x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Turistik Vize Kaç Günde Çıkar 2023

S.L. 10/10/23, 12:02
Yunanistan turistik vize başvurusu planlıyoruz. 2 Kişi olacağız, kız arkadaşım ve ben, ikimiz de aynı şirkette pazarlamacı olarak çalışıyoruz. Evraklarımızı hazırlamadan önce sizlerden bilgi rica etmek istiyoruz. Çalışanlar için hangi evrakları hazırlamamız gerekir ve dikkat etmemiz gereken detaylar nelerdir? Yunanistan turistik vize kaç günde çıkar, bizim ona göre plan yapmamız lazım çünkü aynı zamanda Dubai seyahatimiz de olacak, iki planı eşleştirmeye çalışıyoruz. Bizlere Yunanistan süreci hakkında bilgi verebilir misiniz? Teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Yunanistan vize başvurunuz için ihtiyacınız olan detaylı evrak ve ücret bilgilerinin yer aldığı sistem linki tarafınıza mail ve sms yolu ile gönderilmiştir. Evraklarınızı randevu gününden 7 gün öncesinde bizlere ulaştırmanız gerektiğini unutmayınız.  Sgk hizmet dökümü ve banka hesap dökümlerini randevu gününden önceki 7 günlük dönemde alma zorunluluğunuz vardır, aksi halde dosyanızı kabul etmeyeceklerdir.

Yunanistan turistik vizesi ortalama 5-10 iş günü arasında sonuçlanmaktadır. Başvuru merkezi ve konsolosluklar randevu ile seyahat tarihleriniz arasında en az 7-8 gün olmasını beklemektedir. Buna göre dosyanız hazırlanır ve uygun günde başvuru yapılır.

Müşteri temsilciniz ile görüşürken Dubai seyahatinizden de bahsediniz ki randevu gününüz ve işlem süreciniz Dubai seyahatiniz ile çakışmasın. Başvurusu yapılan bir pasaportu konsolosluktan geri almakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Yunanistan turistik vize işlem süresi diğer schengen ülkelere göre daha kısa olduğundan işlem süreci için çok beklemeniz gerekmeyecektir. Yine de her zaman vize başvurularında kararın konsolosluklarda olduğunu unutmamak gerekir.

Yunanistan turistik vize başvurularında hazırlamanız gereken evraklar: şirket evrakları (vergi levhası, faaliyet belgesi, sicil gazetesi, imza sirküleri, maaş bordroları, çalışma yazısı) , maddi dökümler (banka hesap özetleri, tapu, ruhsat görselleri), şahsi evraklar (pasaport, fotoğraf), e-devletten alınanan şahsi evraklar (nüfus kayıt örneği, ikametgah, sgk hizmet dökümü) evraklarından oluşur.

Yunanistan turistik vizesi kaç günde sonuçlanır? Örneğin: seyahatiniz 40 gün sonra olduğunu düşürsek, dosyanız bize ulaştıktan sonra 2 gün içinde değerlendirilir ve en yakın tarihe randevu alınır, randevudan sonra ortalama 1 bucuk haftada çıktığınız varsayarsak, muhtemel sonuçlanma süresi, 20-25 gündür.

Yunanistan vize işlemleriniz için bizlere kurumsal iletişim hatlarımız 0212 963 03 43 ve ask@eagvs.com üzerinden ulaşabilir, dilediğiniz vize türleri için destek alabilirsiniz.

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';