x
Cezayir

Vize İşlemleri

Cezayir

Cezayir Vize Ücreti 2020

K.L 24/04/20, 13:42
Cezayir vize ücreti 2020 yılında değişti mi? Ben geçen yıl vize almıştım her yıl zam geliyor vizelere bu yıl ücretler değişti mi? Sitelerde karışık fiyatlar yazıyo anlayamadım tam olarak ücretleri ben ticari olarak gideceğim zaten sürekli iş yaptığım kişiler davetiye vs sorunum yok yani siz yardımcı olur musunuz?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba Kenan Bey, Cezayir vizesi için hizmet vermekteyiz. Cezayir’e seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahibi vatandaşlarımızın pasaport sürelerinin dönüş tarihlerinden itibaren geçerli en az altı ay olması gerekmektedir. Pasaport sürelerinizi kontrol ettikten sonra o pasaportunuza davetiye isteyebilirsiniz. Başvuru işlemlerini ve ücretlerin bilgisi tarafınıza sağlıklı olarak iletebilmemiz için öncelikle davetiyenizin gelmiş olması gerekmektedir. Cezayir vize ücretleri tarafınıza mail ortamında gelecek olan davetiyenizin türüne göre değişiklik göstermektedir.

Cezayir Vize Fiyatları

Vize başvurularınız için Cezayir Hükümetinin yetkilendirdiği Türkiye’de ki iki temsilcilikten başvurular kabul edilmektedir. Başvurular için konsolosluk veya büyükelçiliklerin yetki alanı yani bölge ayrımı kuralı yoktur. Türkiye’nin hangi şehrinde ikamet ettiğiniz başvuru için size bir kısıtlama getirmez. Hangi bölgeden başvuru yapacağınız size gelen davetiyeye göre belirlenir. İletişimde olduğunuz firma Türkiye’deki Büyükelçilik veya Konsolosluk yetkili kurumlarından hangisine hitaben gönderdiyse oradan başvuru yapmanız gerekmektedir. Cezayir vize fiyatları aslının gelmesi zorunlu olmayan mail ortamında gelen mutlaka belediye onaylı olması gereken davetiyenize göre belirlenmektedir.

 

 

 

Tür

Single(Tek Giriş) 30 Gün

Multiple (Çoklu Giriş) 90 Gün

 

Ekspres

  Cezayir

Ticari

40 €

100 €

 

 

Başvuru için ilk aşamada size gelen davetiyenizi kurumumuzdaki temsilcinize iletebilirsiniz. Davetiyenize göre tarafınıza hazırlanması gereken güncel evrakları ve ödemeniz gereken konsolosluk harç ve hizmet bedeli tutarlarımızı detaylı olarak iletmekteyiz. Tüm evraklarını hazırlarken kullanabileceğiniz konsolosluğun istediği formatta örnek dilekçe müşteri temsilcinizden isteyebilirsiniz. Cezayir vizesi ücreti gelen davetiyenizin türü ve giriş sayısına göre değişir ancak konsolosluk gerekli görmesi halinde çok girişli gelen davetiyenize tek girişli vize verebilir. Daha önce Cezayir vizeniz olmaması durumunda konsolosluk tek girişli vize harcı alıp kalan tutarı iade etmektedir. Vize uzmanlarımız evraklarınızı ve pasaportunuzu inceledikten sonra size en uygun başvuru türü hakkında tavsiyelerde bulunabilir başvurunuzun iade olması, iptal edilmesi ve ret verilmesi durumları ile karşılaşmamanız için sizlere hizmet vermektedir.     

Cezayir vize ücreti 2020 davetiye türleri ve hazırlanacak güncel evrakların listesi için bizlere ulaşabilirsiniz.

İlgilinize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Serpil Kasap

90 (212) 963 50 02

cezayir vize ücreti

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';