x
Kanada

Vize İşlemleri

Kanada

Kanada Vize Fiyatları 2021

m. öz 09/02/21, 18:29
Kanada vize fiyatları 2021 yılı için bilgi alacaktım. Ben Üniversite mezunuyum ve şu an sigortalı olarak bir işe gireceğim işe girmeden turistik seyahat yapmak istiyorum. Annem sponsor olacak döviz hesabını bozduracak. Banka da ne kadar tutmamız gerekiyor vize işlemleri de içinde olmak üzere ne kadar ödeme yapmam gerek ve gerekli evrak listesini iletir misiniz? Ve fiyatları ayrıntılı olarak yazar mısınız ona göre hazırlayalım bankada ne kadar olsa iyi olur bir de tek başıma gitmem de sakınca var mı yoksa annem ile de başvuru yapabilir miyim bir de Amerika vizem var yaz aylarında oraya gideceğim pasaportumu hemen teslim alıyor muyum? Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim iyi günler diliyorum
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba öncelikle bize ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. Sorularınızı sırasıyla içtenlikle cevaplayacağımızdan emin olabilirsiniz. Kanada vize fiyatları sabittir Kanada doları olarak ödenir. Herhangi bir turistik vize için seyahat bedeliniz 185 Kanada dolarıdır. Bizim hizmet bedelimiz tarafınıza kategorinize ait teklif maili gelir ve ise size gönderilen teklif mailimizde yer almaktadır inceleyebilirsiniz. Fiyatlarımıza KDV dahildir. Bankanızda ne kadar süre seyahat edecekseniz o tutarı harcamalarınızı düşünerek ve tahmini tutarın 1 katını yatırabilirsiniz. Çünkü her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor Maalesef ki Kanada vize fiyatı için ücret bu şekilde.

Vize Fiyatları

Kanada Vize fiyatı 2021 ve Gerekli evrak listesi tarafınıza ulaştığı zaman eksiksiz bir şekilde gönderdiğiniz takdir de başvurunuzu tamamlıyoruz kategorinize göre seçilen evrak listesi itina ile taranır ve İngilizce formlar doldurulur sisteme taranır sizin için sadece evrakları itinalı bir şekilde eksiksiz hazırlamanız kalır. Uzman ekibimiz vize konusunda her şeye hâkim olduğundan başvuru konusunda sıkıntı yaşamayacağınıza garanti edebiliriz. Genellikle Kanada turistik seyahat için grup giderler tercih sizin isterseniz tabii anneniz ile tatil yapabilirsiniz. Sizin için farklı evrak listesi anneniz için farklı evrak listesi hazırlanmalıdır. Ve bu evraklar sisteme ayrı ayrı yüklenmelidir. Kanada başvuru esnasında bıometrıc bilgilerinizi aldıktan sonra pasaportu geri teslim etmektedir. Başka bir ülkeye gidebilir ya da başvuru yapabilirsiniz. Vizeniz çıktığında tekrar başvuru merkezinden pasaport talep maili gelir ve işlemleriniz tamamlanır.

Saygılarımla

Mine 

kanada vize fiyatları 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';