x
İsrail

Vize İşlemleri

İsrail

İsrail Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

Ö.A 30/09/19, 16:58
İsrail vizesi için gerekli evraklar 2020 yılında değişti mi? İsrail vizesi daha önce 2 kere almıştım. yeniden vize almak istiyorum. Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Daha önce gittim tek girişliydi vizelerim arkadaşlarım var orada otelde de kalmıyorum bu arada. Davetiye isteyebilirim şimdi çok girişli uzun süreli istiyorum uzun süreli schengen vizelerimde var israilden her seferinde tek tek vize almak istemiyorum açıkçası.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar Özden Hanım,

İsrail’e seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahibi kişilerin seyahat dönüş tarihlerinden itibaren en az 1 yıl geçerli pasaport süreleri olması gerekmektedir. Başvurunuz için öncelikle seyahat türünüzün belirlenmesi gerekmektedir. Konsolosluklar turistik vizelerde genellikle 3 ay geçerli tek girişli standart vize vermektedir. Seyahat amacınıza uygun vize türünüzün belirlendikten sonra İsrail vize evrakları tarafınıza mail ortamında iletebiliriz. İsrail vizeniz için sizin çalışma pozisyonunuzda önemlidir. Konsolosluk çalışan kişiler, öğrenci veya emekli olarak başvuran kişilerden farklı evraklar talep etmekle birlikte birtakım güncellemeler getirmiştir.

israil vizesi için gerekli evraklar 2020

İsrail Vizesi İçin Gerekli Evraklar

İsrail vizesi için gerekli evraklar yukarıda da bahsettiğimiz gibi kişilerin çalışma durumlarına göre belirlenmektedir. Çalışan kişilerin başvurularında 2020 yılı itibariyle bazı güncellemeler yapılmıştır. Öncesinde 3 aylık istenen banka, maaş bordrosu gibi temel evraklar altı aya çıkarılmıştır. Maaş bordrosunda kişilerin minimum 3.000 TL maaş alma zorunluluğu getirilmiştir. Asgari ücret üzerinden maaş alan ve bankasına bu miktar yatan kişilerin başvuruları kabul edilmemektedir. Bu süreç en az altı ay bu sistem üzerinden yapılmış olması gerekmektedir. Maaş bordroları ve bankalar 6 aylık olarak kabul edilir. Vize başvuru şartları konsolosluğun güncellemesiyle daha dikkatli hazırlanması gerektiğini bildirebiliriz. Tüm evraklar detaylı olarak incelenir maaş bordronuzda yazan miktar ile bankanıza yatan miktarın mutlaka tutarlı olması gerekmektedir.

İsrail vizeleri turistik başvurularda genellikle tek girişli olarak verilir ancak İsrail’den davet mektubu veya bakanlık davetiyesi çıkartılması durumunda uzun süreli veya çok girişli alınabilmektedir. Doğru başvuru yapmanız adına ve istediğiniz vizeyi alabilmeniz adına mutlaka davetiye istemeniz gerekir. Davetiye mail olarak size gelebilir aslı gelmesi zorunlu değildir ancak vizeniz için nihai kararı konsolosluk verecektir.

İsrail vizesi için gerekli evraklar 2020 güncel evraklar ve vize süreleri hakkında detaylı bilgi için bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla

Serpil Kasap

+90 (212) 963 50 07  

israil vizesi için gerekli evraklar 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';