x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vize Randevu 2020

M.L 24/04/20, 16:49
Yunanistan’a bu yaz sezonunda turistik amaçlı seyahat planlamaktayım. 16 yaşında öğrenci oğlum ve eşim ile seyahat edeceğiz. Oğlum öğrenci ve eşim çalışmıyor. Yunanistan vize randevu 2020 nasıl alınıyor? Bizim adımıza randevuyu siz alabilir misiniz? Hazırlamamız gereken evraklar nedir ve vize başvuru formunu nereden alabiliriz? Oğlum 18 yaşından küçük olduğu için ona da ödeme alınıyor mu ve muvafakatnameye gerek var mı? Konular hakkında açıklama yaparsanız sevinirim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba

Yunanistan vize başvurularınızda ülke uzmanlarımız yeterli deneyime sahiptir. Sizlere ilgili yönlendirmeleri sağlayacak olup vize başvuru sürecinizi başarıyla yönetecektir. Hazırlamanız gereken evrak ve ilgili ücret bilgileri sizlere mail ve sms yolu ile kurumumuz tarafından iletilmiştir.

Yunanistan Vize Randevusu Nasıl Alınır?

Hazırlamanız gereken evraklar; pasaport, biyometrik fotoğraf, özlük, iş ve öğrenci, dilekçe, seyahat sağlık sigortası, banka ve seyahat rezervasyonlarınızdan oluşur. 18 yaş altı oğlunuz için hazırlayacağınız evraklara ek olarak sponsor olan kişinin tüm evraklarının fotokopisi ve sponsor olunduğuna dair dilekçe eklenmelidir. Başvuruya iki ebeveynde gelecek ise çocuk için muvafakatname alınmasına gerek yoktur. Bir ebeveyn gelecek ise noter onaylı muvafakatname her iki ebeveynden de alınmalıdır.

Yunanistan vizesi için hazırladığınız tüm evrakları ofisimize kargo veya elden teslime edebilirsiniz. Bizlere ulaşan evraklarınız hakkında detaylı inceleme sonucu sizlere dönüş sağlanır. Bu aşamada bilgilerinizden yararlanılarak online başvuru formlarınız (başvuru formlarınıza randevu günü imza atabilirsiniz) doldurulur. Başvuru dosyanız hazırlanmış veya eksiklerin tamamlanma zamanı konusunda mutabık kalınmış ise randevu boşlukları size bildirilerek Yunanistan vize randevusu alınır. Alınan randevu gününde başvuru merkezinde sizi karşılayan dış operasyon temsilcimiz ile başvurunuz gerçekleşir.

Yunanistan vize harçları 12 yaş üstü herkes için 80€’dur. Biyometrik verilerinizin alınarak başvuru dosyanızın sunulduğu vize başvuru merkezi ücreti 20€, Euroasia Gvs danışmanlık ve koordinasyon ücreti 30€ ve isteğinize bağlı olarak anlaşmalı kurumlarımızca kesilen seyahat sağlık sigorta poliçeleriniz ise iki haftaya kadar kişi başı 10€’dur. Mobil, vip, kargo servisi gibi ayrıcalıklı hizmetler de mevcut olup detaylı bilgiyi ülke uzmanımızdan alabilirsiniz.

Yunanistan vize randevu 2020 ilgili detayları, başvuru şartları ve vize sürecine dair bilgi edinmek için ülke uzmanımızı arayın.

Yaşadıkları süreci Google yorumları ile bizlerle paylaşan kişi veya kurumların düşüncelerini inceleyin.

Saygılarımla.

Okan E.

Yunanistan Vize Randevu 2020

 

K.C. 04/09/20, 18:02

Merhaba, yunanistan vize randevu 2020 için ne yapmam lazım? Arkadaşlarım bu anlamda biner lira ödeyip randevu alabileceklerini sanarken dolandırıldıklarını fark ettiler. Siz randevu alımı için yardımcı oluyorsunuz sanırım. Siteden okuduklarıma göre tüm evraklarımız kontrolü vesayre her şey sizde. Danışmanlık ücretiniz ve tüm maliyeti bana bildirirseniz çok memnun kalırım. İyi günler dilerim.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 05/09/20, 10:09

Merhaba,

Yunanistan vize randevu kesinlikle ücretsiz olup sizlerden bu işlem için ücret talep eden merdiven altı işletmecilere karşı dikkatli olmanızı önermekteyiz. Evraklarınızı öncelikle kargo yolu ile veya elden ofisimize teslim edebilirsiniz. Bizlere ulaşan evraklarınız iki iş günü içerisinde evrak kontolü(varsa eksikleriniz size bildirilir.), randevu bilgisi(birlikte belirlediğimiz müsait bir gününüze alınır.), başvuru dosyanızın hazırlanması(form doldurumu, tarama, fotokopi, online başvuru vesayre.) gibi işlemleriniz bitirilerek sizlere sürekli dönüşler sağlanır. 

Yunanistan vize randevusu nasıl alınır?

Schengen vize randevunuz Yunanistan'ın yetki verdiği başvuru merkezi üzerinden online olarak yapılmaktadır. Tüm işlemleriniz hizmetimiz kapsamında değerlendirilir. Euroasia Global Visa Services masraflarınız haricinde danışmanlık ücretimiz 30€'dur.

Ülke uzmanlarımız ile doğrudan görüşmek için arayın.

Saygılarımla,

Okan E.

Yunanistan Vize Randevu 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';