x
  • Cezayir Ticari Vize ve Çalışma Vizesi

    Cezayir Ticari Vize ve Çalışma Vizesi

    Cezayir'e yapacağınız ticari amaçlı iş gezileriniz ve çalışma amaçlı vize başvuruları için yetkililerimizi arayabilirsiniz.

    Devamı
  • Cezayir Konsolosluğu Fatura Evrak Tasdik İşlemleri

    Cezayir Konsolosluğu Fatura Evrak Tasdik İşlemleri

    Cezayir Konsolosluğu evrak tasdik işlemlerinizı en hızlı şekilde Euroasia GVS ile yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için arayınız...

    Devamı

Cezayir Vize Başvurusu

Cezayir Vize Başvurusu

Euroasia Global Visa Services ülke uzmanları tarafından hazırlanan Cezayir Vize Başvurusu bilgilendirme sayfamıza hoş geldiniz.

Cezayir vize başvurularınızı hemen başlatmak için 0 (212) 963 50 02 numaralı destek hattımıza bağlanabilirsiniz. 
Sizler için sayfamızın devamında seyahatiniz öncesinde Cezayir vizesi alabilmeniz için yapmanız gerekenleri, Cezayir vize türleri, vize başvuru ve vize reddi hakkında merak edilenleri derledik. Bilgilendirme amaçlı olarak sizlerin ilgisine sunulan sayfamızdan faydalanarak Cezayir vize başvuru sürecinizi Euroasia GVS ile başlatabilirsiniz.
Cezayir’e yapacağınız tüm seyahatlerinizde vize alarak seyahat etmeniz zorunludur. Cezayir için geçerli bir kapı vize uygulaması yoktur.
Euroasia Global Visa Services olarak, Türkiye’nin bütün bölgelerini kapsayan organizasyon alt yapısı ile Cezayir’e yapacağınız seyahatlerinizde sizlere tüm vize sürecinde destek sağlamaktayız.

Cezayir Vize Türleri

Euroasia Global Visa Services aracılığıyla;

  • Cezayir Cezayir Aile, Akraba, Arkadaş Ziyareti Vizesi,
  • Cezayir Turist Vizesi
  • Cezayir Ticari (Affairs) Vize (iş ve fuar ziyareti)
  • Cezayir Çalışma (Travail) İzni başvurularınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz.

Cezayir Vizesi

Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasında tam olarak vize muafiyeti yoktur. Cezayir’in Ankara Büyükelçiliği ile İstanbul Başkonsolosluğu turistik, ticari, aile ziyareti ve çalışma amacı ile ülkelerine gitmek isteyen Umuma Mahsus pasaport sahibi (Bordo) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından Cezayir vizesi almalarını istemektedir. Cezayir Büyükelçiliği ve Cezayir Konsolosluğu, Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah/Kırmızı) pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına, azami 90 günle sınırlı Cezayir seyahatleri için vize muafiyeti uygulamaktadır.

Cezayir’in tarihi ve turistik yerlerini görmek, aile ziyareti yapmak veya ticari bir maksatla Cezayir’e seyahat etmek istiyorsanız, seyahat amacınıza uygun olacak şekilde vize başvurusu yapmanız gereklidir.

Turistik veya ticari amaçlı kısa süreli vize taleplerinde, kimlik ve pasaport gibi kişisel evraklar genel olarak ortak olmakla birlikte, başvurulan vize türüne göre bazı farklılık gösterebilmektedir. Cezayir’e yapacağınız seyahatiniz öncesinde, konsolosluğun istemiş olduğu evrakları, eksiksiz ve doğru bilgilerle hazırlamanız gerekmektedir. Hazırlanan evraklar vize başvuru dosyası halinde düzenlenerek, değerlendirme için konsolosluk vize merkezine teslim edilmelidir.

