x
İsrail

Vize İşlemleri

İsrail

İsrail Vize Randevu 2020

F.Y 06/09/19, 23:44
İsrail vize randevu 2020 yılında başlamış diyorlardı. Ben gelmek istiyorum ama randevu nereden alacağım bilgi verebilir misiniz? Size evraklarımı getireceğim sizde randevulu mu çalışıyorsunuz. Ben ticari olarak seyahat edeceğim bir haftalığına hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Yanımda eşimde gelecek o gezmeye gelecek ama gerekirse ona da davetiye çıkarabilirim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar Feridun Bey,

İsrail’e turistik veya ticari seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahibi kişilerin seyahat dönüş tarihlerinden itibaren en az 1 yıl geçerli pasaport süreleri olması gerekmektedir. İsrail vize randevusu konsolosluğun resmi sitesinden online olarak alınmaktadır. Konsolosluk yoğunluktan dolayı randevu sistemine geçmiştir. İsrail konsolosluğu vize başvurusu randevu tarihleri yoğunluklarına göre verildiği için ortalama 1 hafta sonrasına randevu verilebiliyor. Seyahatler için en geç 2/3 hafta öncesinde başvuru yapılmasını tavsiye ediyoruz.

israil vize randevu 2020

İsrail Vize Randevusu Nasıl Alınır?

İsrail vize randevusu nasıl alınır? hangi sistem üzerinden alınır?

İsrail vizeleri için 06.02.2020 tarihi itibariyle konsolosluk randevulu başvuru kabul etmeye başladı. Randevuları ortalama yoğunluğa göre değişiklik gösterir genellikle 1 hafta on gün sonrasına verebilir. Randevu günü kişilerin şahsen gelmesi zorunlu değildir. İsrail konsolosluğu acenteler üzerinden başvuru kabul etmektedir. Sonuçlandığında yine başvuruyu işleme aldıran acente teslim alabilir. Evraklarınızı tarafımıza kargo yapabilirsiniz sizin için ticari vize alabilmemiz için mutlaka İsrail’de iletişimde olduğunuz kişi ya da firmalardan davetiye temin etmeniz gerekmektedir. Ticari vize başvurusu sizin adınıza işleme alınırken eşiniz için turistik vizeye başvuru yapabiliriz. Eşiniz için otel ve uçak rezervasyonu yeterlidir kendisi için davetiye çıkartmanıza gerek yoktur. Eşiniz çalışıyorsa çalıştığı kurumdan evraklar hazırlaması gerekir eğer çalışmıyorsa sizin sponsorluğunuzda başvuru yapabiliriz.

Başvurularda dikkat edilmesi gereken ve güncellenen evraklar arasında banka dökümüzün mutlaka 6 aylık ve kişi başı için en az 5.000 TL bakiyesinin olması gerekmektedir. Bunların yanında eğer çalışan olarak görünüyorsanız 6 aylık maaş bordronuz ve maaşınız yattığı bankayı almanız gerekmektedir. Maaş bordrosundaki tutarla bankanıza yatan tutar mutlaka aynı olmalıdır aynı zamanda en az 3.000 TL maaş almanız gerekmektedir. Asgari üzerinden yatan sigortalı kişilerin başvuruları kabul edilmemektedir.

İsrail vize randevu 2020 yılı güncel evrak ve randevu işlemleri için bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Saygılarımla

Serpil Kasap

+90 (212) 963 50 07   

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';