x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vizesi Kaç Günde Sonuçlanır 2024

U.T. 01/12/23, 09:38
Nisan ayında Yunanistan’a arkadaşlarımı ziyarete gitmek istiyorum. Kendisinden bir davetiye aldım, kendi evraklarımı da hazırlamaya başladım. Randevular ne zaman veriliyor ve Yunanistan vizesi kaç günde sonuçlanır 2024 yılı için seyahat planladığımdan dolayı aslında acelem yok. Genel olarak ret oranlarının yüksekliği ve randevu bulunamamasından dolayı çok duyum alıyorum ve bu yüzden işlemlerime erken başlamaya karar verdim. Ben emekliyim ve aynı zamanda Şişli’de bir eczane sahibiyim. İşlemlerimi ofisinizden yapabilmem için yardım rica ediyorum. Kendi aracım ile seyahat edeceğim, Yunanistan’da Kavala şehrine gideceğim ve muhtemelen 3 gün kalıp geri döneceğim. Arkadaşımın evinde kalmayacak olmam bir sorun çıkarır mı çünkü otelde de kalabilirim. Bana genel hazırlamam gereken evraklar ve süreç hakkında bilgi vermenizi talep ediyorum. Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Nisan ayındaki seyahatiniz için şimdiden planlama yapabilirsiniz. Schengen ülkelerinde en son 6 aya kadar seyahat planlaması için vize başvurusu yapmaya izin vardır. Sizlere hem emekliler hem de şirket sahipleri için iki ayrı teklif metni iletiyoruz. Müşteri temsilcimiz size teklif ilettikten sonra aynı iletişim bilgilerinde sürecinize devam edebilirsiniz. Randevular genelde 2-3 hafta sonrasına bulunmaktadır.

Yunanistan vizesi kaç günde sonuçlanır 2024? Süreç konsolosluğun yoğunluğu ve işlem hızına bağlıdır tabi ancak Yunanistan makamları genelde hızlı sonuç vermeleri ile bilinir. Seyahatinizden 2 ay önce başvuru planı yapmanız süreciniz için yeterli olacaktır. Kavala’ya araç ile gitmek istiyorsanız eğer başvuru sırasında ehliyet ve aracınıza ait ruhsat görselini de eklememiz gerekir.

Hazırlamanız gereken evraklar arasında hem şirket evraklarınız hem de emekli olduğunuzu kanıtlar belgelere ihtiyaç vardır. İkisinden biri de eklenebilir ama dosyanızı doğru, tam ve daha güçlü yapmak için iki sicile de ait evrakları koymakta fayda olduğunu düşünüyoruz. Kavala’da arkadaşınızın evinde kalma zorunluluğunuz yoktur ve bunun bir kontrol mekanizması da yoktur. Bu yüzden Yunanistan seyahatinizde istediğiniz yerde kalabilirsiniz. Eğer konaklama kanıt evrakları başvuru sırasında hazır olacak ise bu planlama detayları dilekçenizde yazılabilir. Yunanistan vizesi sonuçlanma süresi başvurudan sonra ortalama 1-2 hafta arasındadır. Genel kanı kişi bazlı veya işlem yoğunluğu dönemlerinde değişebilir.

Yunanistan vize başvuru ücretleri genel olarak; konsolosluk masrafı 80€, başvuru merkezi ücreti 30€, seyahat sağlık sigortası ve Euroasia Global Visa Services hizmetinden oluşur. Ödemeyi başvurudan önce rica ederiz. Konsolosluk vize onay veya ret verme inisiyatifi tamamen kendisindedir. Bu yüzden ret alınan bir dosyada herhangi bir iade olmamaktır. Yunanistan vizesi için bizlere 0212 963 03 43 nolu telefon numaramız üzerinden ulaşabilir ve tüm schengen ülkelerinin başvuru prosedürleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';