Cezayir Vizesi Başvuru Formu

Cezayir vize başvuru formu başvuru evraklarının arasında en önemli evraklardan birisidir. Cezayir konsolosluğundan vize talebinde bulunduğunuzu gösteren resmi bir belgedir. Cezayir vize işlemlerinin ilk adımını oluşturan bu form, Türkçe veya İngilizce olarak doldurabilmektedir.

Konsolosluk başvuru formu aracılığıyla sizden kişisel kimlik bilgilerinizi, aile bilgilerinizi, seyahat amacınızı ve seyahat tarihleri ile ilgili bilgileri talep etmektedir. Cezayir vize başvuru formunu kimlik bilgileriniz ve seyahatinizle ilgili doğru bilgilerle doldurmanız, başvurunuzun akıbeti açısından çok önemlidir. Cezayir Konsolosluğu, vize başvuru formu ile beyan etmiş olduğunuz bilgiler üzerinden başvurunuzu değerlendirerek bir karara varmaktadır.

Cezayir vize başvuru formunda beyan etmiş olduğunuz bilgiler ile diğer başvuru evraklarındaki bilgilerin birbiri ile uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Evraklar arasındaki çelişkili ifadelerin vize başvurunuzun reddedilmesine sebebiyet vermesi mümkündür.

Uluslararası prosedür açısından resmi bir evrak olan Cezayir vize başvuru formu amacına uygun doğru ve güncel bilgiler ile doldurulmalıdır.
Web sayfamızdaki link üzerinden Cezayir vize başvuru formunu kendi bilgisayarınıza indirerek, başvuru öncesinde ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz, Türkiye’nin farklı bölgelerindeki Euroasia çalışma ofislerimizi ziyaret ederek, çalışanlarımız tarafından vize başvuru formunuzun usulüne uygun olarak doldurulmasını sağlayabilirsiniz. Ziyaretiniz sırasında müşteri temsilcilerimiz Cezayir vize başvuru süreci ile ilgili sizlere kapsamlı bilgiler vereceklerdir. Cezayir vize başvuru formunun doldurulması hususunda yetkililerimizden destek alabilirsiniz. 

Cezayir Vize Başvurusu için Gerekli Evraklar

Tüm vize işlemlerinde olduğu gibi Cezayir vize işlemleri hazırlık sürecinde, yapılacak seyahatin içeriği önemlidir. Vize için istenen evraklar talep edilen vize türüne göre farklılık arz etmektedir.

Cezayir vizesi için istenen evrakların mahiyetini Cezayir Büyükelçiliği belirlemektedir. Şahsi kimlik bilgileri ve pasaport gibi kişisel evraklar genel olarak ortak olmakla birlikte, talep edilen vizenin turistik veya ticari amaçlı olması durumuna göre farklı evrak talep edilebilmektedir.
Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti vizeleri genel olarak sayfamızın sol panelinde bulunan Turistik Vize, Ticari Vize, Ziyaretçi Vizesi, İş/Çalışma İzni başlıkları altında toplamıştır. Cezayir’e seyahat edecek kişilerin seyahat amaçlarına uygun vize başlığı altında başvurusunu yapmaları gerekir.

Cezayir’e yapacağınız seyahatinizde, ihtiyacınız olan Cezayir vizesi için istenen evrakların neler olduğunu, Çağrı Merkezi'niarayarak öğrenebilirsiniz. Dilerseniz help@eagvs.com mail adresimize yazarak Cezayir vizesi için gereken güncel evrakların listesini isteyebilirsiniz. Euroasia GVS Cezayir departmanı olarak sizlere bildirmiş olduğumuz vize evraklarını, eksiksiz ve doğru bilgiler ile hazırlamaya gayret ediniz.
Hazırlamış olduğunuz belgelerdeki, kimlik bilgileriniz, seyahatinizin gidiş-dönüş tarihleri, uçak bileti ve konaklama bilgileri gibi seyahatinizle ilgili evraklar arasında çelişkili ifadelerin olmamasına çok dikkat etmelisiniz. Çelişkili bilgiler içeren, eksik ve hatalı evraklar ile hazırlanmış bir vize başvuru dosyasının Cezayir Konsolosluğu tarafından reddedilme ihtimali yüksektir. Reddedilen bir başvurunun sizlere hem zaman kaybettireceğini, hem de vize sicilinizi olumsuz yönde etkileyebileceğine unutmamalısınız.

