x
Cezayir

Vize İşlemleri

Cezayir

Cezayir Vizesi 2020

m.h 21/04/20, 13:57
Selam Cezayir vizesi 2020 evraklarda işlemlerde bir güncelleme var mıdır? ben 2018 yılında en son vize almıştım o vizeyi kullandım tek girişliydi zaten bir aylıktı zaten ben üç gün kaldım. Şimdi yeniden gitmem gerekiyor görüştüğüm tanıdıklarım var hala davetiye gerekiyor mu? Daha önce gidenlere kolaylık sağlanıyor mu? Siz bu işlemleri yapıyor musunuz? ben Balıkesir’de ikamet ediyorum bu sorun olur mu şuan?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar Murat Bey, öncelikle süreç hakkında bilgi sahibi olmak adına bizlere ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Cezayir’e seyahat etmek isteyen yolcularımızın Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri pasaport sürelerinin en az altı ay olması gerekmektedir. Vize başvuru ve davetiyenizi istemeden önce mutlaka pasaport sürelerinizi kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Daha önce seyahat eden kişilerin yeni vize başvurularında birtakım kolaylık konsolosluğun inisiyatifi doğrultusunda güvenlik soruşturmasına takılmadan kısa sürede sonuçlandırılabilir. İkinci vizelerde eğer davetiyeniz çok girişli olarak gelmesi durumunda Cezayir vize başvurusu Multiple (çok girişli olarak) yapabiliyorsunuz. İlk vizelerde konsolosluklar genellikle tek girişli davetiye ile tek girişli vize almanızı tavsiye eder. Gerekli ve durumun aciliyeti bildirilmediği sürece Cezayir vizesi tek girişli olarak işleme alır. Daha önce vizesi olan kişilerin sonraki çok girişli vize başvurularında kolaylık sağlandığını söyleyebiliriz.

Cezayir Vize işlemleri

Cezayir’e ikinci defa seyahat etmek isteyen yolcularımızın her başvurularında mutlaka davetiye temin etmeleri gereklidir. Cezayir konsolosluğu Türkiye’den yapılan başvurularda davetiye zorunluluğu getirmiştir. Davetiyenizin geçerli ve aktif olması gerekmektedir konsolosluk bunu teyit etmektedir. Eğer davetiyeniz geçersiz veya inandırıcı bulunmaması durumunda başvurunuz iade edilebilir, yeni davetiye isteyebilir veya reddedilebilir. Davetiyelerinizin güvenilir firmalardan temin etmenizi tavsiye ediyoruz. Cezayir vize işlemleri için başvurunuzun sağlıklı sonuçlanması davetiyenizi istediğiniz firmayla sürekli iletişim halinde olmanız ile gerçekleşebilir. Konsolosluk sizin veya karşı taraf ile iletişime geçebilir. Cezayir vizesi prosedürleri çok ağır koşullar olmamakla beraber çok dikkat edilmesi gereken detayları barındırır. Evraklarınızın güncelliği, doğruluğu mutlaka kontrol edilmelidir. Davetiye ve dilekçelerinizin de konsolosluğun talep ettiği formatlarda olması durumunda kabul edilir. Örnek dilekçe Euroasia vize uzmanlarımız tarafından evraklar ile birlikte sizlere mail olarak iletebiliriz.

Cezayir vizesi 2020 güncel evrak ve yeni prosedürler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

İlgilinize teşekkür ederiz.

Serpil Kasap

+90 (212) 963 50 02

cezayir vizesi 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';