x
İspanya

Vize İşlemleri

İspanya

İspanya Vizesi İçin Gerekli Belgeler 2020

M. Tükryılmaz 10/04/20, 16:38
İspanya vizesi için gerekli belgeler 2020 yılı şartlarında istenen evrakları sunmak vize için yeterli midir? Sizin aracılığınızla başvuru yapmam şart mı kendim de yapabilir miyim başvuruyu? 2016 yılında İtalya'ya gitmiştim 10 günlük vize verilmişti bana ama orada gribal enfeksiyon nedeniyle hastaneye yatmak zorunda kalmıştım ve vize süresini 2 gün aşmış oldum. Türkiye’ye dönerken de havaalanında para cezası ödedim. Bu yıl İspanya'ya gitmek istiyorum ama geçmişteki bu durum sıkıntı olur mu?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, 2020 yılı İspanya Schengen vizesi başvurularını Konsolosluğun yetkilendirdiği başvuru merkezine yapmak zorunludur ancak EAGVS bir başvuru merkezi değil, başvuru merkezine sunulacak dosyaların hazırlığında, vize işlemlerinin yürütülmesinde, İspanya vizesi için gerekli evraklar sunumunda danışmanlık hizmeti veren akredite bir kuruluştur. EAGVS danışmanlığı İspanya vizesi başvurularınızda sizlere profesyonel destek sağlar.

İspanya vizesi ve tüm vize işlemlerinizde önceki seyahat geçmişi kişinin aktif başvurusunda referans olur. Önceki seyahatinizde vize aşımı yaptığınız için mevcut başvurunuzda dosyanızın profesyonel bir gözle hazırlanması gerekir. Özellikle neden vize aşımı yaptığınızın vize dosyanızda açıklanması gerekir. Hatta varsa vize aşımına neden olan hastalığınıza dair evraklar bile sunulabilir. Vize değerlendirmesinde vize talep dilekçesi önemli rol oynar, durumunuzun açıklaması dilekçede müşteri temsilciniz tarafından belirtilir. Daha da önemlisi sizin yeniden vize aşımı yapmayacağınıza dair güçlü inandırıcı belgeler de sunulmalıdır. İspanya vize evrakları sizin bu özel durumunuza göre EAGVS müşteri temsilciniz tarafından belirlenir. Profesyonel vize danışmanlığı almanız bir zorunluluk değildir ancak alelade hazırlanmış bir vize dosyasıyla vize reddi alma ihtimaliniz yüksektir. İspanya vizesi işlemlerinizde EAGVS müşteri temsilciniz, dosyanızın eksik evraklarını tamamlamanın yanı sıra sunulan evrakların güçlendirilmesini, inandırıcılığının artırılması için dosyanızın red ihtimallerini azaltır. Schengen vizesi aşımı gibi bir durumunuz olduğu için vize başvurunuzda ek evraklara ihtiyaç duyulacaktır.

İspanya vizesi için gerekli belgeler 2020 yılı için meslek evrakları, seyahat amacı evrakları gibi genellenebilir ancak bunlar vize başvurunuzda yeterli olmayacaktır. Bu nedenle size özel evrak listesini talep etmek için 02129632297 numaralı telefondan müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.

Nazlı Daştan 

İspanya Vizesi İçin Gerekli Belgeler 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';