x
İsrail

Vize İşlemleri

İsrail

İsrail Hakkında Sorular & Yorumlar

İsrail ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

İsrail Vizesi İzmir
G.A 10/01/20, 00:26 Cevabı Görüntüle
İsrail vizesi İzmir ilinden işleme alınır mı? Ben çalışmıyorum. Eşim İsrail’e gitti benimde gitmem gerekiyor ama ben burada yaşıyorum yani oraya yerleşmeyeceğim hangi vize almam gerekiyor? Ne gerekiyorsa eşim gönderebilir siz bana yazabilir misiniz hangi evraklar lazımdır? Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim
İsrail Vizesi Ankara
T.Ö 04/01/20, 16:57 Cevabı Görüntüle
İsrail vizesi Ankara ili ikametli kişilerin istanbuldan başvuru yapabilir mi? ben ticari gideceğim aslında ikametim Ankara’da ama istanbulda çalışıyorum ikametimi aldıramadım firmam vs istanbulda nereden başvuru yapmam gerekiyor? Hangi evrakları hazırlayacağız?
İsrail Aile Ziyareti Vizesi
H.Ç 12/12/19, 15:27 Cevabı Görüntüle
İsrail aile ziyareti vizesi için randevu alamıyorum evrakları göndermem yeterli olacak mı? Ben yalovadayım İsrail’de eşim yaşıyor 1 yıldır orada uzun süreli bir vize istiyorum ve çok girişli mutlaka. Yıl içerisinde gitmek istiyorum istediğim zaman o yüzden uzun lazım bana. Vize çıkması için bilet vs. alabilirim nasıl başlayabiliriz? Neler yapmam gerekiyor hangi evraklar ben çalışıyorum da aynı zamanda ona göre iletebilirsiniz.
İsrail Ziyaret Vizesi
A.Ç 04/12/19, 20:06 Cevabı Görüntüle
İsrail ziyaret vizesi almak için nereden davetiye çıkartmamız gerekiyor? Benim orada akrabam var otelde kalmayacağım onların evinde kalacağım. Nasıl bir vize almam doğrusu olur ofisinize gelip görüşmek istiyorum aslında ona göre bilet alacağım biletler her zaman uygun olmuyo son dakika almak istemem açıkçası.
İsrail Ticari Vize Gerekli Evraklar
S.K 27/11/19, 00:20 Cevabı Görüntüle
İsrail ticari vize gerekli evraklar nelerdir? Ben ve bir çalışan arkadaş iki kişi gideceğiz. Fuar olacak israil’de en yakın zamanda gitmek istiyoruz. Fuar davetiyemiz var mail olarak geldi aslının gelmesi gerekmiyor diye biliyorum. Ben hazırlamam gereken evrakları hazırlayıp size göndersem siz bizim adımıza başvuru yapar mısınız?
İsrail Ticari Vize
K.Y 17/11/19, 14:26 Cevabı Görüntüle
İsrail ticari vize almak için nasıl bir davetiye almam gerekiyor? Sizde örnekleri bulunuyor mu? Biz İstanbul Gebze’de bir fabrikayız birkaç kişiyi göndermek istiyoruz iletişimde olduğumuz firmalar var buradan yöneticimiz ve mühendislerimiz gidecek. Hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor? Oradan neler isteyeceğiz siz yapıyor musunuz bu işlemleri. Dönüşünüzün için şimdiden teşekkürler
İsrail Turistik Vize Ücreti
S.P 07/11/19, 17:10 Cevabı Görüntüle
İsrail turistik vize ücreti var mı? ben turistik olarak seyahat etmek istiyorum. Konsolosluğun sitesinde harç vs göremedim ne kadar oluyor? Sizin hizmet bedeliniz ne kadardır? Ben başvuru yapmak istiyorum ama vaktim yok evrakları gönderirsem siz benim adıma alabilir misiniz? Şahsen gelmek zorunda mıyım? Pasaportumu alırken parmak izi vermiştim yine de gerekli mi? hangi evraklar lazım bana yardımcı olabilir misiniz?
İsrail Turist Vizesi
Z.B 30/10/19, 09:59 Cevabı Görüntüle
İsrail turist vizesi nasıl alınıyor? Ben daha önce davetiyeli ticari vize aldım. Şimdi firmadan paramı almak istiyorum aslında biraz sorun oldu davetiye istemek istemiyorum. Davetiyesiz vize alamaz mıyım? Daha önce bir acenteyle almıştım vizeyi ama şimdi yeni bir yerle çalışmak istiyorum siz benim adıma yapabilir misiniz? Konsoloslukta akredite misiniz?
İsrail Vize Başvuru Formu
N.B 16/10/19, 11:32 Cevabı Görüntüle
İsrail vize başvuru formu nereden doldurabilirim? Sitenizde inceledim bi form var ama gerçek form o mudur bilemiyorum? Bir çok ülke online dolduruyor bu sitenizdeki örnek form mu? Biz ticari olarak gitmek istiyoruz. Gebze’de bir fabrikayız firmamızdan mühendislerimiz ve müdürümüz seyahat edecek. İşlemleri ben yapmak istiyorum onların gelmesi zorunlu mudur? Schengen vizeleri için parmak izi vs vermişlerdi İsrail için bunlara gerek olacak mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
İsrail Vize İşlemleri
E.G 15/10/19, 23:19 Cevabı Görüntüle
İsrail vize işlemleri kendim yapabilir miyim? Şöyle ki ben ve bir arkadaşım birlikte gideceğiz. Ben ikimizin başvurusunuz yapmak istiyorum arkadaşım gelmeden ben yapamaz mıyım? Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor. Ben çalışıyorum ama arkadaşım yeni işten çıktı onun evrakları nelerdir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

