x
Cezayir

Vize İşlemleri

Cezayir

Cezayir Vizesi için Gerekli Evraklar 2020

D.A 28/04/20, 16:17
Selam, Cezayir vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı güncelleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Cezayire ticari olarak gidecek firmamızda çalışanlar vs oluyor. Asansör firmasıyız fuarlar oluyor uzun süreli vize istiyoruz bunun için hani evraklar gerekir bir de pasaport süresi ne kadar olmalı uzun istediğimiz için bir kriter var mıdır? bir de yeşil pasaport sahibi çalışanımız var onun için vize almamız gerekiyor mu?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar Dilek Hanım, Cezayir’e uzun süreli olarak seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus(Bordo) pasaport sahibi vatandaşlarımızın Cezayir seyahatleri dönüşünden itibaren en az altı ay geçerli pasaport ve karşılıklı iki boş sayfasının olması gereklidir. Hususi (Yeşil) pasaport sahibi vatandaşlarımız Cezayir seyahatleri için 90 güne kadar vizeden muaftırlar. Ticari olarak seyahat etmek isteyen yolcularımızın Cezayir’de iletişimde olduğu firmalardan davetiye talep etmesi gereklidir. Görüştüğünüz firmalar sizin için davetiye çıkartabilir bunun aslının gelmesi zorunlu değildir mail ortamında gelebilir. Seyahat etmek isteyen kişilerin çalışma pozisyonlarına göre Cezayir vize evrakları değişiklik göstermektedir. Dolayısıyla davetiyeniz geldikten sonra kontrol etmemiz ve güncel evrak bilgisi tarafınıza iletmektedir.

Cezayir Vizesi için Gerekli Evraklar

Cezayir vizesi başvuru için öncelikle gelen davetiyenizi tarafımıza ilettiğinizde davetiyeniz geçerli olup olmadığı kontrol edilir. Cezayir konsolosluğu resmi onaysız davetiyeleri kabul etmemektedir. Davetiyenizi hazırlayan firma kendi antetli kaşeli imzalı davetiyenizi mutlaka bağlı olduğu belediyeden onaylatması gereklidir. Yalnızca onaylı davetiye ile başvuru yapılmaktadır. Cezayir vizesi için gerekli evraklar arasında herkesin hazırlaması gereken konsolosluğun talep ettiği vize talep dilekçesi formatında olmalıdır. Örnek dilekçeleri Euroasia temsilcilerinizden isteyebilirsiniz firmanızın antetli kağıdına imza yetkisi olan kişi tarafından ıslak imzalı olması gerekmektedir. Vize talep dilekçeleri fotokopi, scan olarak kabul edilmemektedir. Asansör firmalarının yıllık fuar dönemlerinde toplu başvuruları için gelecek davetiyede aynı firmadaki kişilerin ismi tek davetiyede yazabilir ayrıca vize talep dilekçelerinde herkes için tek dilekçede herkesin isminin yazması yeterli olacaktır. Uzun süreli Cezayir vizesi gelen davetiyeye göre belirlenmektedir davetiye herkese çok girişli olarak gelebilir ancak nihai kararı konsolosluk verdiği için uygun gördüğü kişilere 30 günlük tek girişli vize verebilir bu daha önceki vizelerinize bağlı olarak belirlenmektedir.

Cezayir vizesi için gerekli evraklar 2020 güncel evraklar ve başvuru ve detayları hakkında bilgi sahibi olmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

İlgilinize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Serpil Kasap

90 (212) 963 50 02

cezayir vizesi için gerekli evraklar 2020

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';