x
Avusturya

Vize İşlemleri

Avusturya

Avusturya Hakkında Sorular & Yorumlar

Avusturya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Avusturya vizesi 2021
T.K 04/01/21, 16:34 Cevabı Görüntüle
Merhaba Avusturya vizesi 2021 için başvuru yapmak istiyorum ama vize başvurumu yaparken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Avusturya vizesi almam için illa bir davetiyeye ihtiyaç duyuyor muyum? Avusturya’da yaşayan kardeşimi ziyaret edeceğim ama onun oradan bana bir davetiye gönderip gönderemeyeceğini bilmiyorum. Şu an ikinci vize başvurumu yapacağım. İlk vize başvurumu bundan iki ay önce Almanya’ya turistik bir seyahat gerçekleştirmek için yapmıştım ama: Gidip bir daha dönmeyeceğimi düşündükleri için vize başvuruma ret verdiler. Niçin öyle sonuçlandırdıklarını hala anlamış değilim. Şu an hali hazırda kurumsal bir firmada çalışıyorum ve burada kurulu bir düzenim var. Neden bir daha dönmeyeceğimi düşündüklerini anlamış değilim açıkçası. Şimdi vize başvuru yaparsam tekrar ret yer miyim? Konuyla ilgili geri dönüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Avusturya Vizesi Kaç Günde Çıkar 2020
T. Tuba 19/02/20, 17:25 Cevabı Görüntüle
Kısa dönemlik seyahat için Avusturya’ya bir seyahatte bulunacağız. Avusturya vize randevu 2020 yılı itibariyle nasıl ilerlemektedir? Evraklarımızı hazırlayıp konsolosluğe teslim ettikten sonra mı randevu alacağız? Prosedürü bilmediğimiz için ne yapacağımızı bilmiyoruz. Başvurumuzu ne kadar süre önce yapmamız gerekmektedir? Başvurumuzu yaptıktan sonra pasaportumuz ne zaman elimize geçer? Konu hakkında geri dönüşlerinizi bekliyoruz. Teşekkürler
Avusturya Vize İşlemleri
K. Alibeyoğlu 04/02/20, 12:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba Avusturya vize işlemleri hakkında bilgi almak istiyorum. İstanbul da ikamet ediyorum ve Marmara Üniversitesi 3. Sınıf Moda tasarım üniversite öğrencisiyim. Yazın Avusturya’ya iki haftalık moda tasarım kursu İçin gitmeyi düşünüyorum. Ne tür bir başvuru yapmam gerekiyor? Alacağım vize Schengen vizesi mi oluyor? Konu hakkında yardımlarınızı rica edeceğim
Avusturya Viyana Vize İşlemleri
Z. Devrim 13/02/20, 12:48 Cevabı Görüntüle
Merhaba
Viyana vize almak istiyorum. Daha önce, yanlış hatırlamıyorsam beş yıl önce Almanya’ya orada yaşayan ailemi ziyaret etmek için gitmiştim. Ama o zamanlar gittiğimiz de hali hazırda bir öğrenciliğimi vardı ve vizemin ne şekilde alındığını bile hatırlamıyorum. Şimdi durumlar değişti. Üniversiteyi yeni bitirdim ve yorucu çalışma hayatına atılmadan önce olabildiğince dünyayı gezip görmek istiyorum. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmam gerekiyor? Babamın faal bir şirketi var ve durumumuz gayet iyi. Babam bana sponsor olabiliyor mu? Bana birinin sponsor olabilmesi için belli bir yaş sınırlaması var mı? Yoksa sponsor olabilir mi? Sponsor olacak sa eğer ne tür evraklar sunması gerekiyor? Bu arada istediğiniz evrakları size yollarsak bir daha bizlik bir şey kalıyor mu? Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.
Avusturya Uzun Sureli Vize Nasıl Alınır?
S. Seçkin 25/03/20, 17:31 Cevabı Görüntüle
Merhaba Avusturya uzun süreli vize istiyorum. Pasaportumda 4 tane Schengen vizesi var. En son Fransa’da uzun süreli aldım. Avusturya’ya başvuru yapsam Avusturya uzun süreli vize çıkar mı? Vize sürelerini neye göre veriyorlar, vize sürelerini etkileyen faktörler nelerdir? Konu hakkında yardımlarınızı rica edeceğim.
