x
Kanada

Vize İşlemleri

Kanada

Kanada Hakkında Sorular & Yorumlar

Kanada ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Kanada Vize İşlemleri
S. N. 05/05/20, 15:33 Cevabı Görüntüle
Selam, Kanada vize işlemleri hakkında bilgi almak istiyorum. Daha önce hiç Kanada vizesi almadım pasaportumda 2 Schengen turistik vize bir de İngiltere eğitim vizesi bulunmaktadır. Çok yoğun olduğum için vize işlemlerime ayırabilecek zamanım yok. Sizlerden destek alarak işlemlerimi yapmak istiyorum hem daha rahat hem de sizler bu işi yapanlar olduğunuz için daha güvenli olacağını düşünüyorum.
Kanada Vizesi 2020
R. B. 05/05/20, 14:43 Cevabı Görüntüle
Merhaba iyi günler, ben daha önce Kanada vizesi başvurusunda bulundum vizem çıktı fakat bu vizeyi alalı uzun zaman oldu yeniden bir başvuru yapmak istediğim için Kanada vizesi 2020 yılı için güncellenen bilgiler olmuştur bunun hakkında bilgi almak istiyorum. Annemle birlikte Kanada’ya teyzemi ziyarete gideceğiz. Ben devlet memuruyum annem de emekli ikimizin yapması gereken işlemler nelerdir beni bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler. İyi çalışmalar diliyorum.
Kanada Ticari Vize Gerekli Evraklar
K. G. 05/05/20, 14:22 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben uluslararası ticaret yapan özel bir şirkette dış ilişkiler sorumlusu olarak görev yapmaktayım. Kanada’da şirketimizi temsilen bir fuara katılacağım. Fuar biletimi aldım bunun dışında hazırlayacağım Kanada ticari vize gerekli evraklar nelerdir? Vize başvurusu yaparken ne kadar sürede sonuçlanıyor. Sık sık yurtdışına seyahat ettiğim için iş planlamamı ona göre yapmam gerekiyor. Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.
Kanada Ziyaret Vizesi
S. Ç. 05/05/20, 14:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba sayın yetkili, Kanada ziyaret vizesi hakkında bilgi almak istiyorum. Kızım Kanada’da üniversite okudu daha sonra orada bir şirkette iş buldu ve çalışıyor uzun zamandır Kanada’da yaşıyor vatandaşlığı henüz almamış fakat oturum kartına sahip. Kızımı ziyaret etmek için Kanada’ya gitmeyi düşünüyorum. Neler yapmam lazım ben vize işlerinden pek anlamam sizden destek almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.
Kanada Aile Ziyareti Vizesi
B. K. 05/05/20, 13:51 Cevabı Görüntüle
Merhaba iyi günler Kanada aile ziyareti vizesi hakkında bilgi almak istiyorum. Benim abim Kanada’da yaşıyor 3 yıl önce Kanada vatandaşı olan birisiyle evlendi. Ben de oraya gidip abimi ve yengemi ziyaret etmek istiyorum hem de orada bir süre çalışmak için gitmeyi düşünüyorum sizce ben vize alabilir miyim? Cevabınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kanada Turistik Vize Ücreti
O. K. 05/05/20, 13:33 Cevabı Görüntüle
Selamlar, ben bir gezginim dünyanın birçok ülkesine seyahat etmiş bulunmaktayım gezip görmek istediğim yeni maceralar yaşamak istediğim ülkelerin sırasında Kanada var daha önce hiç gitmedim turistik bir seyahat için vize başvurusunda bulunacağım öğrenmek istediğim başvuru yapacağım bu Kanada turistik vize ücreti ne kadardır? Güncel vize fiyatları hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.
Kanada Vize Evrakları
K. Z. 05/05/20, 13:11 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben ve eşim Kanada’ya kız kardeşimi ziyaret etmek için gitmek istiyoruz. Kardeşim uzun zamandır Kanada’da yaşıyor ve oranın vatandaşlığını almış neler yapmalıyız ve hazırlamamız gereken Kanada vize evrakları nelerdir?
Kanada Vize Başvurusu
H. T. 05/05/20, 12:41 Cevabı Görüntüle
Merhaba iyi günler Kanada Vize Başvurusu hakkında bilgi almak istiyorum. Ben bir şirketin ortağıyım daha önce de Kanada vizesi başvurusunda bulundum. Yeniden başvuru yapmak istiyorum çok yoğun olduğum için işlemlerimi kendim yapamayacağım sizden destek almak istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar diliyorum.
Kanada Vize Başvuru Formu
T. Ç 04/05/20, 13:49 Cevabı Görüntüle
