x
Kanada

Vize İşlemleri

Kanada

Kanada Vize Reddi 2020

F. ciftci 04/01/19, 23:28
Biz kanadaya aile ziyareti icin basvurduk kanada'da yegenim oturuyor bize davetiye gonderdi yegenimin durumu cok iyi esim is yerinden gerekli olan butun belgeleri aldi hepsini eksiksiz sunduk bir ay arastirdiktan sonra ret cevabi verdiler tekrar basvurmak istiyoruz ek olarak hangi belgeleri sunmamiz lazim bizim tekrar donus yapacagimiza inanmamislar
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Sayın ziyaretçimiz,
Euroasia'ya hoşgeldiniz.

Göç ihtimali sebebiyle Kanada'dan vize reddi alınması sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Ülkemizin içinde bulunduğu sosyoekonomik durum, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere yada Avustralya gibi 1. Dünya ülkelerine yapılan vize başvurularının çok daha dikkatli incelenmesi ve olumsuz sonuç oranının yükselmesine sebep olmuştur. Tekrar yapacağınız başvuruda Türkiye'deki bağlarınızı detaylı şekilde kanıtlamanız önemlidir. Bunlar geride kalan aile bireyleriniz, taşınmazlarınız, iş yerinizden alacağınız dilekçe ya da geleceğe dair planlarınız olabilir. Başvurunuzu detaylı bir iyi niyet dilekçesiyle de desteklemek gereklidir.

Tekrar yapacağınız başvurunuzu Euroasia GVS aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.


Saygılarımla,
Yusuf Üzümcü
Euroasia İstanbul
ask@eagvs.com / 0212 963 03 43 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';