Cezayir Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Cezayir vizesi için evrakların konsolosluğa teslim edildikten sonra vize talebinizin değerlendirilerek sonuçlanması yaklaşık 4-10 günlük bir zamanı bulmaktadır. Bu süre kesin olmayıp öngörülen bir süredir. Resmi ve dini bayramlar öncesi konsoloslukta oluşabilecek yoğunluklar bu süreyi etkileyebilmektedir. Ayrıca konsolosluğun ek evrak talebinde bulunması durumlarında da süre uzayabilmektedir. Cezayir vizenize 3 ay önceden başvuru yapabilirsiniz. Konsoloslukta konjoktürel yoğunlaşmaların yanı sıra, ön görülemeyen aksaklıkların da seyahat planınızı etkilememesi için mümkün olan en erken tarihte vize başvurunuzu yapmanızı öneririz.

Cezayir Vize Reddi

Cezayir Konsolosluğu vize kriterleri açısından vize başvurunuzu yetersiz bularak reddedebilir. Bu gibi durumda Cezayir Konsolosluğu evraklarınızı tarafınıza iade edecektir. Aslında bu bir vize reddi değildir sadece bir iadedir. Diğer ülkeler de olduğu gibi vize ücretinin yanması veya bundan sonra yapacağınız cezayir vize başvurularınıza olumsuz yansıması gibi bir durum söz konusu değildir. Konsolosluğun ret gerekçelerini dikkate alarak, eksikliklerinizi tamamlayarak veya hatanızı gidererek yeni bir başvuru yapmanızı tavsiye ederiz. Cezayir vize redlerinde veya evrak iadelerinde vize başvuru formunuzun üzerine Fransızca olarak evraklarının ne gerekçe ile iade edildiğini veya hangi belgelerin yetersiz olduğunu konusunda bir not eklenecektir. Bu notları ve uyarıları dikkate alarak yeni bir vize başvurusu yapabilirsiniz.

Cezayir Vize Başvurusu İçin En Çok Sorulan Sorular

Euroasia GVS Cezayir departmanı olarak vize başvuru sürecinizin her aşamasında sizlere profesyonel destek sağlamaktayız. Seyahatinizin amacına göre vize türünüzün belirlenmesi ve buna yönelik evrak hazırlanması görevlerimizin arasındadır. Detaylı bilgi için lütfen yetkililerimizi arayınız.Cezayir vize başvurunuzu seyahat amacınıza uygun olacak şekilde yapmaya çalışınız.

Başvurunuzu, son 10 yıl içerisinde alınmış, güncel halinizi yansıtan, yıpranmamış ve hasar görmemiş bir pasaport ile yapmaya dikkat ediniz.
Cezayir vize başvurusu için kullanacağınız evraklarınızdaki bilgiler, birbirleri ile uyumlu olmalı, hatalı ve eksik evraklarınız bulunmamalıdır. Cezayir vize başvurunuzu mümkün olan en erken tarihte yapmaya gayret etmelisiniz.

Euroasia Global Visa Services merkezlerimize, Türkiye’nin bütün illerinden vize başvuru evraklarınızı gönderebilirsiniz. Edirne, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, İzmir, Gaziantep ve Adana dışında ikamet ediyorsanız, Euroasia GVS Çağrı Merkezi’nden hangi vize merkezine başvurmanız gerektiğine dair bilgi alabilirsiniz. Çağrı merkezimize gelen en çok sorulan soruları sizler için derledik.