İsrail Vize Evrakları
M.K 02/10/19, 17:31 Cevabı Görüntüle
İsrail vize evrakları İsrail'e ithal etmek istediğim sakal traşında kullanılan jilet üretimi yapıyorum. Anlaştığımız firma davetiye gönderdi bana bu davetiye ile hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Ben şirket sahibiyim hazırlamam gereken evraklar mail olarak iletebilirsiniz misiniz? Yanımda bir çalışan daha gelecek onunda ismi davetiyede geçiyor ayrı davetiye mi çıkartalım yoksa böyle yeterli olur mu?
İsrail Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020
Ö.A 30/09/19, 16:58 Cevabı Görüntüle
İsrail vizesi için gerekli evraklar 2020 yılında değişti mi? İsrail vizesi daha önce 2 kere almıştım. yeniden vize almak istiyorum. Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Daha önce gittim tek girişliydi vizelerim arkadaşlarım var orada otelde de kalmıyorum bu arada. Davetiye isteyebilirim şimdi çok girişli uzun süreli istiyorum uzun süreli schengen vizelerimde var israilden her seferinde tek tek vize almak istemiyorum açıkçası.
İsrail Vizesi için Gerekli Evraklar
D.T 16/09/19, 12:54 Cevabı Görüntüle
Merhaba İsrail vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Ben gezmeye gitmek istiyorum. Aslında kız arkadaşım ile birlikte gitmek istiyoruz. Tel avivi görmeyi çok istiyoruz. Kız arkadaşımda çalışıyor bende çalışıyorum hangi evrakları hazırlayacağız. Ücretler ne kadar oluyor? İzin günlerimizi ayarlayıp gelmek istiyoruz? Sizin için randevu almamız gerekiyor mu?
İsrail Vize Randevu 2020
F.Y 06/09/19, 23:44 Cevabı Görüntüle
İsrail vize randevu 2020 yılında başlamış diyorlardı. Ben gelmek istiyorum ama randevu nereden alacağım bilgi verebilir misiniz? Size evraklarımı getireceğim sizde randevulu mu çalışıyorsunuz. Ben ticari olarak seyahat edeceğim bir haftalığına hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Yanımda eşimde gelecek o gezmeye gelecek ama gerekirse ona da davetiye çıkarabilirim.
İsrail Vize Randevu
G.A 03/09/19, 23:12 Cevabı Görüntüle
İsrail vize randevu nereden alınır? ben kayseride yaşıyorum bu işlem için geleceğim ama randevulu çalışıyoruz dedi konsolosluk başka bilgi alamadım site dedi ama denedim olmadı. Nasıl başvuru yapacağım, bir de nereden başvuru yapmam gerekiyor? Çalışıyorum hangi evraklar lazım?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';