x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vizesi 2024

O.L. 29/11/23, 12:49
Yunanistan vizesi için talebim bulunmaktadır. Şubat ayında seyahat etmeyi planlıyorum. Kendi aracım ile yeşil pasaportu bulunan arkadaşlarım ile seyahat edeceğim. Aracım için hangi evrakları koymam gerekmektedir ve yeşil sigorta sizler yapabiliyor musunuz? Yunanistan vizesi 2024 gerekli evraklarını hazırlayabilmem için bana bir teklif metni iletme şansınız var mıdır? Vize randevusunu da siz mi alacaksınız ve tüm süreç için danışmanlığınız nelerden ibarettir. İstanbul’da ikamet ediyorum ve bir kuyumcu sahibiyim, teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Yunanistan seyahatiniz için ihtiyaç duyduğunuz şirket sahipleri için geçerli evrak listesini tarafınıza mail ve sms bildirimi ile iletiyoruz. Size teklif ileten müşteri temsilcimiz ile sürecinize devam edebilirsiniz. Yunanistan vizesi araç belgeleri arasında tapu ruhsatı ve ehliyet görseliniz bulunmaktadır. Vize başvurularında yeşil sigorta zorunluluğu bulunmamaktadır bu yüzden bizlerin ilgilendiği bir konu değildir.  Şirket evraklarınız genel olarak; vergi levhası, faaliyet belgesi, imza sirküleri ve sicil gazetenizden oluşmaktadır. Şirketinizden yazılacak olan antetli kağıda kaşeli imzalı vize talep dilekçenizi de unutmayınız.

Planlanan seyahatiniz için arkadaşlarınızın yeşil pasaport görsellerini ve aynı isimlerin de kaldığı konaklama bilgilerini de eklememiz gerekmektedir. Randevu alımı için lütfen size bildirim ileten temsilcinize pasaport görselinizi iletin ve yakın randevu tarihlerinden faydalanın. Tüm evraklarınızı randevu tarihinden en geç 7 gün önce getirmeye özen gösteriniz. Yunanistan’a vize başvurunuzda daha önce son 59 ay içerisinde herhangi bir schengen ülkesi için parmak izi vermediyseniz şahsen başvuruda bulunarak parmak izi verme zorunluluğunuz vardır. Bu konu size daha sonra tekrar hatırlatılacaktır.

Ülkemizden vize isteyen neredeyse tüm ülkeler için vize danışmanlık hizmeti sağlamaktayız. Sonraki türlü seyahatleriniz için bizlerden destek almaya devam edebilirsiniz. Yunanistan için vize dosyanızı sabırsızlıkla bekliyor olacağız. Randevu günü sizleri karşılayacak olan bir temsilcimiz ile vize başvurunuz yapılacak ve ardından bizlerin pasaport takip süreci devam edecektir. Pasaportunuzun sonuçlandı ve durum bilgisi sizlere uzmanımız tarafından bildirilecek ve pasaportunuzu nasıl teslim alacağınızı teyitleşeceksiniz. Bizlere 0212 963 03 43 nolu telefon hattımızdan veya ask@eagvs.com kurumsal mailimiz üzerinden dönüş yapabilirsiniz. İyi seyahatler dileriz!

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';