x
Mısır

Vize İşlemleri

Mısır

Mısır Vize Randevu 2020

M.Ö 14/04/20, 23:22
Mısır vize randevu 2020 artık randevu mu alıyorum ulaşamıyorum nereden randevu almam gerekiyor geçen yıl kendim gitmiştim artık randevulu sisteme geçtiğini duydum bir de ben Eskişehir’de ikamet ediyorum bölge ayrımı yoktu önceden sonra arkadaşım Ankara’ya gittiğini söyledi ama ikameti başka şehirdeydi ben İstanbul’a gelebilirim. Hangi evrakları hazırlayacağım siz gönderir misiniz?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar Melih Bey,

Mısır Konsolosluğu vize başvuruları için bir dönem bölge ayrımı kuralı getirmiştir ancak bu kuralı bir süre sonra kaldırıldı. Eskişehir ikameti kişilerin bölge ayrımı dönemin Ankara Mısır Büyükelçiliğinden başvuru yapmaları gerekliyken şuan İstanbul’dan başvuru yapılabilmektedir. Mısır vize randevusu için işlemlere başlamadan önce başvuru yapacağınız temsilciliğin belirlemeniz gerekmektedir. Seçim sizin tercihinizde olup ancak tarafınıza ticari veya ziyaret vizesi başvuru yapmanız gerekliyse bu başvuru türü için davetiyeniz hangi temsilciliğe gelmişse mutlaka o temsilcilikten başvurunuzu işleme aldırmanız gerekmektedir.

mısır vize randevu 2020

Mısır Vize Randevusu Nasıl Alınır?

Mısır vize randevusu nasıl alınır? Vize başvurusu yapmak isteyen kişilerin Konsolosluk sistemleri üzerinden herhangi bir ön randevu veya bildiride bulunmanıza gerek kalmadan direkt olarak işlem yaptırabiliyorsunuz. İstanbul’a şahsen gelmek istemiyorsanız Euroasia Mısır vize uzmanları ile görüşerek hazırlamanız gereken güncel evrakları ve konsolosluk harçlarını detaylı olarak öğrenebilirsiniz bu evraklarınızı tarafımıza kargo yapabilirsiniz. Vize türünüz belirlendikten sonra bize ulaştırdığınızda hazırladığınız evraklarınız teslim alınıp başvuruya hazırla hale getirildikten sonra ilk iş günü başvurunuz işleme alınmaktadır. Başvurunuz işleme alındığı gün pasaportunuz bir fişle birlikte size iade edilir bu bekleme süresince pasaportunuzun aslı sizde kalmaktadır. Başvuru günü verilen fiş saklanır onayı gelen başvurunun tamamlanması için fiş ile pasaportu konsolosluğa tekrar ulaştırılması gerekir bu işlemden sonra 3 iş gününde vizeniz hazırdır. Hazırlamanız gereken evrakları meslek grubunuz ve seyahat amacınıza göre size uygun olarak mailinize talep edebilirsiniz. Evraklarınızı hazırlarken örnek dilekçe, evrakların güncelliği konusunda uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz. Evraklarınız hazırlanırken eksik veya hatalı evrakınız varsa güncellemeniz için size bilgi verilir eksiksiz olarak başvurunuz işleme aldırılır.

Mısır vize randevu 2020 güncel sistemleri üzerinden yeni işlemler, prosedür, evraklar ve harçlar hakkında güncel bilgi sahibi olmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla

Serpil Kasap

0212 963 39 59

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';