x
Dubai

Vize İşlemleri

Dubai

Dubai Vize Ücreti 2020

D. ersin 18/11/18, 12:31
“Dubai vize ücreti” ne kadar. Bubai vize ücreti ofisinize gelip mi odemem gerekli. E vize olduğu için mail ile mi yollayacaksınız. Odemeyi havale ve eft dışında bir odeme şekliniz var mı. Biz yabancı yatırımcı bir kurumsal şirketiz. Müşterilerimiz dubaideki ofisimize ziyaret için 5-8 gün arasında kalmak şartı ile yolluyoruz. Ancak kendilerinden herhangi bir evrak alamayız. (Şirket, banka hesabı vs) tüm vize masraflarını biz odeyeceğiz. Odemeyi herkesin kendisi mi yapöiması gerekli Misafirlerimizden bir Lübnan vatandaşı. Lubnan/ beyrut vatandaşı. Lubnanan vatandaşına Dubai vizesi alabilirmiyiz Cavaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba,

Dubai vize ücreti 2020 yılı için yetkili kurumlar tarafından belirlenmiş fiyatı 125 USD’ dir. Dubai seyahati için birden fazla vize türü bulunmaktadır. Birleşik Arap Emirlikleri Dubai vize fiyatları vize türlerine göre değişim göstermektedir. Ücret ödemenizin yanı sıra sizlerden ek olarak birkaç belge talebinde bulunabilirler. Sayfanın devamında ücret ve belgeler hakkında uygulayacağınız adımlar için yapmanız gerekenleri açıkladık. Dubai vize başvurusu için Euroasia Global Visa Services sayfamızı ziyaret ederek online olarak yapabilirsiniz. Dubai vize ücreti başvuru işlemini gerçekleştirdikten sonra kredi kartı ile online olarak ödeyebilirsiniz.

Birleşik arap Emirlikleri/Dubai vize ücreti T.C vatandaşları için sabit olup, her vize başvuru sahibi için (çocuk ve bebekler dahil) ayrı ayrı kişi başına vize ücreti ödenmesi gerekmektedir. T.C oturum izni belgesi olan yabancı uyruklu vatandaşların Dubai vize ücreti için belirtilmiş olan fiyata ek olarak gider bedeli alınmaktadır. Bu nedenle Dubai vize fiyatları hakkında detaylı bilgilere erişmek için T.C ikamet izni belgesine sahip yabancı uyruklu vatandaşların Euroasia GVS bünyesinde çalışan danışmanlarımız ile iletişime geçmeleri gereklidir. Başvurunuzun olumlu sonuçlaması halinde, sahip olduğunuz vize Birleşik Arap Emirlikleri içerisinde bulunan 7 emirliğin (Abu Dabi, Acman, Füceyre, Resü’l-Hayme, Şarika ve Ummül-Kayven) hepsinde geçerliliği olup, seyahatiniz sırasında istediğiniz Emirliğe yolculuğunuzu sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Dubai vize başvurusunu yaptıktan sonra Dubai vize fiyatını banka kartı, kredi kartı ya da EFT/Havale yoluyla yapabilirsiniz. Dubai vize başvurularınız ödemenize karşın işleme alındığından dolayı vize başvurusunu gerçekleştirmiş olmanız Dubai vizesi ücretini ödemeden başvuru işlemleriniz tamamlanma aşamasına gerçekleşmemiş olacaktır.

Birleşik Arap Emirlikleri/Dubai Vize Ücreti

30 Günlük tek girişli vize ücreti 125 USD 30 Günlük çok girişli vize ücreti 225 USD 90 Günlük tek girişli vize ücreti 235 USD 90 Günlük çok girişli vize ücreti 600 USD 30 günlük tek girişli Dubai vize ücreti 125 USD + KDV!dir. Bu fiyat 30 günlük, tek girişli vize için talep edilen vize ücretidir. Türkiye vatandaşlarının en çok talep ettiği vize türüdür. 30 günlük Dubai tek girişli vize hemen hemen 24-48 saat içerisinde sonuçlanmaktadır. Vize başvurusu olumlu bir karar ile onaylandığında ülkede en fazla 30 gün konaklama hakkına sahip olabilirsiniz. 30 günlük çok girişli Dubai vize ücreti Çok girişli Dubai vize ücreti 225 USD’dir. Dubai 30 günlük vize çok girişli vize olarak belirlenmiştir. Vize onayı gerçekleştiği günden itibaren toplam 58 gün geçerliliği vardır. 30 günlük çok girişli Dubai vizesi yaklaşık 24-48 saat içerisinde sonuçlanacaktır.

