x
Kanada

Vize İşlemleri

Kanada

Kanada Vize 2021

B.Y 01/04/21, 10:05
Kanada Vize 2021 başvuruda bulunmak istiyorum fakat ne yapacağımı ve nasıl evrak hazırlayacağımı bilmiyorum. Hangi konsolosluğa gideceğim randevular açık mı? Kuzenim orda vatandaşlık aldı fakat ben ondan destek almak istemiyorum davetiye şart mı otel rezervasyonları filan.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

 Merhaba öncelikle bizlere ulaştığınız için teşekkür ederiz. Tüm sorularınızın yanıtları uzmanlarımız eşliğinde cevaplanmaktadır. Siz sadece arkanıza yaslanın ve işi uzmanlarımıza bırakın sizi randevunuza hazırlayalım. Öncelikle Kanada’ya vize almak çok kolay bunu düşünün. Uzmanlarımız sistem üzerinden başvurunuzu online olarak yapıyor ve tüm belgeleriniz taranıp sisteme yükleniyor yapmanız gereken tek şey evraklarınızı eksiksiz hazırlayıp ve tarafımıza ulaştırmaktır. Bu süreç için kendinize minimum 1 hafta ayırmanız gerekmektedir prosedür gereği evraklar E- devletten temin edilir mesleğinize uygun evraklar istenir Mesela Memur iseniz Kamu çalışanlarına özel evraklar İşveren iseniz şirketinize ait vergi levhası ticaret sicil gazetesi ve faaliyet belgesi gibi evrakları hazırlıyorsunuz normal maaşlı çalışan iseniz çalıştığınız şirketin evrakları ve sizin şahsi evraklarınız gerekecektir.

Kanada için Vize

  Kanada için vize çok zor görünse de planlı ve işi bilen ekibimize güvendiğiniz takdir de çok kolay olacaktır. Tüm işlemlerinizi titizlik ile takip edip randevunuzu alıyoruz size sadece bize güvenmek kalıyor Dilekçe vize işlerinde çok önemlidir Kanada için niyet mektubu yazılır Durumunuzu ve niyetinizi tüm içtenlikle belirtir iseniz danışmanlarımız bu işte bir numaradır size severek destek vereceklerdir. Niyet mektupları özen ve püf nokta ister bu konuda uzman ekibimize güveniyor ve olumlu olan vizelerin çoğunluğu niyet mektubundan geçtiğine de unutmayınızKanada vize başvurusunda bulunmak için sayfamızı ziyaret edin ekibimiz sizi arasın ve tüm işlemlerinizi titizlikle yürütsün size sadece evrakları temin edip beklemek düşsün.

   Kanada Vize 2021 başvuruları hala devam etmektedir. En kısa zamanda belgelerinizi hazırlayın ve ekibimizle birlikte başvurunuza başlayın işlemleriniz 2 iş günü sürmektedir. Dosyanız kapanır kapanmaz randevunuzu alıyoruz ve sizi randevuda da yalnız bırakmıyoruz çünkü biliniyor ki Konsolosluk işlemleri istemsizce insanlarda gerginlik getirir Biz bu süreci rahat atlatın diye Karşılamaya bir arkadaşımızı görevlendirip tüm işlemleri sizin ile yapmasını sağlıyoruz. Devamında ise vizenizi birlikte bekliyoruz onaylandığı takdir de pasaportunuzu teslim alıp sizlere ulaştırıyoruz.

Tüm vize işlemleri için iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla

Mine Gürçay

Kanada vize 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';