu da edindim. Türk pasaportumla başvuru yapcam. Sitenizde yabancılardan ek olarak 274 USD alındığını duydum. 274 USD ek bedel verince vize kesin çıkar mı? Yardımlarınızı ve cevabınızı bekliyor olacağım.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba,

Dubai vize reddi almış olsanız da Dubai vize başvurunuzu vize servisimiz ile tekrar, en doğru şekilde gerçekleştirebilirsiniz. T.C. pasaportunuzla birlikte başvuru yapmanızı öneririz. Fakat BAE Göçmenlik Ofisi kişinin doğrum yerini de dikkate almaktadır. Bu nedenle vize başvurunuzun küçük bir ihtimal de olsa reddedilme ihtimali vardır. Doğum yeriniz göz önünde bulundurulacağı için 274 USD ek teminat bedeli talep edilecektir. 

Dubai online vize başvurusunda yalnızca pasaport bilgileri işlenebilmektedir, kişiye özel ek evrak eklenememektedir. Abinizin referans dilekçesi hazırlamasına bu nedenle gerek yoktur. 

Suriye vatandaşları için Dubai vize başvuru şartları ve ret konusunda daha spesifik bilgiyi Dubai departmanı yetkilimizden (+90 (212) 963 39 80) alabilirsiniz. 

Saygılarımızla,
Evrim

 

F. Dindar 28/10/19, 13:36

İyi günler, Turistik amaçlı Dubai'ye seyahat etmek istiyorum. Daha önce vize başvurusunda bulundum ancak vize başvurum reddedildi. Tekrar Dubai vize başvurusu yapabilir miyim ve vize başvurumu tekrar reddedilmemesi için nasıl yapmam gerekli?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 28/10/19, 13:36

Merhaba, Dubai vize reddinin birçok sebebi olabilir. Dubai vize başvurusu online ortam üzerinden form doldurarak gerçekleştirilir. Formunuzu doldururken seyahat amacınızı doğru seçmemeniz en başlıca nedeni olabilir. Dubai Göçmenlik Ofisi, daha önce Dubai'de kısa veya uzun süreli oturum durumlarında ya da daha önce Dubai seyahati yapılmış ve kalış süresi aşılmışsa bir sonraki vize başvurularını reddedebilir. Henüz geçerliliği devam eden Dubai vizeniz varken yeni bir Dubai vize başvurusu yaparsanız, Dubai vize reddi alabilirsiniz. Vizenizin geçerli olduğu pasaportunuz kaybolmuş ise geçerli vizeniz iptal edilir belirli bir para cezası ödenir ve vize başvurunuz yenilenebilir. Suriye, Irak, Bangladeş, Filistin, Libya vatandaşları da vize başvurularında vize ücretine ek olarak Göçmenlik Ofisi'nin talep ettiği 274 USD teminat bedelini ödemekle yükümlüdürler. Aksi takdirde başvuruları işleme alınamamaktadır. 

Dubai vize başvurunuz üzerine de tekrar vize başvurusu yapamazsınız bu durumlarda da vizeniz ret olur. Ayrıca daha önce ki Dubai turistik vize seyahatiniz de vizenizin kaşesi sistemde görünmüyorsa  Göçmenlik ofisi vize başvurunuzu reddebilmektedir. Vize başvurunuzun olumlu sonuç alabilmesi için belirtilen nedenler dışında Dubai online başvuru formunuzu doldururken de bilgilerinizin doğru olduğuna emin olmalısınız. Dubai vize başvurunuz ret aldığında vize başvuru ücretiniz iade edilmez.

Dubai vize başvurusunda istenilen evrakların tamamı vize türüne bağlı olarak değişir. Gerekli evraklar vize türünüze göre belirlendikten sonra istenilen şekilde renkli olarak tarayıcıda taranır ve online vize başvuru formuna kaydedilir. İşlemler sonrası vize başvuru süreci başlar ve vize başvuru sonucu kişinin e-posta hesabına iletilir. Vize başvurunuzu yaparken istenilen evrakları eksiksiz ve doğru olarak hazırlayıp kaydettiğinize emin olmalısınız. Belirtilen tüm durumlar dışında Dubai'ye tekrar vize başvurusu yapmak için vize merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz profesyonel bir danışmanlık hizmeti ile vize başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Evrim

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';