x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Transit Vize 2021

G.R. 05/01/21, 09:33
Merhabalar. Yunanistan transit vize 2021 nasıl alınır? Türkiye'den Fas'a seyahat edeceğim, ticari olarak orada birkaç firma ile görüşmem olacak. Havayollarını aradım ancak bilgileri olmadığını söylediler. Bazı sitelerde de vize almak gerektiği yazıyor. Sunacağım evraklar ne olacak, ne kadar ödeme yapacağım hiç bilmiyorum, Uçak biletini satın aldığım için şimdi bunu çözmem gerekecek. Bana yardımcı olabilir misiniz?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Umuma mahsus pasaportu olan Türkiye vatandaşları Yunanistan havaalanından başka bir ülkeye geçmek için uçak değiştirecek ise havaalanı transit geçiş vizesine ihtiyaç duyabilirler. Hususi, hizmet ve diplomatik pasaportu olanlar Yunanistan'da vizeden muaftır.

Transit Vizesi Yunanistan

Tranist vizeler tek, çift ve çok girişli olarak kısa veya uzun süreli verilebilir. Öncelikle bu vizeye ihtiyacınızın olup olmadığını öğrenmek için gideceğiniz konsolosluk sitelerinden destek alabilir veya havaalanında uçak değiştirip değiştirmeyeceğiniz ve pasaport kontrolünden tekrar geçip geçmeyeceğinizi anlamanız gerekir. Transit vize Yunanistan için hazırlamanız gereken evraklar; vize başvuru formu, pasaport, biometrik fotoğraf, seyahat sağlık sigortası, seyahat evrakları(uçak, otel vs), varsa eski vize fotokopileri ve gelir beyan eden tüm evraklarınız(tapu, ruhsat, banka dökümleri vs). Yunanistan transit vize ücreti 80€'dur. Bu ücrete başvuru merkezi ücreti ve danışmanlığımız dahil değildir..

Vize başvuruları ortalama 3 ile 15 gün içerisinde sonuçlanmaktadır. İlk vize başvurunuz olacak ise pasaportunuzun en az 1 yıllık geçerli olmasına dikkat etmelisiniz. Olağanüstü haller dışında Yunanistan'ın kapıda vize uygulaması yoktur, bu yüzden işlemlerinizi önce Türkiye'de halletmeniz gerekir.

Yunanistan'a transit vize için hazırladığınız tüm evrakları ofisimize kargo edebilirsiniz, bizler dosyanızı inceler ve tamamlanmasını sağlarız. Son 59 ay içerisinde biometrik veri beyanında bulunmuşsanız şahsen gelmenize gerek yoktur. Vize sürecinizi sayfamızın vize sorgula bölümünden takip edebilirsiniz.

Ülke uzmanlarımızdan daha detaylı bilgi alarak organize olabilirsiniz.

Yunanisan transit vize 2021 çok alınan bir vize türü olmadığından bilgi kirliliği de çok bulunmaktadır. Şimdi pandemi döneminin de etkisi ile prosedürler sürekli değiştiğinden son gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Euroasia Gvs olarak Yunanistan ve tüm vize isteyen ülkeler hakkında iletişimimiz bulunmaktadır. 

Yunanistan Transit Vize 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';