x
Cezayir

Vize İşlemleri

Cezayir

Cezayir Hakkında Sorular & Yorumlar

Cezayir ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Cezayir Aile Ziyareti Vizesi
K.K 04/05/20, 14:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba Cezayir aile ziyareti vizesi başvurusu yapmam gerekiyor. Benim eşim Cezayir de çalışıyor çalışma izni vs var bana davetiye gönderecek. Ben pasaportu çıkarttım başvuru yapabilir miyim buradan? Gelmem gerekiyor mu? Ben Yalova’da yaşıyorum siz başvuruyu yapabilir misiniz? Evraklarımı göndersem siz işleme aldırır mısınız Yalova’da başvuru yeri yok malum.
Cezayir Ziyaret Vizesi
R.Y 04/05/20, 13:53 Cevabı Görüntüle
Selamlar, Cezayir ziyaret vizesi nasıl alınıyor? Benim orada akrabam var yani uzaktan akrabam yanında gitmek istiyorum birkaç günlüğüne belki daha uzun kalabilirim gidince belli olacak bilet vs. almadım. Nasıl vize alabilirim? Ne kadarlık pasaport çıkartmam gerekiyor?
Cezayir Ticari Vize Gerekli Evraklar
M.L 30/04/20, 15:55 Cevabı Görüntüle
Selamlar, biz Bursa’da tekstil firmasıyız Cezayir ticari vize gerekli evraklar nelerdir? Cezayir’le ürün alışverişimiz oluyor şuan Cezayir’deki firmamla sorun yaşıyorum elimde bir davetiye var gönderdiler ama bununla gidilir mi bilmiyorum daha önce gitmedim onlar gelmişti. Şimdi benim gitmem lazım ne kadar sürede çıkar vize? Benim gelmem gerekli mi öyleyse gelirim hiç sorun değil.
Cezayir Ticari Vize
B.Y 30/04/20, 15:48 Cevabı Görüntüle
Cezayir ticari vize nasıl alınıyor? Ben şirket sahibiyim ben ve oğlum gideceğiz oğlum firmamda sigortalı çalışıyor onu da götüreceğim kendisi zaten mühendis vize alabilir. Hangi evraklar lazımsa hazırlayabiliriz.
Cezayir Turistik Vize Ücreti
Y.U 30/04/20, 15:35 Cevabı Görüntüle
Kolay gelsin Cezayir turistik vize ücreti ticariyle aynı mıdır? başvuru yapmak istiyoruz iki kişi gideceğiz sizin danışmanlık ücretiniz ve harçlar nedir? Hangi evraklar lazım?
Cezayir Turist Vizesi
Ö.K 30/04/20, 15:19 Cevabı Görüntüle
Selamlar Cezayir turist vizesi var mı? Benim Cezayir’e gitmem gerekli ama davetiyem yok nasıl vize alabilirim davetiyesiz turistik vize alabiliyor muyum? Davetiye almak için uğraşırım ama yani çok zor davetiyesiz kimse gidemiyor mu Cezayir’e?
Cezayir Vize Başvuru Formu
A. 30/04/20, 15:12 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Cezayir vize başvuru formu arıyorum internet sitenizde var ama online mı başvuru yapılıyor bu örnek mi? Başvuru için evraklarım hazır başka neler yapmam gerekiyor formu siz doldurur musunuz?
Cezayir Vize İşlemleri
M.K 28/04/20, 16:37 Cevabı Görüntüle
Cezayir vize işlemleri için şahsen gelmemiz gerekiyor mu? Randevu nereden alacağım telefonları açmıyorlar. Benim geçerli schengenim var oraya parmak izi vermiştim pasaportu çıkarırken de verdim zaten Cezayir bunları ister mi? Hangi evraklar lazım siz yapıyormusunuz vizeye ihtiyacımız var iki kişiyiz eğer zorunluysa tabi geliriz bu vizeyi almamız lazım en hızlı olarak
Cezayir Vize Evrakları
A.B 28/04/20, 16:27 Cevabı Görüntüle
Cezayir vize evrakları nelerdir? Ben iş görüşmesi için Cezayir’e gideceğim aslında buradaki firmamızın yeni iş ortağı resmi olarak çalışmayacağım ama sık sık gitmem gerekecek. Başvuru için gelmem gerekecek mi? Denetim vs olacak inşaat firmasıyız biz hangi evraklar gerekiyor neler yapabiliriz yardımcı olur musunuz?
Cezayir Vizesi için Gerekli Evraklar 2020
D.A 28/04/20, 16:17 Cevabı Görüntüle
Selam, Cezayir vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı güncelleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Cezayire ticari olarak gidecek firmamızda çalışanlar vs oluyor. Asansör firmasıyız fuarlar oluyor uzun süreli vize istiyoruz bunun için hani evraklar gerekir bir de pasaport süresi ne kadar olmalı uzun istediğimiz için bir kriter var mıdır? bir de yeşil pasaport sahibi çalışanımız var onun için vize almamız gerekiyor mu?
Cezayir Vizesi için Gerekli Evraklar
R.T 27/04/20, 18:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba Cezayir vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Ben şirket çalışanıyım yöneticilerimiz ile birlikte gideceğiz evrakları mail atabilir misiniz? Firma arayışındayım biz gelmeden vizelerimizi halledecek acente misiniz? Yöneticilerim takvimler çok müsait olmayabiliyor.
Cezayir Vize Randevu 2020
F.Y 27/04/20, 18:01 Cevabı Görüntüle
Cezayir vize randevu 2020 yılında geldi mi? Daha önce vize aldım ama randevusuz gitmiştim. Randevu günü belirlemek zor olabiliyor her günüm müsait değil. Randevu nasıl alabilirim siz alıyor musunuz? Sadece randevu işlemi mi yapıyorsunuz. Daha önce gittim aslında konsolosluk sonuçta gördü beni bir defa daha gitmem gerekiyor mu? Bu sefer çok girişli almak isitoyrum. O zaman parmak izi vs vermemiştim şimdide aynıysa benim gitmeme gerek kalmadan siz başvuru yapar mısınız?
Cezayir Vize Randevu
L.N 27/04/20, 17:51 Cevabı Görüntüle
Merhaba Cezayir vize randevu ile mi başvuru alıyor? ben Balıkesir’de ikamet ediyorum başvuru için şahsen gelmem gerekli midir? ben gelmeden siz başvuruları siz yapıyor musunuz ben hafta sonu gelebiliyorum onda da konsolosluklar açık olmuyor. Ticari olarak gitmek istiyorum başka ülke vizelerim var vize verileneceğini düşünüyorum yine de uzman yardımı almak isterim.
Cezayir Vize Ücreti 2020
K.L 24/04/20, 13:42 Cevabı Görüntüle
Cezayir vize ücreti 2020 yılında değişti mi? Ben geçen yıl vize almıştım her yıl zam geliyor vizelere bu yıl ücretler değişti mi? Sitelerde karışık fiyatlar yazıyo anlayamadım tam olarak ücretleri ben ticari olarak gideceğim zaten sürekli iş yaptığım kişiler davetiye vs sorunum yok yani siz yardımcı olur musunuz?
Cezayir Vize Ücreti
M.K 22/04/20, 14:32 Cevabı Görüntüle
Selamlar, Cezayir vize ücreti ne kadar oluyor? Biz Gebze’de kauçuk plastik firmasıyız. Sık sık yurtdışı seyahatlerimiz oluyor yöneticilerimiz, mühendislerimizin sık sık vize alması gerekiyor. Sizin danışmanlık ücretini ve harçlar ne kadar oluyor.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';