x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2024

E.K. 29/11/23, 17:06
Son yıllarda birkaç tane schengen vizesi aldım. Ancak uzun süreli vize almak için bir danışmana ihtiyaç duyuyorum. Tüm başvurularım kendim yaptım ve son aldığım vizem 6 aydı. Ondan önce de 4 tane vize aldım belirli aralıklar ile. Hepsinde de Yunanistan’a girdim çıktım ve şimdi tekrar vize alma ihtiyacım doğdu. Efendim ben emekli bir kadınım, kızımın geçerli vizesi mevcut ve kendisi ile seyahat edeceğim. Yunanistan vizesi için gerekli evraklar 2024 nelerdir öğrenmek isterim, eskiye göre evraklarda bir değişiklik var ise sizlere bunları tamamlayarak teslim etmem gerekir. Seyahatim Mart ayında ve turistik olacaktır. Benim Mart ayına kadar Kıbrıs’a girebilme ihtimalim var acaba bu vize başvuruma etki eder mi? Geri dönüşlerinizi bekler saygılarımı sunarım.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Yunanistan vize ihtiyacınıza yönelik hazırlanması gereken emekliler için evrak listesi tarafınıza iletilmiştir. Evraklarınızı hazırlayıp kargo veya elde randevu gününden 1 hafta önce hazırlayıp teslim edebilirsiniz. Yunanistan vize başvurusu için gerekli evraklar genel olarak şahsi evraklarınız, emeklilik belgesi, emekli maaşınızın yattığı banka hesap dökümleriniz ve otel, uçak rezervasyonlarınızdan oluşmaktadır. Evraklarınızı hazırlama aşamasında vize uzmanımızdan destek alabilirsiniz.

Uzun süreli vize alımları tecrübelerimizden hareketle; geçmiş schengen vizelerinin doğru kullanımı, yeni seyahat planının uygunluğu, maddi kaynakların yeterliliği olarak sıralanabilir. Karar ise tamamen konsolosluğun iniyasitifindedir. Vize başvuruları randevu gününden sonra 5-10 iş günü arasında sonuçlanmaktadır. Vize başvurularınızın tüm aşamaları bizler tarafından takip edilir ve doğru başvuru ve sonuç için aksiyon alınır.

Yanınızda seyahat edecek olan aile bireyinizi geçerli pasaport ve schengen vize görseli evraklara eklemekte ve vize talep dilekçesinde birlikte seyahat edecek olmanızı belirtmekte fayda vardır. Dosyanız geldikten sonra temsilciniz bunun hatırlatmasını tekrar yapacaktır. Geçmiş vizelerinizin olması ve düzgün giriş çıkışlar, vizenizin uzun süreli verilmesi için olanak sağlar.

Yunanistan kesinlikle ve kesinlikle pasaportta Kıbrıs kaşesini kabul etmemektedir ve bu yüzden dosyanızı almayacaktır. Yunanistan’a başvuru sırasında pasaportunuzda Kıbrıs kaşesi olmaması gerekir.

Yunanistan vize başvurusu için gerekli evraklar bizlere ulaştıktan sonra dosyanız hazırlanır ve randevu gününe kadar eksik kalan evraklarınız var ise tüm plan tamamlanır. Randevu günü sizi karşılayan bir temsilcimiz ile başvurunuz yapılır ve pasaport süreciniz takip edilir. Son 59 ay içerisinde parmak izi verdiyseniz eğer başvuruya şahsen gelmenize gerek yoktur.

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';