x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Hakkında Sorular & Yorumlar

Yunanistan ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Yunanistan Schengen Vize Başvuru Formu
S.N. 16/09/20, 09:29 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Yunanistan vizesine başvuru yapmayı düşünmekteyim. Yunanistan schengen vize başvuru formu için kimden, nereden destek alabilirim ve bu forma nasıl ulaşabilirim. Ben Şubat ayına ticari amaçlı bir seyahat planlamaktayım. Çok ileri bir tarih olacağı için başvurumu şimdiden yapma imkanım var mı? Davetiyemi yine 12-18 Şubat arasına alacağım, orada bir takım şirketler ile görüşmelerim olacak. Yunanistan vizesi için gerekli evraklar ve ücretler nelerdir bana detaylı bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Bu sırada yanımda bir arkadaşım turistik olarak seyahat edecek, sizce aynı anda başvuru yapmamızda bir sakınca var mı?
Yunanistan Vizesi 2020
C.İ. 20/04/20, 15:49 Cevabı Görüntüle
Yunanistan’da bulunan kız arkadaşımdan alacağım davet üzerine bir seyahat gerçekleştireceğim. Ben İstanbul’da ikamet ediyorum ve üniversite öğrenciyim. Tüm masraflarım şirket sahibi babam tarafından karşılanacaktır. Yunanistan vizesi 2020 gerekli evraklar ve ücret bilgilerini öğrenebilir miyim? Evraklarımız hazırladıktan sonra yapmam gerekenler nelerdir, nasıl başvuru sağlanıyor ve sizin danışmanlığınız hangi kısımları kapsıyor? Bunları detaylarıyla da bana açacak olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Yunanistan Transit Vize 2021
G.R. 05/01/21, 09:33 Cevabı Görüntüle
Merhabalar. Yunanistan transit vize 2021 nasıl alınır? Türkiye'den Fas'a seyahat edeceğim, ticari olarak orada birkaç firma ile görüşmem olacak. Havayollarını aradım ancak bilgileri olmadığını söylediler. Bazı sitelerde de vize almak gerektiği yazıyor. Sunacağım evraklar ne olacak, ne kadar ödeme yapacağım hiç bilmiyorum, Uçak biletini satın aldığım için şimdi bunu çözmem gerekecek. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Yunanistan Çok Girişli Schengen Vizesi
M.K. 17/09/20, 13:54 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Yunanistan turistik vize almak istiyorum. Yalnız ben bu vize ile Bulgaristan'a girmek istiyorum. Bunun mümkün olabileceğini öğrendim ama prosedürler hakkında net bir bilgim yok, aslında bakarsanız hata yapma lüksümde yok çünkü ilk vize başvurum olacak. Ben İstanbul'da özel bir şirketin güvenlik görevlisiyim. Son 5 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Bana Yunanistan çok girişli schengen vizesi için gerekli olan evrak bilgilerini atarsanız sevinirim. Bulgaristan'da en az 2 ay kalma planım var, ara ara gidip gelmek istiyorum. Bana yardımcı olun lütfen, iyi günler dilerim.
Yunanistan Seyahat Sağlık Sigortası
C..E. 17/09/20, 10:18 Cevabı Görüntüle
Selamlar, İsmim Ceren. Ben önümüzdeki Nisan aylarında arkadaşlarımla beraber Yunanistan'a turistik amaçlı seyahat planlamaktayım. Bu seyahatimizde Atina, Selanik ve kıyı köylerini gezeceğiz. Bu yüzden belirli bir yerde sabit kalmayacağız. Bazen otel bazen airbnb yapacağız, belki kamp bile düşünebiliriz. Biz bu şekilde açıklasak ve başvurumuzu böyle yapsak bir problem yaşar mıyız? Yunanistan seyahat sağlık sigortası da yaptıracağız, ''30.000€ teminatlı seyahat sağlık sigortası olmak zorundadır.'' ne demek? Böyle bir para mı ayırmamız gerekiyor. Bu ilk seyahatimiz olacağından maalesef tecrübem yok, o yüzden yanlış anlamış olabilirim. Hepimiz üniversite öğrencisiyiz ve hepimizin de ailesi bizlere sponsor olacak. Yunanistan vizesi için gereken evrakları ve ücretleri bize paylaşırsanız çok seviniriz. Her yılın bahar aylarında aynı ekip seyahat edeceğiz, sürekli sizinle çalışmak isteriz, teşekkürler.
