x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

S.P. 25/04/20, 15:22
Yunanistan vizesi için gerekli evraklar 2020 listesini paylaşır mısınız? Kız arkadaşım ile ben sigortalı çalışanız. Birlikte gezi amaçlı seyahat etmek istiyoruz. Vize için ne kadar harcama yapacağız? Otel ve uçak bileti rezervasyonlarımızı satın almak zorunda mıyız? Birde 30.000 Euro teminatlı sigorta ne demek? Ayrıntılı bilgi verir misiniz teşekküler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba

Yunanistan vizesi için hazırlamanız gereken detaylı evrak ve ücret bilgisi mail ve sms yolu ile tarafınıza iletilmiştir. Hazırlayacağınız tüm evrakları ofisimize kargo, kurye veya elden teslim edebilirsiniz.

Yunanistan Vize Evrakları

Schengen birliğinde yer alsa da her schengen ülkesinin istediği evraklar farklı olabilir. Bu yüzden ülke uzmanlarımız tüm evrakların detayları hakkında hem iletilen teklifte hem de sözlü olarak gerekli açıklamayı yapacaklardır. Hazırlamanız gereken evraklar; vize bitiminden sonra en az 90 gün geçerliliği kalan pasaport, biyometrik fotoğraf, özlük, banka, iş, gelir, dilekçe, seyahat sağlık sigortası ve seyahat rezervasyonlarınız oluşur.

Otel ve uçak biletleriniz konsolosluk ve bizler tarafından satın alınması tavsiye edilmez. Ancak Yunanistan vize başvurunuz sırasında bu rezervasyonların iptal olmamasına dikkat etmeniz gerekir. Konsolosluklar satın almanızı önermediği gibi bu rezervasyonların iptal olmuş olmasını da istemiyor. Rezervasyonlarınız ülke uzmanlarımız tarafından da kontrol edilir aksi bir durum tespit edilirse size bildirilir ve ayrıca rezervasyonlarınızı, dilekçelerinizi, seyahat sağlık sigortalarınızı ülke uzmanlarımızdan destek alarak oluşturabilirsiniz.

Yunanistan vizesi için gerekli evraklarınız bize ulaştıktan sonra iç operasyon birimimiz tarafından detaylı incelemeye tabi tutulur. Evraklarınızın durumu, yapılacaklar, varsa hata veya güncellik durumları ile ilgili size geri dönüşler yapılarak bir yandan başvuru formunuz doldurulur, eksikler tamamlanır, dosyanız hazırlanır ve bir yandan da randevu ile başvuru günü koordine edilir. Sizleri dosyanızın sunulacağı merkezde karşılayacak olan dış operasyon temsilcimiz ile başvurunuz gerçekleşir. Bu aşamadan sonraki takip ve sonuçlandırma işlemleri hakkında anlık bilgi iletişimi sağlanır.

Sizlere iletilen teklifimizde yer alan 140€’luk ücretin kişi başı dağılımı şu şekildedir; Yunanistan vize harcı 80€’dur, biyometrik verilerinizin alınarak başvuru dosyanızı sunulduğu merkeze 20€, Euroasia Gvs danışmanlık 30€, 30.000€ teminatlı seyahat sağlık sigortası poliçeniz ise -iki haftaya kadar- 10€’dur. Buradaki 30.000€ teminat ölüm, hastalık durumlarında tedavi veya ülkeye geri getirilme gibi hassas konuları kapsar. Poliçesi ise en az 1 hafta en fazla 1 yıl olmak üzere ücretleri değişebilir. Ayrıca mobil, vip servis gibi ek hizmetlerden de yararlanabilirsiniz.

Yunanistan vizesi için gerekli evraklar 2020 güncel bilgiler hakkında ülke uzmanımızdan destek alın.

Tarafımızdan destek almış kişi veya kurumların Google yorumlarına da göz atabilirsiniz.

Saygılarımla.

Okan E.

Yunanistan Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';