x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vize Başvurusu 2021

G.T. 07/01/21, 08:51
Merhabalar. Ben Yunanistan'a bazı ticari faaliyetlerde bulunmak üzere seyahat etmek istiyorum. Yunanistan vize başvurusu 2021 nasıl yapılır? Malum pandemiden dolayı süreki yenilikler duyuyoruz haberlerde, ancak kaçının vizeler için geçerli olduğunu bilemiyorum. Yunanistan şirketinden aldığım davetiyenin belirli bir formatı var mı yoksa kaşeli imzalı dilekçe mail atsalar yeterli olur mu? Ben şirket çalışanıyım, daha önce satışı yapılan bazı makinelerin uygunluğunu kontrol edeceğim. Birkaç toplantıya katılıp hemen döneceğim. Ortalama 1 haftalık bir seyahatten söz ediyorum. Vereceğiniz bilgilerden ötürü teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Yunanistan vizesi başvurusu için çalışan kişilerin hazırlayacağı evrak ve ücret bilgisi detaylarını mail ve sms olarak iletiyoruz. Karşılığında sizlerden evraklarınızı hazırlayarak tarafımıza kargo veya elden teslim etmenizi bekliyoruz.

Yunanistan'a Ticari Vize Başvurusu Yapmak

Salgın halinden dolayı belirttiğiniz gibi güncellemeler sürekli değişmektedir. Yunanistan için ise turistik, ziyaret, ticari vizeleri tamamen durdurulmuşken sadece konsolosluklar özel izin alabilenler bu vizelere sahip olmaktadır. Buna göre karşı şirketin sizlere mailde ilettiğimiz formattaki uygun davetiyeyi ve şirket yetkilisinin oturum veya pasaport görselleri ve iletişim bilgilerini dosyanıza ekleyerek bizlere ulaştırmalısınız.

Ticari başvuruların en fazla 5 günlük seyahatler için geçerli olduğunu ve başvuru formu, dilekçe, davetiye, seyahat sağlık sigortası ve rezervasyonlarınızında bulunan seyahatlerinse uyumlu olması gerektiğini unutmamalısınız. Başvuruda gün sınırı olması konsolosluğun size yine de o kadar süreli vize vereceği anlamına gelmez. Dilerse uzun süreli vize de verebilir ancak sizin belirttiğiniz tarihlerde giriş-çıkış yapmanızı bekler.

Yunanistan vizesine başvurmak için bize ulaştırdığınız evraklar tarafımızca detaylı incelenir ve sizlere dosyanızın durumu hakkında dönüşler yapılır. Tamamlanması gereken, değiştirilmesi veya hatalı olan evraklar size bildirilir ve hazırlanan dosyanız için randevu alınır. Geçtiğimiz 59 ay içerisinde bir schengen vizesi için alınmış parmak izi beyanınız yok ise başvuruya şahsen gelmek zorundasınız. Sizleri yine orada karşılayacak bir temsilcimiz ile sürecinizi yönetebilir ardından gelişen aşamaları vize sorgula bölümünden takip edebilirsiniz.

Yunansitan vize ücreti 80€'dur. Başvuru merkezi ve hizmet bedellerimiz dahil değildir. Ödeme ayrıntıları size mail iletilmiştir.

Yunanistan vize başvurusu 2021 nasıl alınır? Detaylı bilgi için bize ulaşın; ask@eagvs.com / 0212 963 03 43

Saygılarımla,

Okan E.

Yunanistan Vize Basvurusu 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';