Cezayir ticari vizesi kaç günde alınıyor?

Cezayir ticari vizeleri 3 iş gününde sonuçlanmaktadır. Vizeler başvuru gününde başlatılır üç aylık veya 1 aylık olarak alınabilmektedir.

Cezayir ticari vizeler için şahsen gelmek zorunlu mu?

Cezayir vizeleri için kişilerin şahsen gelmeleri zorunlu değildir. EAGVS uzmanlarımız başvuru işleme aldırıp sonuçlandığında teslim almada yetkilidir.

Cezayir ticari vizelerinde otel konaklaması ve uçak bileti satın almak gerekiyor mu?

Cezayir ticari vizelerde otel uçak rezervasyonu veya satın alması zorunlu değildir. Vizeler sonuçlanmadan otel uçak alınmasını tavsiye etmiyoruz. Vize sonuçlandığında seyahat ederken yolcular yanlarında otel, uçak, davetiye ile Cezayir’e giriş yapabilir.

Cezayir’e ticari vize alırken nelere dikkat edilmeli?

Cezayir ticari vizesi almak için belediye onaylı resmi davetiye gerekmektedir. Davetiye mail ortamında gelebilir. Cezayir vizelerinde dikkat edilmesi gereken en önemli husus vizeler başvuru gününden başlatılır eğer ileri tarihli bir seyahat planlıyorsanız başvurunuzu seyahat gününüze göre planlayıp başvuru yapabilirsiniz.

 

Cezayir vize ücreti, başvuru süreci hakkında bilgi almak ve başvuru talebi oluşturmak için arayınız: +90 (850) 241 18 72

cezayir vize işlemleri

Cezayir ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Hepsini Görüntüle Soru Sor

