x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vizesi Nasıl Alınır 2024

K.R. 01/12/23, 17:18
Ben daha önce kendim başvuru yaptım ve ret aldım. Ret sebebim 3. Maddeydi, banka hesaplarımda çok ve yüksek hareket olmasına rağmen son bakiyemi biraz düşük bırakmışım sanırım bu sebepten dolayı ret verdiler. Yunanistan vizesi nasıl alınır 2024 için bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdi o kadar evrak hazırlama, form vs tekrar uğraşmak ve o telaşa girmek istemiyorum. Sizinle çalışabilir miyim? Vize onayıma etki edeceğinizden de eminim. Ben şirket sahibiyim, kendim İstanbul’da ikamet ediyorum ancak firmam Bursa’da, daha önceki başvurumda ikisi de aynı yer olduğu için sorun yoktu ama şimdi arkadaşlarım sorun olabileceğini söyledi. Başvurumu nereden yapmam gerekir? Yunanistan vizesi için hazırlamam gereken evrak ve ücret detayları hakkında da bilgi ve görüş rica ederim. Dönüşlerinizi bekliyorum.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Yunanistan’a vize reddinde verilen genel 16 madde vardır ve 3. Madde seyahat süresinin tamamı ve gitmek istediğiniz ülkede harcayabileceğiniz kadar maddi kaynaklarınızın yeterli olmamasını kasteder. Banka hesaplarınızda son bakiyenin masraflarınızı karşılayabilecek kadar bakiye olmasına özen göstermeliyiz. Her ne kadar içerisinde yüksek bakiyeleriniz olsa da konsolosluk son bakiyeyi dikkate almaktadır. Yunanistan’a vize nasıl alınır 2024? Sizlere şirket sahiplerinin hazırlaması gereken evrak bütününü iletiyoruz. Karar verdiğiniz aşamada müşteri temsilcimize ulaşarak randevu gününüzü birlikte kararlaştırmanız gerekmektedir.

Randevu gününüze karar verdikten sonra randevudan 7 gün önce dosyanızı kargo veya elden teslim etmenizi rica edeceğiz. Tüm iletişim süreciniz vize uzmanınız ile devam edecek ve pasaportunuz işlemleri sonuçlandırılınca bilgilendirileceksiniz. Şirketiniz Bursa’da ve siz firmanızı uzaktan yönetiyorsanız eğer bununla ilgili antetli kağıda yazacağınız vize talep dilekçesinde detay verebilirsiniz. Şu an ikamet ettiğiniz yere ait son ayın doğalgaz veya elektrik faturasını dosyada sunmanız yeterlidir.

Sizlerden ekstra bir de el yazısı ile yazılmış şahsi vizei talep dilekçesi isteyeceğiz. Bu dilekçede, kendinizden ve seyahat amacınızdan bahsederek son vize başvurusunda bir hata yapıldığını ve bunu düzeltmek için yeniden başvuru yaparak yarım kalan planınızı tamamlamaya niyet ettiğinizden bahsedebilirsiniz. Yunanistan vizesi alma yolları Euroasia Global Visa Services ile daha da kolaylaşacaktır. 0212 963 03 43 nolu telefon hattımızdan bizlere istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';