x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Turistik Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2023

A.K. 04/10/23, 16:43
Türkiye’de ikamet eden bir Azerbaycan vatandaşıyım. Şubat’a kadar devam eden çalışma izim mevcut, eşimin ise benim üzerimden oturum kartı mevcuttur. Biz Yunanistan turistik vizesi için evrakları hazırlamaya başlamak ve başvuru yapmak istiyoruz. İhtiyacımız olan evraklar hakkında bilgi almak istiyoruz, şirketimden hangi evrakları almam lazım ve ben eşime sponsor olmak istiyorum. Kendisi henüz banka hesap dökümlerini açmadı, zaten çalışmadığı için benim sorumluluğumda ve seyahatimizde birlikte olacak. Bizlere yardımcı olmanızı bekliyoruz, cevaplarınızdan ötürü şimdiden teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İhtiyacınız olan evrak ve ücret bilgisi detayları tarafınıza mail ve sms olarak iletilmiş olup sizlere bu teklifi ileten temsilcinize dönüş yapabilirsiniz. Dosyanızı hazırlamadan önce bizler ile 0212 963 03 43 nolu telefon veya ask@eagvs.com kurumsal mailimizden ulaşarak randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Yunanistan turistik vizesi için gerekli evraklar randevu alındıktan sonra organize edilmelidir. Dosyanız bizlere ulaştıktan sonra en az 2 kişi tarafından ayrı kontrol edilir ve başvuru merkezinin kabul edeceği şekilde organize edilir. Başvuru gününde sizleri başvuru merkezine karşılayacak operasyon sorumlusu çalışma arkadaşımız ile başvurunuz yapılır. Kalan takip ve süreçler bizler tarafından organize edilir.

Türkiye’de oturumu bulunan yabancılar için seyahat bitiminden sonra en az 3 ay daha geçerli oturum şartı geçerlidir. Şubat ayına kadar olan bu geçerlilik için, sizlerin en geç Ekim-Kasım ayında seyahat ediyor planı yapmanız gerekir. Sizler çalıştığınız için eşinize sponsor olabilirsiniz, eşiniz için yazacağınız sponsor dilekçesi ve formdaki işaretlemeniz ile konsolosluğa bu durum tarif edilir. Başvurudan sonra genelde 5-10 iş gününde Yunanistan vizeleri sonuçlanmaktadır. Sonucun kararı konsolosluk tarafından verilir, bizlerin vizeye olumlu etkisi evrakların doğru sunumu üzerine olmaktadır.

Yunanistan turistik vize evrakları hazırlanırken şirket, şahsi ve maddiyat belirten dökümlerin güncelliklerine de dikkat edilmelidir. Bu konular dosyanız ulaştıktan sonra detaylı incelemeler sonucunda sizlere bildirilir. Örneği banka hesap dökümleri randevudan son 7 gün, vergi levhası son yıl, faaliyet belgesi son 1 ay gibi zaman dilimleri bulunmaktadır.

Sizlere belirttiğimiz adrese kargo veya elden dosyanızı ulaştırabilirsiniz.

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';