Cezayir Vizesi için Gerekli Evraklar
R.T 27/04/20, 18:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba Cezayir vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Ben şirket çalışanıyım yöneticilerimiz ile birlikte gideceğiz evrakları mail atabilir misiniz? Firma arayışındayım biz gelmeden vizelerimizi halledecek acente misiniz? Yöneticilerim takvimler çok müsait olmayabiliyor.
Cezayir Vize Randevu 2020
F.Y 27/04/20, 18:01 Cevabı Görüntüle
Cezayir vize randevu 2020 yılında geldi mi? Daha önce vize aldım ama randevusuz gitmiştim. Randevu günü belirlemek zor olabiliyor her günüm müsait değil. Randevu nasıl alabilirim siz alıyor musunuz? Sadece randevu işlemi mi yapıyorsunuz. Daha önce gittim aslında konsolosluk sonuçta gördü beni bir defa daha gitmem gerekiyor mu? Bu sefer çok girişli almak isitoyrum. O zaman parmak izi vs vermemiştim şimdide aynıysa benim gitmeme gerek kalmadan siz başvuru yapar mısınız?
Cezayir Vize Randevu
L.N 27/04/20, 17:51 Cevabı Görüntüle
Merhaba Cezayir vize randevu ile mi başvuru alıyor? ben Balıkesir’de ikamet ediyorum başvuru için şahsen gelmem gerekli midir? ben gelmeden siz başvuruları siz yapıyor musunuz ben hafta sonu gelebiliyorum onda da konsolosluklar açık olmuyor. Ticari olarak gitmek istiyorum başka ülke vizelerim var vize verileneceğini düşünüyorum yine de uzman yardımı almak isterim.
Cezayir Vize Ücreti 2020
K.L 24/04/20, 13:42 Cevabı Görüntüle
Cezayir vize ücreti 2020 yılında değişti mi? Ben geçen yıl vize almıştım her yıl zam geliyor vizelere bu yıl ücretler değişti mi? Sitelerde karışık fiyatlar yazıyo anlayamadım tam olarak ücretleri ben ticari olarak gideceğim zaten sürekli iş yaptığım kişiler davetiye vs sorunum yok yani siz yardımcı olur musunuz?
Cezayir Vize Ücreti
M.K 22/04/20, 14:32 Cevabı Görüntüle
Selamlar, Cezayir vize ücreti ne kadar oluyor? Biz Gebze’de kauçuk plastik firmasıyız. Sık sık yurtdışı seyahatlerimiz oluyor yöneticilerimiz, mühendislerimizin sık sık vize alması gerekiyor. Sizin danışmanlık ücretini ve harçlar ne kadar oluyor.
Cezayir Vize Başvurusu
H.T 22/04/20, 13:14 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Cezayir vize başvurusu yapmak istiyorum. Kendim yapabilir miyim? Ticari gideceğim zaten, aracı olmadan konsolosluk işlem alır mı? Evraklarım hazır başvuru formunu doldurmadım İzmir’de başvuru merkezi var mıdır ben buradan yapmak istiyorum İstanbul’a gelmek istemiyorum diğer vizelerimi buradan alabiliyorum çünkü.
Cezayir Vizesi 2020
m.h 21/04/20, 13:57 Cevabı Görüntüle
Selam Cezayir vizesi 2020 evraklarda işlemlerde bir güncelleme var mıdır? ben 2018 yılında en son vize almıştım o vizeyi kullandım tek girişliydi zaten bir aylıktı zaten ben üç gün kaldım. Şimdi yeniden gitmem gerekiyor görüştüğüm tanıdıklarım var hala davetiye gerekiyor mu? Daha önce gidenlere kolaylık sağlanıyor mu? Siz bu işlemleri yapıyor musunuz? ben Balıkesir’de ikamet ediyorum bu sorun olur mu şuan?
Cezayir Vize
S.T 20/04/20, 13:52 Cevabı Görüntüle
Merhaba Cezayir vize işlemi siz yapıyor musunuz? Yöneticimizin sürekli yurtdışı seyahatleri oluyor ancak kendisinin yakalamak inanın çok zor oluyor bu işlemleri yapabilmesi için bir acenteyle çalışmak istiyoruz. Schengen vizesi var zaten 5 yıllık, ABD vizesini de aldık ancak bazı ülkelerde her seferinde yeni vize almak gerekiyor bu işlemler içinde vaktimiz olmayabiliyor. Siz yardımcı oluyor musunuz? Hangi evraklar gerekli, ne kadar sürede çıkar çünkü pasaporta da sürekli ihtiyacı olabiliyor.
Cezayir Vizesi
F.K 10/04/20, 00:56 Cevabı Görüntüle
Cezayir vizesi almak istiyorum. İş evraklarım hazır nasıl başvuru yapabiliyoruz ben Bursa’da ikamet ediyorum burada başvuru yeri var mıdır? İstanbul’a gelmem şart mı?
Cezayir vize başvuru evrakları, vize ücreti, konsolosluk randevusu
s. kaygılı 12/12/18, 09:21 Cevabı Görüntüle
iyi günler, Cezayir vizesi için size yazıyorum. öncelikle bursada yaşıyorum. işim nedeniyle çok sık seyahat eden birisiyim. daha çok avrupa ülkelerine seyahat ediyorum. şirketim cezayir de bir ihale aldı ve bundan sonra iş nedeniyle cezayire sık seyahat etmemiz gerekecek. cezayir vize başvuruları konusunda bilmemiz gerekenler nelerdir? avrupa ülkelerin de olduğu cezayir konsolosluğundan randevu almam gerekiyor mu? davetiye belgesi zorunlu mu? en uzun süreli cezayir vizesi kaç günlük oluyor? vize başvuruları için konsolosluğa gitmemiz gerekiyor mu? kişi başı ödememiz gereken cezayir vize ücreti ve vize başvurumuzun kaç günde sonuçlanacağı gibi kapsamlı sorularım hakkında sizden bilgi rica edeceğim. lütfen geri dnüş yapın.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';