x
Kanada

Vize İşlemleri

Kanada

Kanada Vizesi 2020

R. B. 05/05/20, 14:43
Merhaba iyi günler, ben daha önce Kanada vizesi başvurusunda bulundum vizem çıktı fakat bu vizeyi alalı uzun zaman oldu yeniden bir başvuru yapmak istediğim için Kanada vizesi 2020 yılı için güncellenen bilgiler olmuştur bunun hakkında bilgi almak istiyorum. Annemle birlikte Kanada’ya teyzemi ziyarete gideceğiz. Ben devlet memuruyum annem de emekli ikimizin yapması gereken işlemler nelerdir beni bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler. İyi çalışmalar diliyorum.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba sayın ilgili, Euroasia Global Visa Services’i tercih edip bizlere danıştığınız için teşekkür ederiz. Vize işlem prosedürleri ve gerekli evrakları ara ara güncellenmektedir bu yüzden doğru güncel bilgiler doğrultusunda işlem yapmak en doğru başvuru yöntemidir. Kanada vizesi için birden çok başvuru türü bulunmaktadır. Bunlar seyahat amacınıza yönelik olarak değişmektedir. Bizler Kanada vize başvurusu sürecinde sizlere en uygun şekilde bir başvuru yapabilmeniz için hizmet vermekteyiz. Bu hizmetler kapsamında mevcut çalışma durumunuza uygun gerekli evrakları eksiksiz bir şekilde belirlenir. Sizden gelen evraklar ile müşteri temsilciniz vize işlemlerinizi başlatır, online sistem üzerinden vize ücretleriniz ödenir ve randevunuz alınır. Randevu günü müşteri temsilciniz başvuru merkezinde de size eşlik eder.

EAGVS İle Kanada Vize İşlemleri

Kanada da bir akrabanızı ziyarete gidebilmeniz için öncelikli olarak bir davetiye almanız gerekmektedir. Teyzeniz davetiyede sizi ve annenizi kısa süreli bir seyahat için davet ettiğini belirterek seyahat tarihi aralığını belirtmelidir. Ayrıca davet gönderen kişi davetiyede adres bilgisi telefon numarası ve mail adresini mutlaka belirtmelidir. Bu davetiye mektubuna ek olarak sizin devlet memurları için hazırlamanız gereken evraklar ve annenizin de emekliler için hazırlaması gereken gerekli güncel evraklar bulunmaktadır. Bizler tüm Kanada vize işlemleri için güncellenen evraklar doğrultusunda yapmaktayız.

Evraklarınız ve vize işlemleriniz güncel bilgiler doğrultusunda hazırlanmalıdır aksi halde eksik evrak veya güncel olmayan bilgiler doğrultusunda işlem yapmanız vize başvurunuzun olumsuz sonuçlanmasına neden olabilir.

Sizler de tüm işlemlerinizi güvenli ortamlarda ve Kanada vizesi 2020 yılında güncellenen bilgiler doğrultusunda gerçekleştirmek için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak ya da ask@eagvs.com adresine mail atarak Kanada vize uzmanlarımızdan gerekli desteği alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Kanada Vizesi 2020

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';