x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Hakkında Sorular & Yorumlar

Yunanistan ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Yunanistan Vizesi İstanbul
M.A. 26/04/20, 16:56 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, İstanbul’da kuyumcu olarak iş yapmaktayım, şirket sahibiyim. Yunanistan’a ev hanımı eşim ile beraber seyahat edeceğiz. Yunanistan vizesi İstanbul başvurum için gereken evraklar ve ücret bilgilerini söyler misiniz? Ulus ofisinize mi evrakları teslim edeceğim? Parmak izi mi ne zaman alıyorsunuz? Detaylı yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

Yunanistan Vizesi Bursa
S.V. 26/04/20, 02:23 Cevabı Görüntüle
Yunanistan vizesi Bursa üzerinden başvuru yapılıyor mu? Mudanya’da oturuyorum. Geçtiğimiz yıl Almanya vizesi almıştım bu yıl yaz sezonuna yeniden alacağım ama işlemlerimi nereden yapacağımı bilemedim. Yeniden parmak izi vermeyeceğim için evraklarımı size yollasam siz başvuru yapıyor musunuz? Danışmanlık ve vize ücretleri nelerdir? Dilekçemi Almanya’da olduğu gibi Türkçe sunabilir miyim? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
Yunanistan Vizesi Balıkesir
A.E. 26/04/20, 00:55 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Balıkesir Üniversitesi’nde öğrenim görmekteyim. İkamet adresim ise Ankara’dır. Yunanistan’a turistik amaçlı seyahat etmek istiyorum. Masraflarım için bana şirket sahibi annem sponsor olacak. Yunanistan vizesi Balıkesir başvurularını nereden yapıyorum? Doğrudan konsolosluğa başvuru yapabilir miyim? Bu seyahatim için hazırlamam gereken evraklar nedir? Siz tüm işlemleri sağlıyor musunuz? Sorularıma cevap verirseniz sevinirim, iyi günler dilerim.
Yunanistan Vizesi Ankara
K.Ö. 25/04/20, 17:11 Cevabı Görüntüle
Selam. Ben Kızılay’da ikamet etmekteyim. İstanbul’daki arkadaşım başka bir kurumdan başvuru yaptığını söyledi ama o kurum Ankara’ya bakmıyormuş. Sizler bu durum ile ilgileniyor musunuz? Yunanistan vizesi Ankara için başvuru yapmak istiyorum. Yaz sezonunda turistik amaçlı seyahat edeceğim ne zaman başvuru yapmam gerekir? Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? İlk schengen başvurum olduğu için yardımcı olursanız sevinirim.
Yunanistan Ticari Vize Gerekli Evraklar
M.Ü. 25/04/20, 16:12 Cevabı Görüntüle
Yunanistan’a önümüzdeki Temmuz ayında ticari seyahat planlamaktayım. Yunanistan ticari vize gerekli evraklar nelerdir? Ben şirket sahibiyim ve Atina’da çalışanlarım ile beraber fuar alanının yaratımı ve dizaynı hakkında destek vereceğiz. Bu anlamda bir organizasyon şirketinden davet mektubu yollayacaklar. Gerekli vize ücreti ve süreç hakkında bilgilendirme istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.


Yunanistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020
S.P. 25/04/20, 15:22 Cevabı Görüntüle
Yunanistan vizesi için gerekli evraklar 2020 listesini paylaşır mısınız? Kız arkadaşım ile ben sigortalı çalışanız. Birlikte gezi amaçlı seyahat etmek istiyoruz. Vize için ne kadar harcama yapacağız? Otel ve uçak bileti rezervasyonlarımızı satın almak zorunda mıyız? Birde 30.000 Euro teminatlı sigorta ne demek? Ayrıntılı bilgi verir misiniz teşekküler.
Yunanistan Vize Randevu 2020
M.L 24/04/20, 16:49 Cevabı Görüntüle
Yunanistan’a bu yaz sezonunda turistik amaçlı seyahat planlamaktayım. 16 yaşında öğrenci oğlum ve eşim ile seyahat edeceğiz. Oğlum öğrenci ve eşim çalışmıyor. Yunanistan vize randevu 2020 nasıl alınıyor? Bizim adımıza randevuyu siz alabilir misiniz? Hazırlamamız gereken evraklar nedir ve vize başvuru formunu nereden alabiliriz? Oğlum 18 yaşından küçük olduğu için ona da ödeme alınıyor mu ve muvafakatnameye gerek var mı? Konular hakkında açıklama yaparsanız sevinirim.
Yunanistan Vize Randevu
C.K. 24/04/20, 15:48 Cevabı Görüntüle
Geçtiğimiz Eylül ayında İtalya seyahatim olmuştu. Parmak izimi de almışlardı. Önümüzdeki Eylül ayında ise Yunanistan’a turistik amaçlı seyahat edeceğim. Yeniden uğraşmak istemiyorum. Bu yüzden danışmanlık şirketi aradım kendime ve sizinle karşılaştım. Yorumlarınızı okudum. Ben özel bir şirkette müdür olarak çalışıyorum ve Çanakkale’de ikamet ediyorum. Yunanistan vize randevu siz alıyor musunuz? Benim hazırlamam gereken evrak ve ücretler hakkında da bilgilendirme yapar mısınız? Teşekkür ederim.
Yunanistan Vize Başvuru Formu
G.U. 24/04/20, 15:07 Cevabı Görüntüle
İlk defa schengen vizesi almayı düşünüyorum. Öncelikle bu yaz Yunanistan’a seyahat edip sonraki aşamalarda ise diğer ülkelere seyahat ederek pasaportumu doldurmak istiyorum. Ben son 4-5 aydır sigortalı olarak çalışıyorum. İstanbul’da ikamet ediyorum. Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Yunanistan vize başvuru formu doldurmamda yardımcı oluyor musunuz? Danışmanlık süreciniz nasıl ilerliyor? Bilgilendirme yapar mısınız?
Yunanistan Aile Ziyareti Vizesi
Ş.B. 23/04/20, 17:55 Cevabı Görüntüle
Yunanistan vatandaşı ile evli olan ablamı ziyaret etmek istiyorum. Yunanistan aile ziyareti vizesi nasıl alabilirim? Daha önce vizemin olmaması bir olumsuzluk sorunu getirir mi? Hazırlamam gerek evraklara dair bilgilendirme yapar mısınız? Örneğin davetiyeyi nasıl hazırlamam gerekiyor? Oradan beraber İtalya ve Fransa ülkelerini gezmeye gitmek istiyoruz bunun için ayrıca yapılması gereken bir şey var mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Yunanistan Ziyaret Vizesi
S.N 23/04/20, 15:51 Cevabı Görüntüle
Yunanistan vatandaşı olan erkek arkadaşım bana davetiye gönderecek. Ben burada sigortalı olarak özel bir şirkette çalışıyorum. Yunanistan ziyaret vizesi için hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Geçtiğimiz sene de aynı vize türünden almıştım, o zaman parmak izimi almışlardı. Ne kadar ödeme yapacağım ve gerekli evraklar hakkında da detayları paylaşırsanız sevinirim. İyi günler dilerim.
Yunanistan Ticari Vize
E.M. 23/04/20, 14:58 Cevabı Görüntüle
Yunanistan’da gerekli iş toplantıları ve görüşmeler gerçekleştirmek üzere 20 Temmuz-26 Temmuz arası ticari seyahat planlamaktayım. İstanbul’da bir lojistik firmam var. Afrika ve Ortadoğu ülkelerine gittim genelde, bu ilk schengen vizem olacak. Davetiyemi Haziran ayının başında iletecekler, buna göre Yunanistan ticari vize almam ne kadar sürer? Başvuru için ihtiyacım olan evraklar nelerdir? Birde vize dilekçe örneğine nereden ulaşabilirim? Süreç ve yardımcı olduğunuz konular hakkında bilgi edinmek isterim. Teşekkür ederim.
Yunanistan Turistik Vize Ücreti
A.E. 22/04/20, 14:28 Cevabı Görüntüle
Selamlar, İstanbul’da bir yazılım şirketi sahibiyim. Gürcistan vatandaşı çalışanım, ben ve 10 yaşında kızım ile önümüzdeki yaz sezonunda Yunanistan’a turistik amaçlı seyahat etmeyi planlamaktayız. En son schengen vizemin süresi 2016 Aralık ayında bitmişti. Buna göre bizim vize başvurumuz için hazırlamamız gereken evraklar ve Yunanistan turistik vize ücreti nelerdir, ne kadar harcamam olacak vize için? Siz bize hangi konularda yardımcı oluyorsunuz? Detaylı açıklama yapabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
Yunanistan Turist Vizesi
H.S. 22/04/20, 11:30 Cevabı Görüntüle
Yunanistan turist vizesi almak istiyorum. Ben kırklarelinde yaşıyorum. Çiftçilik yapıyorum. Arsam, evim, arabam var. Hangi belgeleri istiyorsunuz benden? Toplamda ben bu vize için ne kadar harcama yapacağım nereye geleceğim evraklarımı vermek için? Teşekkürler.
Yunanistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar
Z.M. 22/04/20, 10:31 Cevabı Görüntüle
Yunanistan’a bir haftalığına seyahat planlamaktayım. Erkek arkadaşım bana davetiye yollayacak. Ben özel bir şirkette sigortalı çalışanım ve masraflarımı kendim karşılayacağım. Daha evvel hiç yurtdışına çıkmadım, vize işlemleri konusunda deneyimsizim. Sayfalarınızdan biraz bilgi edinmiş oldum. Yunanistan vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Evraklarımı size yolladıktan sonra ne yapmam gerekir? Parmak izimi ne zaman alacaksınız? Detaylar hakkında bilgilendirme yapmanızı rica ediyorum.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';