Birleşik Arap Emirlikleri Dubai’ ye girilen tarihten itibaren toplam 30 gün ülkede kalma durumunuz bulunmaktadır. 30 günlük süre zarfı içerisinde çoklu giriş-çıkış sağlanmaktadır. 90 günlük tek girişli Dubai vize ücreti Dubai tek girişli 90 günlük vize ücreti yetkili kurumlar tarafından belirlenmiş olan fiyatı 235 USD’dir. İsminden de anlaşılacağı üzere tek girişli bir vize türüdür. 90 günlük günlük tek girişli vize genellikle 24-48 saat içerisinde neticeye kavuşacaktır. Vize onay tarihi itibari ile 58 gün içerisinde kullanılması gereklidir. Birleşik Arap Emirlikleri’ne ilk giriş yaptığınız anda maksimum 90 gün kalabilme hakkına sahip olmuş olursunuz.

90 günlük çok girişli Dubai vize ücreti

90 günlük çok girişli vize ücreti 600 USD olarak belirlenmiştir. Çok girişli 90 günlük vize başvurusu bahsetmiş olduğumuz diğer vize türlerinde olduğu gibi 24-48 saat içerisinde neticelenmiş olur. Aynı şekilde Dubai vizesi onaylandığı günden itibaren 58 gün boyunca geçerlilik hakkı tanınmıştır. Birleşik Arap Emirlikleri Dubai sınırlarına girdiğiniz dün itibari ile en fazla 90 gün kalma sağlanabilir ve birden fazla çoklu giriş- çıkış gerçekleştirilebilir.

Saygılarımızla,

Evrim

H. Yaşar 18/10/19, 12:42

Merhaba, Kasım ayı içinde iki kez Dubai seyahatim olacak. İkisi de iş amaçlı ve 2/5 Kasım 2019 tarihleri arasında, ikincisi ise 25 Kasım tarihlerinde ve ticari amaçlı. Çok girişli vize var mı Dubai'ye? Dubai vize ücreti nedir

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 18/10/19, 12:48

Merhaba Yaşar Bey,

Dubai için 30 gün tek/çok girişli ve 90 gün tek/çok girişli vize türleri mevcuttur. Dubai'yle olan iş ilişkiniz daha sonraki aylarda da devam edecekse 90 gün çok girişli, eğer Kasım ayı içerisinde sonlanacaksa 30 gün çok girişli vize alabilirsiniz. 30 gün çok girişli Dubai vize ücreti 205 USD'dir. Bu ücrete ek olarak 20 USD hizmet bedelimiz bulunur.

Saygılarımızla,

Evrim

H. Yıldırım 05/11/19, 15:11

Merhaba, Dubai'ye küçük bir ticari tur için gitmek istiyorum. Kısa süreli Dubai vizesi kaç para

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 05/11/19, 15:13

Merhaba, Dubai vize ücreti sizlerin Dubai'de kalma sürenize ve Dubai'ye giriş sayınıza bağlı olarak değişim yaşar. Dubai vizenizin ücretini etkilemeyen tek durum sizin seyahat nedeninizdir. Ticari olarak Dubaiye gitmeniz ücretinizi etkilememektedir. Dubai vizesi online ortamdan yalnızca yetkili acente tarafından başvuru yapılabilen bir e-vizedir pasaportunuza işlenmez. Dubai vize başvurunuzda online form doldurmalı bilgilerinizi eksiksiz ve doğru olarak forma işlenmesi için gerekli evrakları (pasaport)  müşteri temsilcimize iletmelisiniz. 

