x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Vize Fiyatları 2021

S.G. 14/01/21, 12:36
Merhaba. Ben ticari olarak seyahat edeceğim. Bana daha önce ilettiğiniz mail karşılığında hazırlamam gereken evrakları tamamladım. İtalya vize fiyatları 2021 ne kadar? Bana ilettiğiniz detaylarda anlamadığım konu şu ki, konsolosluk ücretini de size mi ödüyorum yoksa orada yazılanlar sadece size mi ait? Davetiyemi kontrol etmeniz için size ön bir mail ile göndermek istiyorum. Diğer evraklarımda da bir hata olduğunu düşünmüyorum. Şu an salgın olsa dahi başvuru yapabileceğim söylendi. Ben şirket sahibiyim ve yanımda sözleşmeli olarak çalıştığım bir tercümanımı da götüreceğim. Masraflarını da ben karşılayacağım. Kendisi için de bir evrak listesi ve ücret bilgisi almak isterim. Tarafıma dönüş yaparsanız çok sevinirim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İtalya kısa süreli ticari vize başvurularında en fazla 5 günlüğüne seyahat edecek kişiler için dosya alımları devam etmektedir. Davetiyenizi ülke uzmanınıza mail atarak kontrol etmesini rica edebilir ve bu doğrultuda dosyanızı ofisimize kargo veya elden teslim edebilirsiniz.

İtalya'ya Başvuru Fiyatı

Tercümanınız olarak seyahat edecek kişi ile yaptığınız iş sözleşmesini, tercüman ve sponsor olunduğunu kanıtlar evraklar ile başvurular hazırlanır. İtalya vize fiyatı ödemeniz ile beraber evraklar bize ulaştıktan sonra detaylı kontrolümüzden geçer ve hazırlanır. Başvuru yapıldıktan sonra ortalama 3-15 iş günü içerisinde sonuç alınmaktadır.

Son 59 ay içerisinde alınan schengen vizesi için biyometrik veri beyanında bulunduysanız şahsen gelinmesine gerek yoktur. Aksi halde sizleri orada karşılayacak ülke temsilcimiz ile başvurunuz sağlanır.

İtalya vize fiyatları 2021 80€'dur. Bu ücrete ek olarak başvuru merkezi ücreti, Euroasia Gvs hizmet ücreti ve seyahat sağlık sigortası ücretleriniz de bulunmaktadır. Sizlere mailde iletilen ücret; seyahat sağlık sigortası ve diğer özel masraflarınız hariç vize için ödenmesi gereken harici servis sağlayıcı ve hizmetimiz için gereken ücretlerdir.

Konsolosluk ve başvuru merkezi ücretlerini de bize iletmenizi rica ediyoruz. Bizler başvuru sırasında masraflarınızı bize ödediğiniz ücret içerisinden (yeniden zahmet etmeyin diye) çıkıyoruz.

Başvurudan sonra kalan pasaport takibinizi sayfamızın vize sorgula kısmında yapabilirsiniz. En fazla 5 gün için vize başvurusu yapmış olmamız bu vizenin yine bu kadar süreli verileceği anlamına gelmez. Talep edilenden daha uzun veya kısa süreli verilebilir.

İtalya vize fiyatları hakkında ülke uzmanlarımızdan birebir destek alabilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

İtalya Vize Fiyatları 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';