Yunanistan Schengen Vize Başvurusu
G.T. 21/04/20, 10:05 Cevabı Görüntüle
Ben müzisyenim, kemanistim. Gösterilere, şovlara, açılışlara katılıyorum genelde ve imkanlarımı da bu yolla kazanıyorum. Bu zamana kadar hep Türkiye’de yaptım tabi. Şimdi ilk defa yurtdışı için bir teklif aldım. Atina’da açılması planlanan bir alışveriş merkezi için davet edileceğim. Bana Yunanistan schengen vize başvurusu için hazırlamam gereken evrak listesi ve ne kadar ödeme yapacağım, online başvuru oluyor mu bütün süreç hakkında bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Yunanistan Turu Vize İşlemleri
T.D. 18/09/20, 08:50 Cevabı Görüntüle
Merhaba biz özel bir şirketin aynı departmanında çalışan 6 kişilik bir ekibiz. Önümüzdeki yaz aylarının başlangıcında Yunanistan'a gitmeyi düşünüyoruz. 2 kişinin 2018 yılında almış olduğu Almanya vizeleri var. Kalan 3 kişi hiç vize almadı. 1 kişi ise sadece Dubai'ye seyahat etti. Yunanistan turu vize işlemleri yaptırmak istiyoruz. Buna göre hazırlamamız gereken evraklar ve ücretleri tarafıma mail atabilir misiniz? Yunanistan vizelerimiz için başvurumuzu en yakın ne zaman yapmamız gerekir? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Yunanistan Vizesi Kaç Günde Çıkar
Ö. Erkoç 17/02/20, 17:48 Cevabı Görüntüle
Yunanistan vize ücreti ne kadar ve Yunanistan vizesi kac günde çıkar
Yunanistan 1 Yıllık Vize
E. Güngör 23/11/19, 12:35 Cevabı Görüntüle
28 ekim başlangıç ve 2020 yaz sonuna kadar yaklaşık bir senelik vize başvurusu için masraf bilgisi ve ne kadar sürede başvurunun sonuçlanabileceği konusunda bilgilerinizi rica ederim. Daha önce vize başvurusu yaptık ama kısa süreli çıktı vizemiz. Konu hakkında bilgi rica ederiz. Teşekkürler
Yunanistan Vip Vize
E.T. 21/09/20, 09:21 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben mobil uygulama geliştiren öze bir şirketin sahibiyim. Bir çalışan ile beraber Yunanistan'a seyahat planlamaktayız. Çanakkale'de ikamet ediyoruz. Bu seyahatimizin 30 Ekim'e kadar gerçekleşmesi lazım. Şirketler arası bir toplantı düzenleyeceğiz, son kararımız neticesinde güçlü bir satın alma planlıyoruz. Yunanistan devletinin de burada hoşgörü göstereceğine eminiz. Bizim başvuru yapabilmemiz için neler gereklidir, hangi evraklar lazımdır, ikimizde sürekli seyahat ediyoruz, en son covidden önce İspanya'ya ticari seyahat etmiştik. Yunanistan vip vize istiyoruz ücret vesayre belirtin lütfen. Şuan süreç nasıl işliyor, bilgilendirme sağlanır seviniriz.
Yunanistan Ekspress Vize
K.C. 21/09/20, 10:04 Cevabı Görüntüle
Merhaba, şuan yurtdışındayım, dubai'de çalışıyorum çalışma izim var. Mart ayı gibi döneceğim, döner dönmez aynı ay içerisinde ticari olarak Yunanistan'a gitmem gerekecek. Yunanistan ekspress vize işlemleri hakkında bilgi almak istiyorum. Normal süreçten ne kadar daha hızlı çıkmaktadır? Toparlamam gereken evrakları da belirtirseniz o zaman gelince hızlıca toparlar ofisinize gelirim. Ücretler hakkında da bilgilendirme almak isterim, teşekkürler.
