x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vizesi 2020

C.İ. 20/04/20, 15:49
Yunanistan’da bulunan kız arkadaşımdan alacağım davet üzerine bir seyahat gerçekleştireceğim. Ben İstanbul’da ikamet ediyorum ve üniversite öğrenciyim. Tüm masraflarım şirket sahibi babam tarafından karşılanacaktır. Yunanistan vizesi 2020 gerekli evraklar ve ücret bilgilerini öğrenebilir miyim? Evraklarımız hazırladıktan sonra yapmam gerekenler nelerdir, nasıl başvuru sağlanıyor ve sizin danışmanlığınız hangi kısımları kapsıyor? Bunları detaylarıyla da bana açacak olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba

Sizlere gerekli evrak listesi ve ücret bilgisi tarafınıza mail ve sms olarak iletilmiştir. Başvurunuzu İstanbul ofisimiz üzerinden yönetebilmekteyiz. Hazırlanan tüm evraklarınızı ofisimize kargo, kurye veya şahsen teslim edebilirsiniz.

Yunanistan Vize Başvurusu

Hazırlamanız gereken evraklar; talep ettiğiniz vize süresinin bitiminden itibaren en az 90 gün geçerliliği olan pasaport, biometrik fotoğraflarınız, davetiye(Aile-arkadaş ziyareti için alacağınız davetiyeniz Yunanistan’daki bağlı olunan polis karakolu veya vatandaşlık servis merkezlerinden tasdik edilmelidir, aksi halde kabul edilmemektedir), özlük, öğrenci belgesi, banka, dilekçe, sponsor evrakları ve ulaşım rezervasyonlarınızdan oluşur.

Yunanistan vize işlemleri için bizlere ulaştırdığınız evraklar iç operasyon birimimizce detaylı incelenir ve sizlere dosyanızın durumu ile yapılacaklar hakkında geri dönüşler verilir. Başvuru şartları oluşan dosyanız için kararlaştırdığımız güne randevunuz alınır. Randevu günü sizi başvuru merkezinde karşılayan dış operasyon temsilcimiz ile başvurunuz gerçekleşir. Sonraki takip ve sonuçlanma aşamaları için sizlere bilgilendirmeler yapılır. Sonucu alınan pasaportunuz size teslim edilerek işlemimizi sonuçlandırmış oluruz.

Yunanistan vize başvurusu işlem ücretleri ise şöyledir; Yunanistan konsolosluk vize harcı 80€, Euroasia danışmanlık hizmeti 30€, biometrik veri ve dosyanızın beyan edileceği vize başvuru merkezi ücreti 20€, iki haftaya kadar anlaşmalı sigorta kurumlarımızca yapılan seyahat sağlık sigortanız için ise 10€ ile toplamda 140€ taban fiyattır. Bunlara ek olarak talebiniz olursa mobil servis, vip servis gibi hizmetlerden de faydalanabiliyorsunuz. Ülke uzmanımız detaylar hakkında bilgilendirmesini yapacaktır.

Yunanistan vizesi 2020 güncel işlemleri hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için ülke uzmanımıza danışın.

Yunanistan ve tüm dünya ülkeleri vize işlemleri için bizlerden destek almış kişilerin Google yorumlarını görün.

Saygılarımla.

Okan E.

Yunanistan Vizesi 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';