x
Mısır

Vize İşlemleri

Mısır

Mısır Vizesi 2020

N.B 01/07/20, 15:37
Mısır vizesi 2020 yılı içinde vize almıştım ama gidemedim zaten vizeyi zar zor almıştım 5 ay beklemiştim o vizeyide kullanamadım. Vizemin süresi bitti şimdi ne zaman başvuru yapabilirim. İstediğim zaman başvuru yapabilir miyim? Vizem 5 mayısta bitti Eylülde gitmek istiyorum ne zaman başvuru yapabilirim? Hangi evraklar gerekiyor? Pasaportum süresi 1 buçuk yıl kadar yeniletmek zorunda mıyım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar Naim Bey, Mısır seyahatleriniz için Umuma Mahsus Pasaport (Bordo) pasaport (en az altı ay geçerli ve karşılıklı iki boş sayfası olan) sahibi vatandaşlarımızın seyahatlerinden en az 3 ay önce başvuru yapmalarını tavsiye ediyoruz. Mısır vize başvurusu ortalama yasal sonuçlanma süresi 2 ay olarak belirlenmiştir ancak bu sürede konsolosluğun inisiyatifinde olmakla beraber daha uzun sürede sonuçlanabilmektedir. Dolayısıyla vize başvurularınız için seyahat planı yaptıysanız erkenden başvuru yapabilirsiniz. Onay bekleme süresi tamamlandıktan sonra eğer planını ertelediyseniz veya yeni henüz belirlemediyseniz bir ay içerisinde onayı gelen vizenizi alabilirsiniz.

mısır vize 2020

Mısır Vizesi 2020

Mısır vizesi 2020 güncellenmesinde onayı gelen vizenizi bir ay içerisinde pasaportunuza bastırabilirsiniz. Bu süreyi aşmadan 3 aylık tek girişli vizenizi alabiliyorsunuz. Mısır vizeleri beklenenden daha uzun sürede sonuçlandığı olabiliyor dolayısıyla planlanan seyahatlerde aksamalar olabiliyor. Vizenizin onayın gelmeden otel veya uçak bileti almanız tavsiye edilmemektedir. Geçerli tek girişli vizenizin süresinin bitiş tarihinden itibaren yeni vize başvurusu yapabilirsiniz.  Mısır vize işlemleri için Eylül ayında seyahat etmek isteyen kişilerin en geç Temmuz ayında başvuru yapmaları gerekmektedir. Geçerli vizenizin süresi dolmadan yeni vize başvurusunda bulunamıyorsunuz ve vizenizi uzatamıyorsunuz. Vize başvurunuz için hazırlamanız gereken evrakları detaylı olarak incelemeniz için Euroasia vize uzmanlarımızdan öğrenebilirsiniz. Başvuru için konsolosluğun belirlemiş olduğu formatta dilekçe hazırlanması gerekmektedir. Formlarınız kurumumuz tarafından hazırlanır siz sadece formunuzun ikinci sayfasını ıslak imza yapmanız gerekmektedir. Şirket dilekçeniz ve formunuzun mutlaka ıslak imzalı olması zorunludur fotokopi, mail çıktısı kabul edilmemektedir. Mail çıktısı sadece ticari seyahatlerden gelen davetiyelerde kabul edilmektedir.

Mısır vizesi 2020 yılı güncel evrakları ve konsolosluk harçları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla

Serpil Kasap

0212 963 39 59

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';