x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021

H.E. 14/01/21, 14:21
Merhabalar, İtalya vizesi için gerekli evraklar 2021 nelerdir? Ben arkadaşlarımla tatil amaçlı birkaç şehrini gezmeye gitmeyi planlıyoruz. Pandemiden dolayı bunu önümüzdeki yaza erteledik. Aşı pasaportu ile alakalı söylentiler var, bir gelişme var mı? Benim daha önce almış olduğum İtalya vizelerim mevcut, kız arkadaşım ve onun arkadaşı ile beraber seyahat edeceğiz. Ben çalışanım, kız arkadaşım ve diğeri öğrenciler. Yanımdaki kişilere kendi aileleri sponsor olacak. Bu durumda hazırlamamız gereken evraklar nelerdir? Süreç nasıl işleyecek? Bana gerekli detaylar hakkında dönüş yapar mısınız?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İtalya için kısa süreli vize başvuruları sadece ticari amaçlı seyahatler için devam etmektedir. Turistik vize başvuruları henüz kabul edilmemekle beraber konsoloslukların tüm işlemlere tamamen ne zaman açılacağı bilinmemektedir. Gelişmeleri birlikte takip etmekteyiz.

İtalya İçin Gerekli Evraklar

Çalışanlar ve öğrencileri için hazırlanması gereken detaylı evrak ve ücret bilgileri sizlere mail ve sms olarak iletilmiştir. Bu evrakları ofisimize kargo veya elden teslim etmeniz halinde işlemlere başlanacak ve dosyanız hazırlanacaktır. İtalya vizesi için gerekli evraklar 2021; 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport, 2 adet biometrik fotoğraf, seyahat rezervasyonları, iş/sponor/maddiyat belirten evraklar, konsolosluğa hitaben dilekçe, seyahat sağlık sigortası ve tam vukuatlı nüfus kayıt örneği evraklarınızdan oluşur. Tüm evraklara ait özel detaylar sizlere iletilen mailde yer almaktadır.

Son 59 ay içerisinde schengen ülke vizeleri için parmak izi beyanında bulunmamışsanız şahsen başvuruda bulunmak zorundasınız. Sizleri karşılayacak olan operasyon temsilcimiz ile üstesinden geleceksiniz.

İtalya vizesi için gerekli evraklar hazırlanması aşamasında ülke uzmanlarımızdan sürekli bilgi alabileceğinizi unutmayın. İletişiminizi whatsapp, mail veya telefon üzerinden sağlayabilirsiniz.

Başvuru yapıldıktan sonra işlemler ortalama olarak 3-15 iş günü arasında sonuçlanır. Vize takibinizi sayfamızın sorgula kısmından gerçekleştirebilirsiniz. Şu an aşı pasaportuna dair söylentiler olsa da henüz net bir açıklama yapılmadı. Seyahat etmek istediğiniz ülkeye ait vize prosedürleri gelişmelerini sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip ederek öğrenebilirsiniz.

İtalya vizesi için gerekli belgeler hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz ülke uzmanımız ile görüşebilirsiniz.

Saygılarımla,

Okan E.

İtalya Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';