x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vizesi Nasıl Alınır 2021

H.G. 08/01/21, 10:19
Merhaba Yunanistan'da kız arkadaşımı ziyaret edeceğim. Yunanistan vizesi nasıl alınır 2021? Ben üniversite öğrencisiyim, bana babam sponsor olacak. Babam ise şirket sahibidir. Kız arkadaşım ile uzun zaman virüsten dolayı görüşemiyoruz. Aramızda ufak bir söz yapmayı planlıyoruz. Bunun için ben ne yapabilirim yani önümüzdeki 1-2 ay içerisinde Atina'ya gitme şansım nedir? Hazırlamam gereken evrak ve ücretler hakkında da bilgi alabilirsem bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Yunanistan vizesi alma yolları seyahat çeşidinize göre değişmektedir. Kız arkadaşınızı ziyaret edeceğinizden öncelikle oradan almanız gereken evrak davetiyedir. Bu ziyaret davetiyesi kız arkadaşınızın en yakın bağlı olduğu polis karakolundan veya Kep denilen vatandaşlık servis merkezlerinden alınmalıdır.

Yunanistan'a Başvuru Yapmak İstiyorum!

Kız arkadaşınızdan talep ettiğiniz uygun formattaki davetiyeye ek olarak hazırlamanız gereken detaylı tüm evrakları sizlere mail ve sms olarak iletmiş bulunmaktayız. Babanız size sponsor olduğundan kendisine ait sponsor evrakları da yer almaktadır. Sponsor dilekçesi ve kendi dilekçenizin tüm evraklarınız ile tutarlı olmasına dikkat etmelisiniz.

Şu an günümüz pandemi koşullarndan dolayı Yunanistan temsilcilikleri kısa süreli vize başvurularına kapalıdır. Konsolosluğun işlemlere tamamen ne zaman açılacağı bilinmemektedir. Son güncellemeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Ancak durumun aciliyeti belirtilerek konsolosluğa mail atılabilir ve özel izin istenebilir. Bu dönemde yapılan başvurular için bu iznin kanıtını da evraklarınıza eklemeniz gerekir.

İzin isterken sizi daha rahat algılamaları için söz olacağından bahsedebilir, daha önce çekilmiş özel olmayan fotoğraf ve yazışmalarınızı ekleyebilirsiniz. Konsolosluk özel olarak izin vermedikçe şu an başvurunuz yapılamaz.

Hazırladığınız dosyayı bizlere kargo veya elden teslim etmeniz yeterlidir. Sizin adınız dosyayı hazırlar ve başvuruya uygun hale getiririz. Yunanistan vize ücreti 80€'dur. Başvuru merkezi ve hizmet ücretlerimiz ise size mailde ayrıntılı belirtilmiştir.

Son 59 ay içerisinde schengen vizesi için parmak izi beyanında bulunmamışsanız başvuruya şahsen gelmek zorundasınız. Sizi başvuru merkezinde karşılayıp yardımcı olacak 1 temsilcimiz de bulunacaktır.

Yunanistan'a vize nasıl alınır? Detaylı tüm sorularınız için ülke uzmanlarımız size danışmanlık sunacaktır.

Saygılarımla,

O.E.

Yunanistan Vizesi Nasıl Alınır 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';