x
Cezayir

Vize İşlemleri

Cezayir

Cezayir Vize Randevu 2020

F.Y 27/04/20, 18:01
Cezayir vize randevu 2020 yılında geldi mi? Daha önce vize aldım ama randevusuz gitmiştim. Randevu günü belirlemek zor olabiliyor her günüm müsait değil. Randevu nasıl alabilirim siz alıyor musunuz? Sadece randevu işlemi mi yapıyorsunuz. Daha önce gittim aslında konsolosluk sonuçta gördü beni bir defa daha gitmem gerekiyor mu? Bu sefer çok girişli almak isitoyrum. O zaman parmak izi vs vermemiştim şimdide aynıysa benim gitmeme gerek kalmadan siz başvuru yapar mısınız?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar Fatih Bey, Cezayir vizesi başvurularınız için öncelikle Umuma Mahsus (Bordo) pasaportunuzun seyahatinizden sonra en az altı ay geçerli olması gerekmektedir. Pasaportunuzda en az karşılıklı iki boş sayfasının bulunması zorunludur. Cezayir vize randevusu başvuru için ticari amaçla seyahat edecekseniz sizin de bildiğiniz üzere parmak izi işlemi, mülakat gibi konsolosluk işlemleri Cezayir ülkesi seyahati vize başvuruları için zorunlu değildir. Başvurunuz bizim gibi aracı kurumlar aracılığıyla işleme aldırabilir sonuçlandığında tarafımızdan konsolosluklara gitmeden teslim alabilirsiniz veya kargo yolu ile sizlere ulaştırabiliriz. Genellikle vakti olmayan sık seyahatleri olan yolcularımızın vize başvuruları için kurumuz üzerinden davetiye kontrol ettirme, örnek dilekçeler paylaşılmaktadır. Tarafınıza davetiyeniz bize gönderdikten başvuru şartlarınız, size uygun evraklar ve ücretler hakkında detaylı bilgilendirme tarafınıza yapılmaktadır.

Cezayir Vize Randevusu Nasıl Alınır?

Cezayir vize randevusu nasıl alınır? Daha önce vize alan ikinci vizelerde çok girişli alabilir mi? Gibi sorular genellikle sorulmaktadır. Başvurular için daha önce vize aldığınızı söylemiştiniz yeni başvuru yapabilmemiz için size davetiyenin gelmiş olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Başvuru için belediye onaylı davetiye aldığınızda davetiyenizin üzerinde yazan giriş sayısına göre başvuruda vize giriş hakkınız belirlenmektedir. İlk vizelerde genellikle tek girişli davetiye talep edilmesini tavsiye ediyoruz ancak ikinci vizelerinizde çok girişli alabiliyorsunuz. Yine de çok girişli alabilmeniz için önceki vizelerinize değil gelen davetiyenize göre başvuru yapma hakkınız olacaktır.

Cezayir vizesi için başvurularda Cezayir vize randevu 2020 yılında yılbaşından itibaren parmak izi uygulaması, mülakat gibi şartlar henüz getirilmemiştir. Başvuru için şahsen gelmenize gerek kalmadan Tüm işlemleriniz Euroasia üzerinden tamamlatabilirsiniz. Detayı bilgi için bizlere ulaşabilirsiniz.

İlgilinize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Serpil Kasap

90 (212) 963 50 02

cezayir vize randevu 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';