x
Kanada

Vize İşlemleri

Kanada

Kanada Vize Ücreti 2021

A.T 31/03/21, 14:19
Kanada vize ücreti 2021 için bilgi almak istiyorum. Özel bir şirkette çalışıyorum. Düzenli bir gelirim var birikim olarak da borsaya yatırım yapıyorum. Daha önce birçok ülkeye seyahat ettim belirli aralıklarla Kanada’yı çok merak ediyorum. Manitoba, Vancouver gibi yerleri gezmek istiyorum. Gerekli şartlar nelerdir? Vize ücreti ne kadar? bunları öğrenebilir miyim?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba öncelikle Kanada vizesi için bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurularınızı titizlikle yapan uzman bir ekibimiz var. Daha önce de çeşitli seyahatler ile yurt dışına çıktıysanız bu olumlu bir etki yaratır. Kanada vizesi ücreti online olarak sistem üzerinden alınmaktadır.  Statünüze göre size gönderilen evrakları eksiksiz hazırladığınız takdirde vize başvurunuzu yapabiliriz. Kanada vizesi için gerekli evraklar ve destekleyici materyaller sunmanız gerek, birikimlerinizi kanıtlayabildiğiniz banka dokümanı eviniz var ise tapu arabanız var ise ruhsatının fotokopilerini sunmanız gerekmektedir. Birikimlerinizi Nakit USD ya da EURO birimi olarak gösterebilirsiniz. Fakat Borsa Altın gibi yatırımları konsolosluk kabul etmemektedir. Bankanızda harcamalarınızı ve konaklamalarınızın toplamının üstünde bir rakam bulundurmanız gerekmektedir. Ayrı ayrı seyahat planı yaptığınız yerlere ayrı otel rezervasyonları yapılması gerekir, bunun için uzaman ekibimizden destek alabilirsiniz.  Kanada için vize eskiye göre daha kolay alınmaktadır.

2021 Kanada Vize Ücreti 

2021 Kanada vize ücreti Kanada doları olarak yatırılmaktadır. Online bir şekilde başvuru yapılıyor. Sistem üzerinden sizin adınıza bir hesap açıyoruz. O hesap konsoloslukla bağlantılıdır. Tüm belgelerinizi ve dokümanlarınızı taranmış bir şekilde sisteme yüklenir Tüm işlemler tamamlandıktan sonra ödemeler yapılır ve sistem üzerinden açtığımız hesaba mail olarak randevu mektubu ve Bıometrıc Letter gelir ve randevunuz alınır. Gönderilen o iki belge ile birlikte yanınıza pasaportunuzu da alıp konsolosluğa parmak izine gidebilirsiniz Evraklarınız zaten vize danışmanlarımız tarafından sisteme yüklemiştir. Siz sadece randevu mektubu ve Bıometrıc Letter ile parmak izinizi verebilirsiniz. Tüm işlemler uzman vize ekibimiz tarafından yürütülmektedir.

Konsolosluk vize ücreti 2021 Kişi başı 185 Kanada doları olarak hesaplanır. Başka hiçbir ücret konsolosluk tarafından talep edilmemektedir. Tüm işlemler online şekilde yapılır ödemeler ise kredi kartı ve mail order şeklinde kurumumuz tarafından yapılır.  

Kanada vizesi ve tüm işlemler için destek alabilir, aşağıdaki numaralardan bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Mine Gürcay

KANADA VİZE ÜCRETİ 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';