x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Turistik Vize 2021

A.Y. 06/01/21, 10:53
İyi günler. Yunanistan'a uzun süredir düşündüğüm bir seyahat planım var. Buna göre antik kentleri sırasıyla gezmek istiyorum. Yunanistan turistik vize 2021 nasıl alınır? Seyahatim tek başıma olacak ve ben bazı firmalara uzaktan yazılımsal olarak destek sağlıyorum. Karşılığında ise yüklü ücretler alabiliyorum. Bazı yerler ile dönemsel veya bitmiş iş sözleşmelerim mevcut. Hazırlamam gereken evraklar nelerdir ve süreç nasıl ilerliyor detaylar hakkında bilgi almak istiyorum. Daha önce hiç vize almadım. Bu yüzden bir danışmana kesinlikle ihtiyacım olacak. Teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Yunanistan turist vizesi için ihtiyacınız olan evraklar; başvuru formu, en az 6 ay geçerliliği bulunan pasaport, biometrik foto, nüfus kayıt örneği, gelir ve maddiyat belirten evraklar, iş belgeleri, seyahat rezervasyonları, başvuru ülkesinde geçerli olacak seyahat sağlık sigortası ve dilekçe dökümanlarınızdan oluşur.

Yunanistan İçin Turistik Vize Alınabilir mi?

Yunanistan turistik vize başvuruları pandemi nedeniyle kapalıdır. Başvurularınızı ancak konsolosluklar işlem kabulüne başladıkları zaman yapabiliriz. Güncel vize durumları ve pandemi ile alakalı gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan güncel olarak paylaşmaktayız.

Serbest çalışanlar için istenen gerekli evrak ve ücret bilgileri detayları size mail ve sms olarak iletilmiştir. Evraklarınızı size iletilen mailden teyit ederek bizlere kargo yapabilir veya elden teslim edebilirsiniz. Bizlere ulaşan dosyanız operasyon birirmimiz tarafından detaylı incelenir ve dosyanız hazırlanarak aşamalar size bildirilir. Son 59 ay içerisinde alınmış schengen vizeniz yok ise başvuru sırasında şahsen bulunma zorunluluğunuz vardır. Başvuru sırasında sizi karşılayacak bir operasyon temsilcimiz ile başvurunuzu yönetebileceksiniz.

Yunanistan turistik vize ücreti 80€'dur. Bu ücret konsolosluk harcına aittir. Başvuru merkezi ücreti 20€ ve Euroasia Gvs danışmanlık ücreti ise 30€'dur. Seyahat rezervasyonlarınız ve sağlık sigortanız dahil değildir.

Seyahat amacınız ve gezeceğiniz yerlerin detaylı planlamasını yaptıysanız bunları dilekçenizde de bahsetmeniz olumlu olacaktır. İş evraklarınız için ise çalıştığınız yerlerden varsa sözleşmeleri, yoksa da en azından antetli kağıda kaşeli-imzalı dilekçelerin alınması kendinizi daha iyi ifade etmenize olanak sağlar.

Yunanistan turistik vize 2021 hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için bizleri arayabilirsiniz:

Saygılarımla,

Okan E.

Yunanistan Turistik Vize 2021

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';