x
Mısır

Vize İşlemleri

Mısır

Mısır Hakkında Sorular & Yorumlar

Mısır ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Uzun süreli Mısır vizesi nasıl alınır
e. ayman 17/12/18, 09:55 Cevabı Görüntüle
merhaba mısıra sık sık seyahat eden birisiyim ancak her defasında 3 aylık tek girişli vize alıyorum. 1 yıllık, 2 yıllık mısır vizeleri nasıl alabilirim. hangi evrakları hazırlarsam yıllık vize alabilirim.davetiye belgem var. yıllık ya da uzun süreli mısır vizesini alma konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz.teşekkürler.
Mısır Vize Süreçleri Balıkesir
N. Yurdakul 19/12/18, 15:59 Cevabı Görüntüle
Merhaba misir vizesine basvurmak istoyorum gectigimiz senelerde 2 kere vize aldim ilki turla gittiğim icin tur sirketi aldi ikincisi kendim bireysel basvurup aldim. Bandirma da yaşıyorum. Ikametgahının bursada daha buraya gecirmedim ama yakinda geciricem. Ordan sizin araciliginizla mısır vizesine basvuruluyor mu, İstanbul a gitmeye üşendim bu soğukta. 25 ocak ta hurghadaya 10 günlük tatil icin gitmek istoyorum. Eger sizden vizeye basvurursam ne kadara tutuyor tüm islemler ve hangi evraklar gerekiyor? Bilgi verirseniz sevinirim. iyi gunler. Ona gore en gec önümüzdeki pazartesi evraklarimi ve pasaportumu getireceğim.
Edirne'den Mısır vizesi nasıl alınır
N. Yılmaz 11/12/18, 09:09 Cevabı Görüntüle
merhaba, 2 kişi Mısır vizesi almak istiyoruz. Mısır vizemizi Edirneden alabilir miyiz? mısır vizesi için edirnede yetkili merkezler var mıdır yoksa istanbula gelmemiz gerekiyor mu? vize işlemleri konusunda bilgilerinizi rica ederim. mısır vizemiz için hazırlanması gereken evrakları ve ödeyeceğimiz toplam tutarı bizlere söylerseniz çok seviniriz. cevabınızı bekler, kolaylıklar dilerim
Mısır Vizesi Kaç Güne Çıkar
H. Güldağlı 28/11/18, 22:47 Cevabı Görüntüle
Merhaba,
Haziran 2019'da Mısır'a turistik amaçlı, arkadaşımla birlikte gideceğiz. Uçak biletini indirimli bulduğumuz için satın aldık. Hotel rezervasyonu yaptık ama ödeme yok. Gerekli evrak listesini sitenizden bulabiliyorum ancak gözümden kaçan birşey olmaması adına, gerekli evrak listesini ve size ödememiz gereken ücreti mail atar mısınız? Ayrıca Haziran'a kadar vize işlemleri sonuçlanır mı?
Teşekkürler,
Hayri Güldağlı
Mısır Vize Başvurusu
D.Ö 01/07/20, 15:51 Cevabı Görüntüle
Mısır vize başvurusu yapmak istiyoruz kurumumuz müdürleri Mısır’a ticari amaçlı seyahat edecekler Mısır’da sitelerden gördüğümüz kadarıyla 45 yaş altı ve üstü süreler değişiyormuş. Yöneticilerimizden bir kişi 45 yaş üzeridir ancak diğer kişi 45 yaş altı bu gibi durumlarda nasıl başvuru yapılmasını tavsiye ediyorsunuz. 45 yaş üzeri kişi ile birlikte aynı davetiye geldiğinde diğer kişinin de vizesini aynı anda alma şansımız oluyor mu?
Mısır Vizesi 2020
N.B 01/07/20, 15:37 Cevabı Görüntüle
Mısır vizesi 2020 yılı içinde vize almıştım ama gidemedim zaten vizeyi zar zor almıştım 5 ay beklemiştim o vizeyide kullanamadım. Vizemin süresi bitti şimdi ne zaman başvuru yapabilirim. İstediğim zaman başvuru yapabilir miyim? Vizem 5 mayısta bitti Eylülde gitmek istiyorum ne zaman başvuru yapabilirim? Hangi evraklar gerekiyor? Pasaportum süresi 1 buçuk yıl kadar yeniletmek zorunda mıyım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Mısır Vize
A.T 01/07/20, 15:04 Cevabı Görüntüle
Mısır vize işlemleri İzmir’den yapıyor musunuz? Ben bir firmada aktif olarak çalışıyorum bir yıldır Mısır’a gidebilmem için ne kadarlık çalışıyor olmam gerekiyor. Kahireye gideceğim mısır vizesi ile giriliyor değil mi? İşten ayrılma durumum var işten çıkmadan önce vizemi almak istiyorum. Pasaport sürem ne kadar olmalı? Başvurumu yaptıktan sonra işten çıkma durumumda sıkıntı olur mu? Bilgi verir misiniz?
Mısır AIESEC Vizesi
o.d 01/07/20, 14:41 Cevabı Görüntüle
Merhaba Mısır AIESEC vizesi almam gerekiyor. Ben Balıkesir’de üniversite öğrencisiyim bu gönüllü programı için kabul edildim. Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor benim ismim listelerde çıkmış direkt başvuru yapabileceğimi söylediler. Balıkesir’de okuyorum ama ikametim bursa da nereden başvuru yapmam gerekiyor?
Mısır Vizesi
K.U 01/07/20, 14:20 Cevabı Görüntüle
Mısır vizesi almam gerekiyor. Mısır’a acil seyahat etmek istiyorum. Turistik veya ticari fark etmez tanıdıklarım var nasıl vize alabilirim. Davetiye ile hızlı olacaksa davetiye de isteyebilirim ben ve eşim birlikte gideceğiz benim birkaç işim var eşimde gezmeye gelecek ikimiz için hangi vize uygun olur. Siz yardımcı oluyor musunuz biz İzmir’deyiz gelmeden siz yapabilir misiniz?
Mısır Vize Ücreti
A.T 21/06/20, 13:37 Cevabı Görüntüle
Mısır vize ücreti detaylarını web sitenizde göremedim ücretler neye göre değişiyor? Ben 1 hafta kalacağım kalacağım süreye göre mi değişiyor. Bir defa gitmek istiyorum en uygunu hangisi ile onu almak istiyorum turistik gideceğim otel uçak aldım yetişir mi? ne kadar sürede çıkıyor?
Mısır Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020
H.S 12/06/20, 15:31 Cevabı Görüntüle
Mısır vizesi için gerekli evraklar 2020 yazı için vize başvurusu yapmak istiyorum annem ve kendim için. 45 yaş altı ve üstü aynı sürelerde onaylanmıyor mu? Ve çıkma süresi belli olmadığı için otel vs ayarlaması yapmamamız gerektiği yazıyor gittikten sonra nasıl bir ayarlama imkanımız olur
Mısır Vize Evrakları
Ç.Ç 19/05/20, 16:33 Cevabı Görüntüle
mısır vize evrakları hangileridir. eylül ortasında mısıra seyahat etmeyi düşünüyoruz ailemiz ile beraber peki hangi evraklar gerekiyor. Ben eşim ve iki çocuğum tatil içinm gitmek istiyoruz. Pasaport sütelerimiz ne kadar olmalı en küçük cocugun pasaportu yok ona pasaport çıkaracağım ona göre bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim tşk ederiz