Yunanistan Vize Danışmanlık
K.U 12/11/20, 09:01 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Yunanistan vize danışmanlık akabinde neler yapmaktasınız? Ben şirket sahibiyim ve Yunanistan vize başvurusu gerçekleştirmek istiyorum. Bana sunduğunuz hizmetler nelerdir? Benim konsolosluktan veya başvuru merkezlerinden başvuru yapmama ne gibi katkılar sunuyorsunuz? Size ihtiyacım var mı? Evraklarımı hazırlamada vesayre dosyama katkınız olacak mı? Vize ücretleri hakkında genel-geçer bir bilgi alabilir miyim? Şirketimin turistik olsun ticari olsun çokça seyahatleri olmaktadır. Dönüşlerinizi bekliyorum.
Yunanistan Schengen Vize Fiyatı
E.G. 25/12/20, 10:35 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Yunanistan schengen vize ücreti ne kadar? Ben ticari olarak seyahat edeceğim, şirket sahibiym, alacağım vizemin en az 2 yıl süreli ve çok girişli olmasını istiyorum. Daha önce schengen vizem yok, ancak asya ülkelerine çokça ticari olarak seyahat ettim. Çalıştığımız şirketlerin büyüklüğünden ve ticaret hacminden dolayı bana uzun süreli vize verebileceklerini düşünüyorum. Bu konuda dilekçe hazırlanması ve plan oluşturulmasında destek almak istiyorum. Etiyopya, Hindistan, Pakistan, Bangladesh vizelerimi de sizinle aldım zaten. Yunanistan'ın şu an virüsten dolayı kapalı olduğunu zannediyorum, ne zaman açılacağına dair bir duyumunuz var mı? Ayrıca seyahatim Şubat ayında olacak, eğer açılmaz ise ne yapmam gerektiği hakkında da fikir almak isterim. Teşekkür ediyorum.
Selanik Vizesi
T.A 16/11/20, 09:49 Cevabı Görüntüle
İyi haftalar, iyi çalışmalar dilerim. Sorum Selanik vizesi üzerine olacak. Selanik için ayrıca bir vize yok değil mi aldığım Yunanistan vizem ile beraber seyahat edebilirim. Benim daha önce almış olduğum çokça schengen vizem mevcut bu yüzden prosedürleri az çok biliyorum. Ancak bu pandemi döneminde vize başvuruları bazen açılıyor bazen kapanıyor takip edemiyorum. Ben şirket sahibiyim, size evraklarımı yollasam benim adıma başvuru yapabilir misiniz? Hazırlamam gereken evrakları da bana yazarsanız oradan teyit ederek kargo yaparım. Seyahat sağlık sigortası veya rezervasyonlar için de yardımcı oluyorsanız süper olur. Gösterdiğiniz ilginiz için teşekkür ederim.
Atina Vizesi
U.G. 16/11/20, 09:01 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Atina vizesi almak istiyorum. Yapacağım işlemleri nelerdir? Ben turistik olarak eşim ile birlikte seyahat edeceğim, oranın tarihi yerlerini ve güzel caddelerini gezeceğiz, eşimle anılarımız olsun istiyorum. Ben bir temizlik şirketinin sahibiyim, eşim ise bir şirkette üst düzey görevde çalışmaktadır. Buna göre hazırlamamız gereken evraklar nelerdir? Bu pandemi döneminde Yunanistan vizeleri verilmeye devam ediyor mu? İstanbul'da ikamet ediyoruz, daha önce hiç vizemiz yok, şahsen başvuruya gelmemize gerek var mı? Bir de konsolosluğa hitaben yazacağımı dilekçede sizin örnekleriniz bana çok detaylı ve uzun geldi, bu dilekçe yazımında da yardımınız dokunacak mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';