Avusturya Schengen Vizesi ile Avrupa’ya Seyahat
E. CEYLAN 23/03/20, 17:00 Cevabı Görüntüle
Merhaba yazın bir Avrupa seyahati planlamayı düşünüyorum. Aklımda kabataslak birkaç ülke var ama tam net değil.
Muhtemelen ilk girişimi Avusturya’dan yapacağım. Ama nereden vize başvurusu yapacağımı bilmiyorum. Seyahatim için vize başvurusu yapmadan önce ne yapmam gerekiyor? Ne tür evraklar hazırlamam gerekiyor?
Kendime ait bir taksi hissem var. Avusturya Schengen Vizesi alsam, Çekya’ya da gidebilir miyim? Seyahate sağlık sigortası da yapmak gerekiyormuş sanırım. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.
Avusturya Schengen Vizesi 2020
B. Komurcu 20/02/20, 12:04 Cevabı Görüntüle
20 yaşına yeni girdim ve Avusturya’ya sömestr tatilinde gezmeye gitmek istiyorum. Hali hazırda öğrenciyim. Avusturya Schengen vizesi başvurusu yapmak istiyorum. Daha önce yurt dışına çıkmadım ve vize başvuru yapmadım. İşlemelerimi ne zaman yapmam gerekiyor? Vize hakkında prosedür bilgisine sahip değilim bu yüzden biraz da telaşlıyım işin açığı. Başvurumu ne zaman yapmam gerekiyor? Ne tür evraklar hazırlamam gerekiyor? Konu hakkında geri dönüşlerinizi rica ederim.
Acil Avusturya Vizesi
S. Kara 31/03/20, 16:25 Cevabı Görüntüle
Acil Avusturya vizesi almak istiyorum. Kaç günde çıkar? Avusturya da yapılacak olan bir sempozyuma katılımcı olarak gideceğim ve elimde davetiye mektubum da var. Davetiye mektubunun dışında ne tür evraklar sunmam gerekiyor? Okuldan da evraklar isteniyormuş her halde. Ama ne tür evraklar isteniliyor? Konsolosluk evrakları teslim aldıktan kaç gün sonra vizemi onaylıyor? Konu hakkında geri dönüşlerinizi rica edeceğim.
Sanatçılar İçin Avusturya Vizesi
Y. Çaylak 31/03/20, 17:20 Cevabı Görüntüle
Menajerlik ve müzisyenlik yapıyorum. SSK’lıyım ama sigortam farklı bir işyerinden her ay yatmaktadır. Avusturya’ya sürekli menajerliğini yaptığım sanatçılar için gidip gelmem gerekiyor. Avusturya da özellikle Türk nüfusunun yoğun yaşadığı yerlerde bazen kapalı bazen açık mekânlarda sanatçılarımızın konser verebilmeleri için gidip gelmemiz gerekiyor. Gelirim kendimi rahatlıkla idame ettirebilecek düzeyde. Avusturya sanatçı vizesi kategorisinden mi başvuru yapmalıyım? Benim ne tür evraklar sunmam gerekiyor?
Avusturya Vize Başvuru Merkezi
E. Dönmez 08/02/20, 16:54 Cevabı Görüntüle
Avusturya başvuru merkezinde randevu saatinde şahsen bulunmam gerekiyor mu? Vize başvurusu için bana gelmemem gerektiği söylendi özel danışmanlığımı yapan firma aracılığıyla başvurumu yaptım. Dosyamı iş yoğunluğundan dolayı kendi başıma servis merkezine götüremeyeceğim. Konu ile ilgili yardımlarınızı rica edeceğim. Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Avusturya Konsolosluğu Vize
A. Bozdağ 29/01/20, 11:33 Cevabı Görüntüle
Avusturya Konsolosluğu vize başvuru işlemleri için randevu mu almak gerekiyor? Randevu almadan önce ne tür işlemler yapmamız gerekiyor? Annem ve babam Avusturya’da kalan abimi ziyaret etmek için gidecekler. Annem ve babam Kayseri ikametli ve emekliler. Abimle konuştuğumda bize bir numara göndereceğinden ve konsolosluğa bu numarayı bildirdiğimiz takdirde konsolosluğun anne ve babama vize verebileceklerini söyledi. Böyle bir şey var mı gerçekten? Anne ve babamın kendi hesaplarında belli bir paranın bulunması gerekiyor mu? Bu Mevla ne kadar olmalıdır? Konu hakkında geri dönüşlerinizi rica ederim.
