x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vizesi 2021

M.E. 04/01/21, 12:25
Merhaba, Yunanistan vizesi 2021 nasıl alınır? Ben şirket sahibiyim ve ticari olarak gitmeyi planlıyorum. Seyahatim 20-27 Ocak tarihlerinde 1 haftalığına olacak. Oradan alacağım ticari davetiyemin bir formatı olacak mı yoksa standart dilekçe şeklinde kaşeli-imzalı olsa olur mu? Yanımda bir çalışanım da gelecek, kendisi için yazacağımı çalışma yazısının formatından da bahsetmenizi rica ediyorum. Benim 2018 yılında almış olduğum ilk Yunanistan vizem mevcut, çalışanımın daha önce sadece Bulgaristan vizesi var. Bunlar vizeye etki eder mi? Tüm işlemleri siz mi takip ediyorsunuz? Sağladığınız detaylı dönüş için şimdiden ekibinize teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba

Yunanistan'a vize almak için; sizlere sms ve mail olarak ilettiğimiz tüm evrakları ofisimize kargo veya elden teslim etmeniz yeterlidir.

Yunanistan'a Vize Almak 2021

Bizler dosyanızı inceler, tamamlanmasını sağlar ve konsolosluğun istediği formatta sunuma hazırlarız. Ödemeleriniz yapıldı ve dosyanız tamam ise randevunuz alınarak aktif işlemlere geçilir. Teyidiniz alınarak randevu gününüz belirlenir, randevu günü sizleri başvuru merkezinde karşılayacak operasyon temsilcimiz ile başvurunuz yapılır.

Yunanistan'dan alacağınız davetiye mektubu sizin de belirttiğiniz gibi oradaki firmanın antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olmalıdır. Davetiye ve dilekçelerinizde masrafların kim tarafından karşılanacağı, konaklamanızı nerede yapacağınız ve ne kadar süreli bir seyahat olduğu gibi bilinmesi gereken açıklayıcı detaylar yazılmalıdır. Yunanistan başvuruları genelde 3-15 iş günü arasında sonuçlanmaktadır. Konsolosluğun işlem hızına ve yoğunluğuna bağlı olarak bu süreler değişebilir. Pasaportunuzun işlem aşamalarını ise sayfamızın vize sorgula kısmında takip edebilirsiniz.

Yunanistan'a gitmek için vize alımlarınızda çalışanların ihtiyaç duyduğu çalışma yazısının belirli bir formatı yoktur. Genel olarak açıklamak gerekirse;işe başladığı tarih, aldığı maaş, iş yerindeki görevi ve seyahat zamanlarında izinli olacağı vs bilgilendirmeler bulunmalıdır.

Son 59 ay içerisinde alınmış bir schengen vizesi için parmak izi beyanında bulunduysanız şahsen gelmenize gerek yoktur ve tüm işlemler bizim üzerimizden devam eder. Bulunmayanlar gelmek zorundadır. Elbette daha önceki tüm seyahatleriniz konsolosluklar tarafından algınacak bir referanstır.

Pandemiden kaynaklı vize işlemlerinizin son gelişmelerine dair duyuruları sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Yunanistan vizesi 2021 için ihtiyacınız olan tüm bilgiler ve daha fazlasına ülke uzmanlarımızdan destek alarak ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

Yunanistan Vizesi 2021

 

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';