x
İspanya

Vize İşlemleri

İspanya

İspanya Vize Ücreti 2020

K. Altun 09/04/20, 18:20
Merhaba, bu yaz için İspanya’daki arkadaşlarımın davetiyle İspanya'ya gitmek istiyorum. Daha önce bir kez Fransa’ya bir kez de Danimarka’ya gittim ama 2010 yılında gitmiştim. İspanya vize ücreti 2020 vize şartları gibi güncel bilgilerden haberim yok. Sizin aracılığınız ile İspanya vizesi başvurusu yapmam halinde hangi evrakları vermem gerekiyor ve toplam ne kadara mal olur vize bana?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, önceki vizeleriniz oldukça eski ve 2010 yılından bu yana Schengen vizesi prosedüründe çok fazla değişiklik oldu. Öncelikle vize randevusunda şahsen bulunmak zorunda olduğunuzu belirtmeliyim. İspanya vize ücretleri son olarak 2020 yılında zamlanarak değişmiş ve Konsolosluk harcı ile başvuru merkezi koordinasyon bedeli toplam 110 Dolar olmuştur. Bu ücretler vize randevusunda başvuru merkezine ödenen ücretlerdir. Vize değerlendirme yetkisi yalnız İspanya Konsolosluklarındadır. EAGVS vize danışmanlığından faydalanarak vize başvurusu yapılması halinde 30 Dolar danışmanlık ücreti bulunmaktadır. İspanya vize fiyatları içinde seyahat amacınız ve mesleki bilgilerinize göre size özel gerekli evrak listesinin hazırlanması, gelen evraklarınızın uygunluğunun kontrol edilmesi, başvuru formlarının hazırlanması, randevu alınması ve randevuda eşlik edilmesi, vize talep dilekçenizin yazılması ve pasaport takip işlemleri bulunur. Ayrıca talep etmeniz halinde seyahat sağlık sigortanız da tarafımızca hazırlanabilmektedir.

Vize başvurusu yalnızca gerekli evrakların sunulması ve İspanya vizesi ücreti ödenmesi olarak algılanmamalıdır. EAGVS müşteri temsilciniz, gerekli evrakların güncelliği, uygunluğu, vize talep dilekçesinin yazılması, seyahat amacının açıkça belirtilmesi ve belgelerle desteklenmesi, vize bitiminde ülkenize döneceğinizin kanıtlanması gibi birçok yönden değerlendirilerek başvuruya sunulur. Yani resmi olarak başvurudan önce bir nevi Konsolosluk gözüyle dosyanız değerlendirilerek güçlü bir başvuru dosyası oluşturulur. Bu sayede vize red ihtimalleriniz azaltılır.

Elbette böyle bir dosya hazırlanabilmesi için bilgi, tecrübe ve Konsolosluğun güncel değerlendirme kriterlerinin bilinmesi gerekir. EAGVS size yalnızca evrak listesi sunmak ve ücretler hakkında bilgi vermekle kalmaz 20 yıllık bilgi birikimiyle vizenizin olumlu sonuçlanması için çalışır. İspanya vize ücreti 2020 ve vize şartları hakkında ayrıntılı bilgi almak ve evrak listesi talep etmek için 02129632297 numaralı telefonu arayabilirsiniz.  

Nazlı Daştan

İspanya Vize Ücreti 2020

M.D. 17/09/20, 22:15

Benim 2 yıl önce aldığım Fransa vizem olduğu için sanırım İspanya başvurusunda şahsen gelmeme gerek yokmuş, bu durumda İspanya vize ücreti 2020 yılı için geçerli olan ücretler benim için de geçerli mi? Ben vize başvurum sırasında parmak izi vermem gerekmediği için yine de belirtilen ücreti ödeyecek miyim?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 17/09/20, 22:27

Merhaba, İspanya vize ücretleri olarak belirtilen konsolosluk harcı ve başvuru merkezi koordinasyon bedeli ücretleri her başvuruda ödenmektedir. Başvuru merkezi, konsolosluğun yetkilendirdiği resmi bir merkezdir ve dosya kabulü karşlığında koordinasyon bedeli almaya yetkilidir. Çünkü başvuru merkezinin tek hizmeti parmak izi verisini işlemek değil, dosyanın kabul edilip İspanya Konsolosluğu'na da gönderilmesidir. Konsolosluğun İspanya vizesi ücreti olan harç ise Konsolosluğun kesin olarak ödenmesini belirttiği bir kalemdir. Dolayısıyla parmak izi verinizi yeniden vermeyecek olmanız İspanya vize fiyatları için muafiyet hakkı sağlamaz. 

İspanya vize ücreti 2020 bedelleri, başvuru süreci ve dosya hazırlığı için 02129632297 numaralı telefondan EAGVS müşteri temsilcilerine ulaşabilir, sadece kargo yoluyla göndereceğiniz evraklar ile vize başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. 

Nazlı Daştan

İspanya vize ücreti 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';