Avusturya Vizesi İle Macaristan
M.K 04/04/20, 01:32 Cevabı Görüntüle
Merhaba, İstanbul’da üniversite öğrencisiyiz. Avusturya vizesi alarak Viyana’ya gitmek, oradan Budapeşte’ye geçmek istiyoruz. Avusturya vizesi ile Macaristan ülkesine trenle geçersek sınırda sorun yaşar mıyız? Öğrenci olarak başvururken dikkat etmemiz gereken hususlar konusunda yardımcı olur musunuz? Avusturya hükümetinin vize verirken diğer ülkelere göre biraz daha katı olduğunu duyduk. Doğru mu? Avusturya vizesi için gerekli evrak listesini iletir misiniz? Konu hakkında yardımlarınızı rica ederiz.
Avusturya Vizesi İle Çekya
A.T. 03/04/20, 18:21 Cevabı Görüntüle
Merhaba
Ailemle birlikte Viyana ve Prag turu yapmak istiyoruz. Uçak biletini İstanbul-Prag olarak aldık. Avusturya vizesi ile Çekya ülkesine girişte bir sorun olmaz değil mi? Prag’a giriş yaptıktan sonra 3 gece orada kalacağız. Daha sonra da Viyana'ya gideceğiz. Viyana’da ki kalış süremiz Prag'dan daha fazla. Öncesinde yaptığımız araştırmalar neticesinde hangi ülke sınırları içerisinde en fazla kalacaksak o ülke üzerinden vize başvurusu yapmamız gerektiği söylendi. Doğru mu? Başvuruyu Beşiktaş’ta ki acentanızdan yapmak istiyoruz. Daha önce sizden Almanya vizesi almıştık. Bu sefer de başvurularımızı yine aynı şekilde sağlıklı bir şekilde yapacağımızı düşünüyoruz.
Sigortalı Çalışmayanlar için Avusturya vizesi Nasıl Alınır?
H. KAPLAN 01/04/20, 14:15 Cevabı Görüntüle
Avusturya için turistik vize başvurusu yapacağım. İkamet ettiğim şehir Antep. Kuzenimin düğün töreninde bulunmak için gitmek istiyorum. Resmi geliri olmayanlara Avusturya vizesi veriliyor mu? Kendim senelerdir inşaatlarda çalışıyorum. Bildiğiniz üzere inşaat işlerinde serbest bir şekilde çalışıyorsanız sigorta girişi vs çok fazla olmuyor. Hali hazırda maddi durumum gayet iyi. Üzerime kayıtlı gayrimenkul tapularım ve araç ruhsatım bulunmakta. Avusturya’da senelerdir ikamet eden bir ablam var. Şimdi kızı evleniyor ve biz de ailecek yiğenimin bu en mutlu gününde yanında bulunmak istiyoruz. Avusturya Konsolosluğu tarafımıza vize verir mi? Konu hakkında yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi rica ederiz.
Serbest Meslek Sahipleri için Avusturya Vizesi Nasıl Alınır?
T. Direk 01/04/20, 13:40 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben dublajcıyım. Serbest meslek sahiplerine Avusturya Vizesi nasıl alınır? Filmlere ve dizilere dublaj yapıyorum bir nevi ses sanatçısıyım. Ay içerisinde birkaç tane stüdyodan gelen işleri yaparak geçimimi sağlıyorum. Çok fazla stüdyo ile iş birliği içerisinde olduğumuz için her birinden ne yazık ki sigortam falan yatmıyor. Ay içerisinde yaptığım çalışmalar geçimimi sağlamama ve hatta birikim yapmama bile yetiyor. Avusturya gezip görmek istediğim ülkeler arasında ama vize başvurumu yaparken ne tür evraklar sunabileceğimi bilmiyorum. Kendi durumumla ilgili bana yardımcı olabilir misiniz? Konu hakkında desteklerinizi talep ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';