x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya vize ücreti 2021

Y.K 30/12/20, 16:03
İtalya vize ücreti 2021 yılı için ne kadar? Vize ücreti için ne kadar bütçe ayırmamız gerekiyor? Vize başvurusu için ödenen harca ayrı, hesapta bulunması gereken ücret için de ayrı mı düşünmemiz gerekiyor? Vize başvurusu için ödenecek harç İçin; Kişiye göre farklılık gösterme durumu var mı? Kişiler; Emekli, çalışan, işveren olduğunda farklılık mı gösteriyor? Yapılacak olan vize başvurusu için ne tür evraklar hazırlanması gerekiyor? Kendim ve 5 yaşında ki küçük kızım için vize başvurusu yapacağız. İtalya’da çalışan eşiöi, ziyarete gideceğiz ama, Onun da bize davetiye göndermesi gerekiyor sanırım. Durum hakkında detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

İtalya vizesi ücret tarifesi her senenin ocak ayında diğer ülkelerle alınan ortak kararlar doğrultusunda belli bir zam oranı referans alınarak belirlenmektedir. Schengen ülkelerinden biri olan İtalya’da dahil, diğer ülkelerin hepsi aşağı yukarı aynı zammı uygularlar mevcut ücrete. Schengen ülkelerinde başvuru sahiplerinin yatırdıkları harçlar bir yana, birde hesaplarında yapacakları seyahati finanse edecek kadar bakiye bulundurmak durumundalar. Bu bulunduracakları bakiyeye Konsolosluk hiçbir şekilde karışmamaktadır. Sadece kişilerin yapacakları seyahatlerde finansal yeterliliğe sahip olup olmadıklarını görmek ister.

2021 italya Vize Ücreti

2021 İtalya vize ücreti fiyatlarını dilerseniz web sayfamızdan görüntüleyebilirsiniz. Web sayfamız dışında 2021 italya vize ücreti fiyatlarını; İtalya İstanbul Başkonsolosluğu resmi web sitesinden veya Konsolosluğun Yetkili Servis Biriminin web sayfasından inceleyebilirsiniz. Yapacağınız vize başvurusunda 0-12 yaş aralığında ki kişilerden, Konsolosluk vize harç bedeli talep etmemektedir. Yalnız kişi kaç yaşında olursa olsun; Konsolosluğun Yetkili Başvuru Merkezi aracılığıyla başvuru yapılırsa eğer, koordinasyon ücreti her halükarda alınır. 12 yaş ve üzeri kişiler ise her halükarda Türk vatandaşı olmaları durumunda hem vize harcı, hem de Koordinasyon bedeli olmak durumundadır. Bu ücretlerin en kadar olduğunu yukarıda da belirttiğimiz üzere web sayfalarında rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

İtalya vize ücreti 2021 yılı rakamlarını öğrendikten sonra yapmanız gereken ilk iş; Sizin ve çocuğunuz için ne tür evraklar hazırlamanız gerektiğini belirlemektir. Siz hali hazırda çalışıyorsanız size ayrı bir dosya, çocuğunuza da sizin veya babasının çalışma evrakları, banka hesap dökümleri, sponsorluk dilekçeleri vb. evrakalr konularak ayrı dosya hazırlanmalıdır. Detaylı bilgi için lütfen tarafımızla iletişime geçin!

Abdullah Tunç

0212 963 02 10

ask@eagvs.com

italya vize ücreti 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';