x
İspanya

Vize İşlemleri

İspanya

İspanya Hakkında Sorular & Yorumlar

İspanya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

İspanya Vizesi İçin Gerekli Belgeler 2020
M. Tükryılmaz 10/04/20, 16:38 Cevabı Görüntüle
İspanya vizesi için gerekli belgeler 2020 yılı şartlarında istenen evrakları sunmak vize için yeterli midir? Sizin aracılığınızla başvuru yapmam şart mı kendim de yapabilir miyim başvuruyu? 2016 yılında İtalya'ya gitmiştim 10 günlük vize verilmişti bana ama orada gribal enfeksiyon nedeniyle hastaneye yatmak zorunda kalmıştım ve vize süresini 2 gün aşmış oldum. Türkiye’ye dönerken de havaalanında para cezası ödedim. Bu yıl İspanya'ya gitmek istiyorum ama geçmişteki bu durum sıkıntı olur mu?
İspanya Vizesi İçin Gerekli Evraklar
G. Solmaz 10/04/20, 15:13 Cevabı Görüntüle
Merhaba, emekli bankacıyım, bu yıl ilk kez yurt dışına çıkmak istiyorum ve İspanya vizesi almak istiyorum. 21 yaşındaki öğrenci kızımla birlikte yapmak istiyoruz tatilimizi. Kızımın babasıyla görüşmüyoruz kızımın ondan herhangi bir izin filan alması gerekiyor mu öğrenci olduğu için? Bir de internette yazan evrakları tam anlamadım İspanya vizesi için gerekli evraklar tam olarak nedir?
İspanya Vize Ücreti 2020
K. Altun 09/04/20, 18:20 Cevabı Görüntüle
Merhaba, bu yaz için İspanya’daki arkadaşlarımın davetiyle İspanya'ya gitmek istiyorum. Daha önce bir kez Fransa’ya bir kez de Danimarka’ya gittim ama 2010 yılında gitmiştim. İspanya vize ücreti 2020 vize şartları gibi güncel bilgilerden haberim yok. Sizin aracılığınız ile İspanya vizesi başvurusu yapmam halinde hangi evrakları vermem gerekiyor ve toplam ne kadara mal olur vize bana?
İspanya Vize Ücreti
B. Karahan 12/02/19, 16:45 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben 2 yıl önce vize başvurusu yapmıştım fakat seyahat amacımın anlaşılamaması nedeniyle red almıştım. Bu yıl tekrar İspanya vize başvurusu yapmak istiyorum, bankada birikmişim var Euro ve TL olarak, başvuru yaptığımda vize alma şansım var mı? Vize başvurusu yaptığımda bankada ne kadar para göstermem gerekiyor bir de İspanya vize ücreti ne kadar? Sizin aracılığınızla başvuruyu yaptığımda bana vize maliyeti ne olacak?
İspanya Vize Randevusu
s. kula 04/02/19, 20:40 Cevabı Görüntüle
merhaba,

20 Şubatta Barcelona gezisi için 7 Şubatta vize başvuru randevusu almak istediğimde, randevu tarihi ile seyahat tarihi arasında 17 gün olması gerektiğini öğrendim. bu uygulamanın istiası yok mudur? çünkü seyahatim son anda belli oldu ve değiştirme şansım yok.
ayrıca bildiğim kadarıyla başka hiçbir schengen ülkesinde olmayan bu uygulamaya yeni mi geçildi? turistik vize için başvuracak insanları oldukça mağdur edecek bir durum. şimdiden teşekkürler.
Bursa İspanya Vize
n. yüksel 17/12/18, 09:26 Cevabı Görüntüle
günaydınla merak ettiğim bir şey var. bursa kükürtlüde vize başvuru yeri var tanıdıklarımız vizelerini buradan alıyor. ispanya vizemizi kükürtlüde ki yerden alabilir miyiz. illa İstanbul gitmemiz gerekiyor mu? şirkletim var ve 4 kişilik bir ailemle ispanya tatili yapacağız. istanbula gitmeden bu işi halledebilirsek süper olur. eşim ev hanımı, çocuklşarım öğrenci. daha önce yunanistan vizesi aldık bursa ispanya vize alabilir miyiz? teşekkürler.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';