Mısır Vizesi İçin Gerekli Evraklar
C.A 28/04/20, 12:12 Cevabı Görüntüle
Mısır vizesi için gerekli evraklar hazırlarken şirket antetlisi ıslak imzalı olmak zorunda mı? bir de İngilizce mi olması gerekiyor? Firmamız çalışanları seyahat edecek dilekçe hazırladık ancak Türkçe olarak hazırladık sorun olur mu? İki kişiye tek dilekçe yazdık bunun bir örneği varsa ona göre revize edebiliriz. Dilekçe dışında şirket bankası aldık bakiyesi ne kadar olmalı bilgi verir misiniz? Güncel evraklar nelerdir?
Mısır Vize Randevu 2020
M.Ö 14/04/20, 23:22 Cevabı Görüntüle
Mısır vize randevu 2020 artık randevu mu alıyorum ulaşamıyorum nereden randevu almam gerekiyor geçen yıl kendim gitmiştim artık randevulu sisteme geçtiğini duydum bir de ben Eskişehir’de ikamet ediyorum bölge ayrımı yoktu önceden sonra arkadaşım Ankara’ya gittiğini söyledi ama ikameti başka şehirdeydi ben İstanbul’a gelebilirim. Hangi evrakları hazırlayacağım siz gönderir misiniz?
Mısır Vize Randevu
G.Y 13/04/20, 15:21 Cevabı Görüntüle
Mısır vize randevu sistemi ile mi çalışıyor. Ben gittim ama kapıda çok sıra vardı. Tam 4 saat bekledim sadece kimlik fotokopim yok diye işlemim yarım kaldı sonrada öğle tatiline girdiler bir daha giremedim çünkü vaktim yoktu İzmit’ten geliyorum tekrar gelmek istemiyorum bu sefer neyle karşılaşacağım bilmiyorum siz bu işlemleri yaptığınızda yine de benim gelmem zorunlu mudur? Size vekalet vs. verebilirim benim adıma yapmanız için. Turistik gideceğim tarihi henüz belirlemedim geç çıkıyormuş vizeler siz bu işlemleri için yardımcı oluyor musunuz?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';