Dubai online vize başvuru formu

Dubai vize başvurularında kalma sürenize bağlı olarak ücretler değişirken vize çıkış süreniz de değişmektedir. Dubai Ticari vizesinde genel olarak kısa süreli 30 günlük vize tercih edilmektedir. Dubai vize ücretleri aşağıda maddeler olarak tarafınıza sunulmuştur. 30 Günlük - Tek Girişli Vize Ücreti: 125 USD 30 Günlük - Çok Girişli Vize Ücreti: 225 USD 90 Günlük - Tek Girişli Vize Ücreti: 235 USD 90 Günlük - Çift Girişli Vize Ücreti: 520 USD 48 Saatlik - Tek Girişli Vize Ücreti: 50 USD 96 Saatlik - Tek Girişli Vize Ücreti: 79 USD Cruise 30 Gün - Çok Girişli Vize Ücreti 115 USD 24 saatte vize-Çok Girişli Vize Ücreti 260 USD Dubai vize ücretinizi dilerseniz size en yakın şubemizde nakit ya da kredi kartı ile ödeyebilirsiniz dilerseniz de EFT/ havale yolu ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Vize başvuru türünüze göre gerçekleştirmekte olduğunuz Dubai vize başvurunuzda Vize servisimiz de sizlere eşlik edeceklerdir. Vize servisimize ulaşmak için sitemizde bulunan şube numaralarını arayabilirsiniz ya da Web adresimizde bulunan mail adreslerimizden bizlere yazabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Evrim

Y. Çelik 04/12/19, 12:54

Merhaba kolay gelsin. Çok istediğim bir seyahati gerçekleştirmek istiyorum. Dubai vize ücreti konusunda tam ve net bir şekilde cevap almak istiyorum. Dubai’ye seyahat etmek istiyorum. Bunun için ne kadar Dubai vize ücreti ödemem gerekiyor? Yardımınızı bekliyorum.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 04/12/19, 12:55

Merhaba Yüksel Hanım, hoş geldiniz. Dubai seyahatinizi gerçekleştirmek için Dubai vize ücreti hakkında sizlere gerekli bilgileri vermekten mutluluk duyarız. Dubai vize ücreti seyahat süresine göre farklılık göstermektedir. 2020 yılına ait olan bu Dubai vize ücretleri güncel olup, net bir fiyat listesidir. 30 Günlük / Tek Girişli Vize Ücreti: 125 USD 30 Günlük / Çok Girişli Vize Ücreti: 225 USD'dir. Başvuru ücretlerinin içeriğinde her türlü vergiler dahil olup, başvuru yaptıktan sonra ya da havalimanına ulaştıktan sonra vize ile ilgili herhangi bir gizli Dubai vize ücreti ile karşılaşılması olası bir durum değildir. Dikkat edilmesi gereken bir konu da şudur: Oturma izni ya da çalışma izni gibi uzun süreli seyahatlerde 90 günlük tek girişli vize alınmalıdır. Oturum izni başvurusu Dubai'den yapılmalıdır. 

Seyahat etme nedenini oturum veya çalışma için olan kişiler başvuru dilekçelerinde mutlaka oturum veya çalışma vizesini seçerek bu yönde işlemelerini gerçekleştirmesi gerekmektedir. Turistik amaçlı ya da eğitim amaçlı verilen vize ile Birleşik Arap Emirlikleri’ne giriş yapan bireylerin sonradan hiçbir şekilde oturma veya çalışma izni için başvuruda bulunamaz ya da gizli bir şekilde ülkede konaklama yapamaz. Bu kişilerin böyle bir durumda bulunmaları hâlinde Birleşik Arap Emirlikleri’nden zorla çıkartılırlar ve bir daha ülkeye hiçbir şekilde girişlerine izin verilmez. Bu sebeple oturum veya çalışma amaçlı seyahat eden kişilerin başvuru formlarına mutlaka bu vize türlerinden birini tercih ederek dubai vizesi başvurusunda bulunmalıdırlar.

Saygılarımızla,

Evrim

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';