İyi günler, Kanada vize başvuru formu nereden alınıyor nasıl doldurabilirim, benim formu hangi dilde doldurmam daha uygun olur formda dikkat etmem gereken konular hakkında kısaca biraz bilgi verebilir misiniz? Bir de ben ve 3 arkadaşım Kanada’ya bir haftalık kamp yapmak için seyahat etmeyi planlıyoruz. Bunun için nasıl bir bize başvurusunda bulunabiliriz? Cevabınızı merakla bekliyorum, teşekkür ederim.
Kanada Vizesi İçin Gerekli Evraklar
H. K 04/05/20, 13:28 Cevabı Görüntüle
Merhabalar Kanada vizesi için gerekli evraklar nelerdir öğrenmek istiyorum. Ben daha önce Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine birçok kez seyahat ettim sık sık kısa süreli seyahatler gerçekleştiriyorum bunlardan bazıları iş bazıları da gezi için aldığım vizelerdir. İlk kez Kanada vizesi başvurusu yapacağım vize alıp alamayacağım konusunda biraz tedirginim açıkçası ve kolay alınan bir vize olmadığını da çok duyuyorum bu yüzden evraklarımı geniş bir zamanda eksiksiz bir şekilde hazırlamak istiyorum başvuru yapıldığında vizemin olumlu sonuçlanması için ayrıca sunacağım evrak tavsiyeleriniz de var mıdır? Yardımlarınız için teşekkürler. İyi günler diliyorum.
Kanada Vize Ücreti
M. T 04/05/20, 12:26 Cevabı Görüntüle
Merhaba Kanada vizesi için başvuru yapmayı düşünüyoruz ama önce Kanada vize ücreti hakkında bilgi almak istiyorum. Ben öğretmenim eşim de sağlık çalışanı kızım da öğrenci eşim ve kızımla birlikte Kanada’da bir aile dostumuzu ziyarete gideceğiz kendisi bize yakın zamanda davetiye gönderecek, öğrenmek istediğim biz başvuru yapınca eğer vizemiz red edilirse ödediğimiz vize ücreti geri alınabilir mi? 3 kişilik bir aile olarak başvuru yapacağımız için hepimiz ayrı ayrı ödeme yapmalı mıyız? Güncel vize ücretlerini öğrenmek istiyoruz davetiyemiz gelmeden önce hazırlık yapmak istiyoruz. Sizler bu konuda bizi bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Teşekkür ederim.
Kanada Vize
H. Ç 04/05/20, 11:47 Cevabı Görüntüle
İyi günler ben üniversite öğrencisiyim daha önce Almanya vizesi aldım oraya amcamı ziyaret etmek için ailemle birlikte gitmiştim. Şimdi de Kanada vize başvurusu yapmak istiyorum. Erkek arkadaşımla birlikte Kanada’ya turistik amaçlı seyahat etmek istiyoruz erkek arkadaşımın da bir İsviçre bir de Fransa vizesi var daha önce aldığı. İkimiz de öğrenciyiz vize başvurusunda bulunabilir miyiz? Başvuru yapmamız için hangi şartları yerine getirmemiz gerekmektedir. Başvuru yaparken nereden ve nasıl yapacağımızı bilmediğimiz için sizden destek almak istiyoruz siz her şeyi biz hiç gelmeden bizim adımıza yapabilir misiniz? Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler.
Kanada Vizesi
N.B. 14/04/20, 14:21 Cevabı Görüntüle
Merhaba sayın yetkili Kanada Vizesi hakkında bilgi almak istiyorum. Uzun zamandır araştırmalar yapıyorum vize başvurusunda bulunmak için fakat çok farklı bilgilendirilmeler olduğu için kafam karıştı. Vize başvurumu yapabilmem için net bir şekilde bilgilendirilmek istiyorum. Özel bir şirkette sigortalı çalışanım planladığım seyahate sürekli gidemeyeceğim için çalıştığım yerden izin alacağım sürede zaman kaybı yaşamadan işlemlerimin tamamlanmasını istiyorum. Sizler aklımdaki soru işaretlerine cevap vererek ve bana zaman kaybı yaşatmadan Kanada vizesi işlemlerimi gerçekleştirmemde bana yardımcı olur musunuz. Bilgilendirmeniz için şimdiden Teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.
Kanada Vize Reddi 2020
F. ciftci 04/01/19, 23:28 Cevabı Görüntüle
Biz kanadaya aile ziyareti icin basvurduk kanada'da yegenim oturuyor bize davetiye gonderdi yegenimin durumu cok iyi esim is yerinden gerekli olan butun belgeleri aldi hepsini eksiksiz sunduk bir ay arastirdiktan sonra ret cevabi verdiler tekrar basvurmak istiyoruz ek olarak hangi belgeleri sunmamiz lazim bizim tekrar donus yapacagimiza inanmamislar
Kanada Vizesi Kaç Günde Çıkar?
D. Elmacı 28/12/18, 11:09 Cevabı Görüntüle
Merhaba kuzenlerimi ziyaret etmek için yaz tatilinde Kanada'ya seyahat etmeyi planlıyorum, bana davet yollayacaklar. başvuruyu ne zaman yapmalıyım?
teşekkürler...
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';