x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vize Başvurusu 2024

İ.M. 30/11/23, 10:09
Kocaeli’nde ikamet ediyorum, firma çalışanıyım. Firmam beni Yunanistan’da bağlı bulunan başka bir firmaya satışı yapılan makinenin eğitimi için yollayacak. Yunanistan vize başvurusu 2024 yılı için bir prosedür değişikliği var mıdır? Bir önceki vizemizi de 3 ay içinde 20 gün multi olarak siz almıştınız. Alınan vizemi 2 sefer gidip gelerek kullandım. Şimdi yeni başvurumda da yardımcı olmanızı rica ederim. Benim aynı bünye altında işe girişimi yeniden yaptılar. Grup şirketi olduğu için şirketler arasında geçişim oldu. Bu bir sorun olur mu? Firmamdan ve benden isteyeceğiniz evraklar nelerdir? Şirketim banka hesap dökümlerini paylaşmak istemiyor. Benim şahsen gelmem gerekiyor mu? Başvuru merkezinin adresi ve randevu bilgilerine nasıl erişebilirim? Vize ücreti ne kadar? Genel kapsamlı bilgiler edinmek isterim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Yunanistan vize başvurusu 2024 için şirket çalışanlarının hazırlaması gereken gerekli evrak ve ücret bilgisi detaylarını sizlere iletiyoruz. Bu evrakları vize uzmanınızın almış olduğu randevu gününden 1 hafta önce hazırlayıp teslim etmenizi rica ederiz. Yunanistan’daki firmadan aldığınız davetiye, kendi şirket evraklarınız ve şahsi evraklarınız hazırlanması gerekenler arasındadır. Banka hesap dökümlerinizi hem şahsen hem de şirketinizden almanız gerekmektedir. Şirketiniz banka hesap dökümlerini paylaşmak istemiyorsa neden paylaşılamayacağına dair antetli kağıda kaşeli imzalı bir yazı yazması gerekmektedir.

Vizenizi doğru kullandıysanız bu vizenizde daha uzun süreli alabilirsiniz ve buna tabi konsolosluk karar verecektir. Grup şirketinizde şirketler arası geçişiniz olduysa bunu vize talep dilekçenizde belirtmeniz gerekir ve bir önceki işe giriş-çıkış evrakı ile yeni işe girişinizi birlikte koyabilirsiniz. Yunanistan vize başvurusu için başvuru merkezine şahsen gelmenize gerek yoktur. Anladığımız kadarı ile son vizenizi yakın bir zamanda aldınız. Son 59 ay içerisinde herhangi bir schengen ülkesinin başvurusunda parmak izi verdiyseniz eğer bu başvuru sürecinde şahsen gelmenize gerek yoktur. Pasaport ve evraklarınız bizlere ulaştıktan sonra sizlere gereken dönüşler yapılacak ve sürece hakim olacaksınız.

Tüm süreçte sizinle ilgili olan vize uzmanımız dosyanızı aldıktan sonra evraklarınızı hazırlar ve bu aşamalarda eksiklikler var ise giderilir. Randevu gününe kadar hazır edilen evraklarınız randevu gününde başvurusu yapıldıktan sonra size haber verilir.

Yunanistan için vize başvurusu ücreti kurumumuzda 70€ hizmet bedeli karşılığında yapılmaktadır. Günün kuruna göre TL cinsindan ödenir. 0212 963 03 43 nolu telefon numaramız ve ask@gmail.com kurumsal mailimizden bizlere dönüş yapabilirsiniz. Gitmek istediğiniz ülke dahil tüm vize isteyen ülkeler ile ilgili olduğumuzu unutmayınız.

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';